køling af HSI-bridge.

  • Hej Tweak.


    Jeg købte for noget tid siden et AGP-grafikkort. Det drejer sig om Club 3D NVidia 7600 GT (billedet på edbpriser er af et andet kort end mit, jeg ved ikke hvorfor). Jeg købte en ny køler til kortet da den originale larmede en del. Jeg har dog det problem at billedet på skærmen ofte flimrer. Der kommer noget vandret flimmer og under det bliver billedet rykket en smulle op og ned. Det sker tit når pc'en har stået og kørt noget tid. Det varer kun få sekunder, men jeg kan ikke lide det. Jeg har pillet køleren til HSI-bridgen af, da den sad helt tæt op ad den nye køler og måske sad lidt i spænd. Jeg tror det har vippet HSI-køleren lidt så der er dårlig kontakt og at HSI-bridge derfor bliver for varm. Nogen der ved om dette kan give den slags flimmer på skærmen? For så vil jeg igang med den store fil og lige fjerne et par mm af køleprofilen, så den kan sættes på uden at røre ved GPU-køleren. Ellers nogen forslag til hvad der er galt?
    Det skal lige siges at temperturen på GPU faldt 10 grader da jeg satte køleren på og at jeg har monteret de medfølgende RAM-heatsinks. Jeg tror derfor hverken det er GPU eller RAM der er for varme.


    Jeg håber I kan hjælpe.


    Hilsen Lauge


  • Zalman har da lavet en HSI-bridge, så vidt jeg ved..


    E8200/4Ghz - Passive TRUE 120
    Asus P5E
    XFX HD5850 BE
    4GB Corsair DHX PC6400
    Samsung 1TB F3
    Corsair TX650
    Antec Solo

  • Jeg har en køler til HSI-bridge og selve HSI-bridge har NVIdia lavet. Den er jo en del af kortet. Jeg ville egentlig bare vide om det flimmer der kommer kan skyldes at HSI-bridge er for varm.
    Ellers er der jo et andet problem jeg skal have rettet.