HP Pavilion dv9832eo HDMI problem

  • Hej ville lige høre om der var nogen der kunne hjælpe med angående tilslutning af hdmi kabel
    til tvet - det har virket en gang - men nu virker det ikke mere den kan ikke fange signalet og skærmen er bare sort -
    jeg har prøvet med et andet kabel og på et andet tv men det virker heller ikke - når man trykker fn + f4 skulle der komme en computer og et tv i højre hjørne , men der er kun 2 computere ? kan hdmi porten være brandt af ? Der er windows vista(64) på computeren . Håber der er nogen der kan hjælpe.

  • slet ingen der er gode til HDMI - jeg var ved at kigge på det i dag igen - burde man ikke kunne skift med fn+f4 til laptop+tv istedet for laptop+laptop der sker ikke noget når man trykker fn+f4 kan der var andre steder man kan ændre det??

  • Du kan prøve den manuelle vej. Kører selv med XP, så kender den kun der. Tingene hedder lidt noget andet på Vista.


    Du højreklikker på skrivebordet, og vælger egenskaber. Der må så være en knap der hedder skærmindstillinger eller advanceret eller noget i den rtetning. På XP er det et faneblad der hedder indstillinger.


    Du burde nu kunne se to skærme i vinduet. Henholdvis nr. 1 og 2. Du klikker så på nr. 2 og vælger udvid windows skrivebord over skærm eller sådan noget (tekst sikkert ændret i Vista).


    Det hele sker self. mens dit HDMI kabel er forbundet, TV'et er tændt og du har valgt HDMI-kanalen.


    Tror ikke du kan brænde En HDMI port af. Det er et rent digitalt signal der løber igennem. Ellers må du have fat i HP.Har personligt ikke den største tiltro til mærket...!