Hjælp til Warrior (talents)

  • Hej, jeg er ny WoW spiller og har pt en Warrior level 42. Jeg har overvejet denne build


    http://www.wowhead.com/?talent=LV0hZGxecEVhbxMV0Vob


    Det skal være en char der kan solo quests, men samtidig være "decent" i PvP og kunne uddele noget DpS i Instance (gider ikke tank builds da de sucks til level og og PvP)


    Men fortæl mig lige hvad i synes?


    Med Titans Grip og et par gode 2H weps og så whirlwind og cleave.
    Jeg kan så orientere om at min mand har intet problem med at tanke i Instance, pga høj sta og def.


  • Først og fremmest skal du huske at dit spec, er dit og ikke et du finder på nettet, det skal afspejle din spille stil. (der er ingen grund til at specce i noget du ikke bruger).
    Dernæst er min vurdering af det spec du har lavet, at jeg syntes du fravælger alle abilities i fury, ved ikke om det er med vilje, men det kan ikke ligefrem anbefales.


    Har dernæst lavet en række udemærkede specs der fordelere sig på alle 3 talent træer, forholdvis mest i arms og fury. Alle disse specs er i større eller mindre grad egnede til at level og pvp.


    Der er en del stabile builds for warriors, her er et par stykker:
    Bladestorm & Enrage
    Endless Rage & Flurry
    Ramage & Concussion Blow
    Titans Grip & Last Stand
    Full Arms
    Full Fury


    Btw:
    Derudover har du taget "Improved Cleave", et talent jeg aldrig har forstået, det gør følgende:

    Quote

    "Increases the bonus damage done by your Cleave ability by 120%."


    Så ser vi hvor meget det giver, her linker jeg Cleave (Rank 8 ).

    Quote

    A sweeping attack that does your weapon damage plus 222 to the target and his nearest ally.


    Dvs. Bonus damage af 3 talent points er: 222 * 2.2 = 488,4 - 222 = 266,4 Damage. Personligt syntes jeg ikke det er meget for 3 points.


    Men nu for ikke at gå alle talents i gennem, så siger jeg det blot sådan her. "Regn på det", lav eksempler og lignende.


    Men vigtigst af alt! Det er dit spec, og ikke et du finder på nettet, det skal afspejle din spille stil.

  • Mange tak for et godt svar =)

    Med hensyn til Cleave, jeg bruger angrebet meget under leveling da jeg så kan dræbe 2 eller flere mobs samtidig. Det er eneste grund til det.

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af known2own
    Mange tak for et godt svar =)

    Med hensyn til Cleave, jeg bruger angrebet meget under leveling da jeg så kan dræbe 2 eller flere mobs samtidig. Det er eneste grund til det.


    Jamen du skal også have lov til at specce hvad du vil, hvis du bruger cleave, skal du selvfølgelig specce i den, som sagt, dit spec skal afspejle din spille stil.


    --Derudover skal det siges at jeg ikke har spillet på nogle mine warriors (2x60) i et lille stykke tid, da jeg lige har spillet en rogue op, men de specs jeg linker er dem jeg selv har kørt med. (i 70, så tilføjet resten af pointene).

  • Protection er faktisk ret godt til at levele med :) Efter 3.0.1 var det det bedste pvp spec ifølge de fleste warriors :s
    Level med hvad du har lyst til. Levelede selv med et hybrid (deep wounds/fury) spec indtil jeg kunne få Ice Barbed Spear fra AV og speccede så arms med poleaxe (fra 51 til 70 kan du holde dig til axes). Speccet virker fint til at tanke med efter threat er blevet buffet, og kommer du tæt på din modstander er han højst sandsynligt død :)
    Men som Mooncry skrev, spil med det du har lyst til. Min-max'ing er ikke nødvendigt før end-game.

    Since the invention of the Internet, the Earth's rotation has been powered primarily by English teachers rolling in their graves...

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af AcetaL
    Protection er faktisk ret godt til at levele med :) Efter 3.0.1 var det det bedste pvp spec ifølge de fleste warriors :s
    Level med hvad du har lyst til. Levelede selv med et hybrid (deep wounds/fury) spec indtil jeg kunne få Ice Barbed Spear fra AV og speccede så arms med poleaxe (fra 51 til 70 kan du holde dig til axes). Speccet virker fint til at tanke med efter threat er blevet buffet, og kommer du tæt på din modstander er han højst sandsynligt død :)
    Men som Mooncry skrev, spil med det du har lyst til. Min-max'ing er ikke nødvendigt før end-game.


    Må sige at begge mine warrior har kørt fury til omkring level 34, og "Whirlwind Axe" (http://thottbot.com/i6975) denne har jeg så brugt på begge indtil level 43 og "Bonechewer" (http://thottbot.com/i13055), denne har jeg så brugt indtil level 51 og "Ice Barbed Spear" (http://thottbot.com/i19106), denne indtil level 60 og "The Unstoppable Force" (http://thottbot.com/i19323), for pvp, bør nok droppes nu med "bc" og "wotlk", i outlands kan du køre "all random" med våben, måske gå efter "Hellreaver" (http://thottbot.com/i24044) eller "Hatebringer" (http://thottbot.com/i24461), indtil du bliver level 65, og kan få "Honed Voidaxe" (http://thottbot.com/i25762), fra ring of blood. Denne skulle gerne kunne bruges til 70, eller 68 hvis du tager til Northrend.


    Jeg kørte derimod full arms da jeg levelede, med undtagelse af Cruelty i fury (crit). Så du får både crit fra Cruelty og fra poleaxe spec. (arms).
    Jeg har kun været protection på den ene af warriorerne, og det var i level 60, for at tanke i raids, ellers har jeg også været en klart overvejende pvp spiller.


    Men igen, du skal lave dit spec efter den måde du spiller og samle dit gear efter hvilke stats du samler, jeg er selv meget til crit, frem for AP og stamina, min "main" warrior, har 35% crit chance unbuffed. Dvs, med pots og druid buff og det hele ligger den på op imod 50%, hvilket jo er rart når du er warrior, da din rage udregnes på følgende måde:


    R=15d / 4c + fs / 2


    R=Rage
    d=damage amount
    c=rage conversion value (0.0091107836*Level*Level +3.225598133*Level+4.2652911) "level 70 = 274.7"
    f=hit factor (Main hand, non crit=3.5, crit=8 : Off hand, non crit=1.75, crit=3.5)
    s=weapon speed


    Derved ses det tydeligt at et crit, alene uden damage er over dobbelt rage regan, og med damage er det tit 3-4gange mere rage, end non crit.


    Dvs, crit over AP, for rage.


    Dog skal det siges at en del abilities er baseret på AP, især i fury, så for fury kan AP gear anbefales.


    Men som sagt, hvis du er fury og vil ha crit, eller arms og vil have AP, så gør det, det er jo din char og dig der spiller.


    P.S. Endless rage er ikke medtaget i rage udregningsformlen, og ratings som hit og haste er også vigtige at tage i moderation når man taler fury/arms, især når man tager udgangspunkt i titan's grip, der jo reducere chance to hit. (Det er næsten umuligt at blive hit cappet så).
    Det skal dog siges at hasterating ikke påvirker weapon speed i rage formlen, da denne er baseret på weapon damage opgivet på våben, det samme gælder weapon enchant procs.

  • Ved godt du er imod protection men min warrior er protection og det har jeg stort set altid været - har prøvet en masse forskellige prot speccs men mit nuværende er über.. her er armory link så du kan se hvad/hvem/hvor jeg er^^
    Protection er og bliver det mest effektive specc - kan sagtens nakke 8-10mobs af gangen og næsten uden downtime ville jeg kunne gøre det samme ganske kort tid efter igen.. effektiv grinding = PROTECTION
    Det skal så lige siges at det er ikke det værd og starte ud med men så snart du kan få Shockwave er du good to go


    ShieldMaiden

    Igg - 60 Tauren Shaman - PVP specced @ Sunstrider


    Hildegard - 60 Undead Rogue - Dagger Specced @ Sunstrider

    Rettet en gang, sidst af ShieldMaiden ().