problemer med ekstern harddisk

  • hej hej.
    Jeg har købt et kabinet (det her) til en harddisk (Den her) som jeg pillede ud af en bærbar, der var afgået ved døden. Da jeg havde samlet kabinettet viser det sig at der er to drev, fordi disken på den bærbare havde været delt i to.
    Det viser sig også at når disken tilsluttes kommer der det her "hvad skal jeg foretage mig med den her nye disk?"-vindue. Det er fint nok, men når man så har åbnet og vil prøve at gemme noget i et af de to drev går det galt. måske får man gemt den første fil, en enkelt tom mappe eller lignende og så kommer en fejlmeddelelse om at enheden ikke er klar. og så forsvinder drevene fra "Denne computer i et øjeblik for at være der igen" og nogle gange kommer "hvad skal jeg foretage mig med den her nye disk?"-vinduet frem igen.
    Jeg ved ikke om dette skyldes at der er to drev på disken. jeg har prøvet at formatere drevene hver for sig( da disken var tilsluttet via usb). Det kan man sagtens, man kan bare ikke gemme på den. jeg ved ikke om man kan kopiere fra den, da jeg ikke kan lægge noget over på den.
    Er der noget der har nogen idé om hvad der er galt?
    Er det muligt at slå de to drev sammen til et drev?


    Hvis I har brug for mere information kan i lige skrive.


    Venlig hilsen lauge.