Indlæg af FlowingLil

    Jeg må melde mig 210% enig med grus.... Hvis vi bevæger os hen imod et samfund hvor at der er en gammel fed mand der læser mine emails "for at se om jeg er en terror mistænkt" så går det kraftedermane for vidt.... Internettet er frit (BEMÆRK) FRIT!!! Jeg må gøre hvad JEG har lyst til på nettet, der skal ikk laves nogen begrænsninger om hvad jeg må og ikk må... Det er frit land ikk et diktatur...!!! Selvfølgelig skal børneporno og terror ikk være en del af nettet men hvorfor ikk stattuere nogle eksempler, en hver person som krænker små børn skulle have skåret tisseleif af og sættes 500 år i fængsel hvor han bliver udsat for tvangsarbejde i en dyb og mørk mine IMO! Desuden grill rotten du kan ikk sige alle mails med ord som allah og kebab skal tjekkes..... Prøv og forestill dig du er muslim og et land pludselig begyndte at kontrollere alle emails med din guds navn, pga. de tror din religion kun handler om terror, så ville jeg da nok over veje om jeg ville have nogen relationer til det land overhoved.... Jeg er ikke selv muslim eller kristen... Men synes det er slemt at sætte folk i bås X( Desuden så synes jeg det er overdrevet at folk kan være så ligeglade med om der sidder udeforstående person og læser ens emails, hva hvis den person misbrugte sin magt og begyndte at afpresse en?! Og hva skulle det hjælpe at overvåge emails og hjemmeside, ligesom p2p vil de finde på nye måder at sprede deres budskab med.... Det er bare min mening!


    EDIT selv om det er meget rart med overvågning af tog stationer og metro osv.

    Quote

    Originally posted by Grus


    Høyer og Thansen er nøjagtigt det samme hva det angår..


    Næ, du http://www.hovwdiaudi.dk - det holder. Respekteret onlineshop blandt Golf 2 freaks, og de forhandler reservedele til de fleste bilmærker - det er kvalitet, og så er det billigt :)


    Ja ved det godt arbejder der :boxed: Kan ikk se nogen problemer med høyer! Deres dele er lige så meget up to date som alle andre....

    Quote

    Originally posted by Wraper


    yir! men du slår ikk mig :D


    Joo det tror jeg:D Hehe sover til 12 hver dag....... UNdtagen de 2 dage jeg arbejder, haha


    EDIT: Men så ikk så fedt at min far kun arbejder hver anden dag :boxed:

    Quote

    Originally posted by KarGa
    På den måde ligger du næsten i toppen af gruppen Grill :)) Jeg tror det er velovervejet og ikk bare fordi du ikk har gidet at handle :P


    Hehe jeg er også med... Ligger pt med 4,1 % minus efter store nord :boxed:

    Hvorfor ikk tage et 6800 og få mere perfomance for pengene??? Det er da hjernedødt at købe det andet når de ikk koster mere!


    EDIT er stavemongol!

    Quote

    Originally posted by _WHAT_
    Er vist desværre ikke rigtig noget anticheat der virkelig virker i dag.


    Brug søge funktion i steam og prøv dig frem.


    Jeg bruger http://www.csworld.dk meget de er stort altid admins på server så der bliver rimelig hurtigt ryttet op i det hvis der er cheat på den.


    Okay fedt tak.... Mmm kommer nok med i en tysk clan her iaften der altid cheater inde.... Uhh det bliver så nice at banne løs:D:D Muhahaha.... Selvfølgelig så retfærdig som det kan blive... (øhhhh :ph34r:)

    Hey jeg tænkte på om der ikk var nogen der kendte nogle 1,6 server MED Anticheat på... Det skal helst være highskills servere!!! Men naab servers kan også gå :evil: Er jeg den eneste som synes det er 12 årige cheatere over alt for tiden?


    Hva laver du neej! Skal du da ikk?? Er der ikk en pause knap på hende :razz: Når øv.....!


    EDIT: Synes da du var meget flink;)