Indlæg af Warlord Zorg

    jep - det var kompabilitetslisten - og kan godt lave links - men kopierede gamle links fra tidligere post - og tjekkede ikke om synology havde ændret siden - sorry - men godt at der er selvstændigt tænkende, der fixer link for mig og andre :-) - takker.

    se dette link :


    http://www.tweak.dk/forum/thre…=&hilightuser=8093&page=2




    herunder:


    Synology anbefaler jo lige frem wd green diske - http://www.synology.com/support/faq_show...id=130&lang=dan - dvs. WD15EADS-00R6B0 1.5 TB


    Jeg mener er http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=502996 - dvs. WD15EADS 1.5 TB


    Det eneste der volder problemer er at de sidste cifre -00R6B0 er umulig at bestille - og man skal vel være heldig at ramme dette?

    Har lige fået mit nye hardware hjem, herunder ASUS Crosshair IV, og under installation indser jeg, at mine 2 dvd-drev er pata/ide men der selvfølgelig kun er sata stik på bundkortet!!!


    Hvad gør man - findes der adaptere fra PATA til SATA, således at jeg kan koble mine PATA dvd til sata-stikkene...


    Hjæælp :9xo

    Som overskriften siger - leder efter en 4850 - alternativt en 4870 til at køre crossfire med nuværende passiv 4850. Gerne passivt, men lever med alternativet og må så selv finde køling.


    HVad har I?


    Intet skete her - så droppede idéen og køber et 5870 kort istedet - så muligvis kommer der senere et salg af det passive GFX.

    Hvis det var mig (ja det er det jo selvfølgelig ikke) ville jeg købe SSDen og nøjes med 4 GB ram.


    Du kan jo altid købe de sidste ram og smide i, når du har sparet op, men det er for besværlig først at installere OS og alle dine applikationer på en SATA, for så om 3-4 månder at skulle starte forfra med at installere påny på din SSD..


    Med mindre selvfølgelig du helt dropper SSDen.


    nå, men lad mig høre om dine resultater med overclockningen af dit system og benchmarks, når du kommer dertil. Det er altid rart at have en reference til et næsten identisk system.

    næppe - det svarer vel lidt til at når 2 der møder hinanden med samme skjorte på komplimenterer den andens valg :hb: men har brug lang tid på at læse review efter review og var kommet frem til at dette ville være et godt køb for mig, til min pengepung og til mit behov.

    Det må være et godt køb - da det stort set er de samme dele jeg skal have. :9xo


    Der er kun små forskelle - ud over genbrug (signatur) af mit kabinet og PSU samt vælger at genbruge mit passivt kølede 4850 og købe et mere passivt til crossfire;


    har jeg kigget på disse ram (16GB) http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=693126 (men den store forskel mærker man nok ikke)


    og så bør du, som jeg har planer om, når du alligevel bruger så mange penge på din computer, investere i en SSD fx. http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=636140


    Men uden tvivl en dejlig maskine der vil kunne dække de flestes behov.

    hey tweaks


    Er tæt på at have fundet den rette kombination af dele til min nye maskine.


    Jeg har dog ikke overblik over en cpu-køleløsning på kombination af ASUS Crosshair IV Formula og Phenom II X6 1090T.


    Krav: støjsvag luftkøler, som kan være rimelig stor, da den ryger på min gamle Antec P180 - og ja jeg skal overclocke :9xo


    Hvad findes derude - jeg er ikke prisforstrækket - men det skal naturligvis stå mål med kvalitet - den skal selvfølgelig ikke koster et par tusinde :boxed:

    Hej Tweak


    Som det er ved at være tydeligt i min Sig, er det ved at være lidt tid siden jeg har købt stort ind af hardware.


    Jeg har fundet en række produkter,som jeg overvejer at købe og lagt i "mine produkter" Her klikker jeg de relevante produkter af - og vælger find billigste forhandler. Før i tiden var der en del andre muligheder.


    Det konkrete problem er at jeg gerne ville se ikke kun billigste forhandler, men også bedre alternative forhandlere, som jeg har mere tillid til end "den forhandler der altid er billigst" (selvcensur, red.)


    Hvad gør jeg, hvis jeg bedre kunne leve med næstbedste prismæssigt til fordel for basal service i forbindelse med fejl, RMA korrekte leveringstider etc.


    Any ideas :cheers:

    For 314 kroner får man ikke meget - og ville aldrig overveje crap til en spilletynget pc. Men til et forældet system der er mest til kontorbrug og en sjælden gang i mellem lidt lette spil, har man jo ikke lyst til at smide meget efter.


    Antecen koster jo det dobbelte. Det bliver jo den dyreste komponent. Hvis der er bedre valg i den lavere prisklasse - kan jeg ikke lige finde dem.


    Dong-u - hvor meget skal maskinen køre - og hvor meget spil o.lign. vil den blive udsat for?