Indlæg af Jonex

    Quote

    Originally posted by cla
    Jeg er med joinede det lige med det samme jeg fandt ud af hva folding var 8) , der er meget mere mening i at hjælpe med at finde en kur mod cancer end at søge efter ET med seti :]


    Nemlig, sygdom på jorden kommer i første række 8)

    Jeg har på fornemmelsen at der ikke er ret mange her på Tweak der ved at Tweak har et Folding team http://folding.stanford.edu/cgi-bin/teampage?q=32157.


    For jer der har Folding kørende men ikke vidste at Tweak har et team, slut jer til team 32157 :)


    Folding er et protiekt hvor en gruppe forskere fra Stanford Universitet i USA prøver at finde en kur mod kraft. De har udviklet klient et program de kalder Folding@Home som kan køre på enhvær privat person's computer.


    Computeren med klient programmet får tilsendt WU (work unit) pakker med forskelligt indhold af atom sammensætninger den skal regne på. Når WUen så en ferdig bliver den sendt tilbage til en af Folding's hoved serverer, som så sender en ny WU tilbage til klienten. Man får piont for hver WU man aflevære, antalet af point afhænger af hvor kompliceret WUen er. Når man er medlem af et team bliver ens point automatisk lagt oven i teamets point pulje.


    Alle de resultater som som Stanford Uni. får gennem Folding@Home protiektet er ikke kun tilgængelige for dem selv. Alle forskere i verden kan benytte resultaterne.


    Man kan læse om protiektet samt downloade klienten her http://folding.stanford.edu/


    OverClocking.dk har lavet en god guide til hvordan man optimere Folding@Home så det yder best http://www.overclocking.dk/lit….asp?type=artikel&id=1690


    Jeg håber at i vil mælde jer til Tweak.dk's team nr. 32157.