Indlæg af Brandt

    Hey folkens,


    Jeg har for nylig taget springet og erhvervet mig en iPad. Den skal først og fremmest bruges til studiet, men jo mere den kan overtage min bærbares rolle des bedre. Idet iOS/iPad er helt nyt for mig, kunne det være rigtigt cool med nogle gode tips og tricks til hvordan man bedst anvender den, hvilke apps der er uundværlige etc. Det må meget gerne bære præg af personlige erfaringer, men links til gode guides modtages også med kyshånd :)


    Jeg har også en mere specifik anmodning, idet jeg leder efter en app, hvor jeg kan streame noter/skitser fra iPad'en til eksempelvis en browser. Jeg deltager nemlig ofte i conference calls på mit studiejob, hvor det ville være en stor hjælp at kunne brainstorme med hinanden. Google har ledt mig frem til 2 apps, hhv. jot! og Syncpad - er det noget nogen kender til?


    En sidste ting - findes der et program a la Notability, som jeg bruger nu, som ikke omdanner pdf'er til billeder? Synes det er lidt ærgerligt, at man ikke kan søge i pdf'er, efter man har taget noter i dem.




    Venlig hilsen en glad iPad-ejer :)

    Hey folkens.


    Hvad kan følgende indbringe?


    Asus K8V
    AMD A64 3000+ (s754)
    3x 500 Mb Kingston DDR-400
    2x 36 Gb Raptor 10000RPM (WD360)
    200 Gb WD HDD
    Inno3D Nvidia Geforce 7800GS AGP
    500W HuntKey (LW-6500HDP)
    LG DVD drev
    Sort kabinet m. låge
    Win XP Pro SP3


    Dell 2001FP (S-IPS, 1600x1200)




    Tingene har nogle år på bagen, men skærmen er fuldstændig fejlfri og der er original emballage til stadigvæk. Computeren kører også uden problemer.

    Hej alle


    Jeg er desværre kommet til at hive mit USB flash drive ud mens PC'en bootede. Der var ikke lys i USB'en men alligevel gik det galt. PC'en påstår nu at mit flash drive er på 0 byte, og hver gang jeg vil åbne drevet, får jeg at vide at det skal formatteres først. Det er ikke et boot drev, det er bare billeder, filer mm.


    Jeg har forsøgt mig med TestDisk, og tror nu at jeg har fundet alle filerne (vha. Photorec). Det er dog svært at sige for de har fået nye navne og ligger hulter til bulter. Samtidig har jeg ikke meget forstand på dette område. Jeg kan ikke finde ud af at reparere filsystemet, kan nogen guide mig gennem det? Jeg kan heller ikke få lov til at lave et image af drevet. Det er FAT32.



    Hvad har jeg af muligheder? Kan jeg genoprette disken?


    Jeg kan selvfølgelig kigge alle filer igennem jeg fandt, og se om det hele er der, men det kunne være fedt at lære noget nyt.



    Håber nogen kan hjælpe 8)

    Umiddelbart har jeg kun sata 3 Gb/s til rådighed. Jeg ville købe gen. 3 fordi det var det nyeste, men kan godt se at der er penge at spare på den OCZ som RTM linker til.


    Jeg tror heller ikke de forskellige hastigheder har nogen betydning, mellem dem jeg foreslår i første post, jeg var mest nysgerrig på om det kunne svare sig med de lidt dyrere business modeller.


    Det er forholdsvis tunge simuleringsprogrammer jeg skal køre i eksempelvis Ansys/Abaqus og Matlab, så det er vel ikke så dumt at kaste en SSD i?

    Hej drenge


    Jeg er på jagt efter en SSD til arbejdscomputeren og har brug for et godt råd. Hvis man nu ser bort fra alle de almindelige fejl og uheld der kan opstå ved enhver HDD/SSD, ville i så mene at det var en god ide at tage en af de mere robuste?


    Kan jeg tillade mig at spare lidt og nappe en Crucial M4 256Gb eller skal jeg give det mere for en Intel SSD 510 Series 250Gb / OCZ Vertex 3 Max IOPS 240GB?



    Vinder jeg noget ved det? Den vil typisk køre 8-9 timer om dagen.

    Det lyder super! Tror måske jeg tager en HX850, for vil nok gerne op i 69xx. Får man mere for pengene et andet sted i øvrigt?


    Mht. ram kigger jeg måske på nogle lidt bedre for et af de programmer jeg bruger rigtig meget, er meget beregningstungt (Ansys) i form af store matricer osv.


    Er det en fordel at nuppe 1 x 120gb SSD i stedet for 2 x 60gb for at få trim, i stedet for at tage den ekstra hastighed med raid0?


    Jeg har også kigget på Gigabytes pendant, men hvad jeg har læst så er det 'hip som hap' hvilket 890GX board man nupper når det kommer til OC og stabilitet.


    Edit: Jeg kommer til at køre win 7 pro x64 på maskinen

    Er der ikke nogen der har tid til at svare på de sidste par spørgsmål?


    Ville være rigtig fedt at vide om rammene kan klare bedre timings (evt. med flere volt) og om PSU'en er stærk nok til CF og senere cpu'er fra AMD? Ja og så om der evt. er andet jeg skal være opmærksom på? :)

    nå ok. synes jeg havde læst at man godt kunne anvende raid1+0 på 2 diske. men så må jeg kører raid0. gør jo ikke det store når trim alligevel ikke virker på amd. er der i øvrigt noget om at diske med SF1200 mister hastigheden hurtigt? og det måske ville være bedst at vente på intels G3 SSD'er?


    CAD-programmet kræver ikke det store, bare directx10. jeg kan køre det på min laptop med GMA X3100. Men regner som sagt med at nuppe et 6950/70.


    Håber nogen kan svare på de andre spørgsmål :cheers:

    Hej folkens


    Jeg overvejer kraftigt at bygge mig en stationær computer snarest. Jeg skal primært bruge den til modellering og beregninger af forskellig art som fx finite element, matlab og CAD. Det er ikke ualmindeligt at jeg bruger 3-4 gb hukommelse og 1-1.5 gb sidefil samtidig. Så jeg går efter masser af ram, kerner og gode loadtider.


    Desværre har jeg ikke råd til et 2P system, så for at få mest for pengene har jeg kigget på et AMD system. Jeg vil meget gerne have jeres råd og vejledning. I første omgang kommer jeg bare til at køre stock, men vil nok gerne OC en smule på et tidspunkt (og smide vand på).


    Her er hvad jeg har kigget på:


    [Blocked Image: http://img836.imageshack.us/img836/9851/indkbsliste.png]



    Jeg er klar over at der ikke er et gfx, men regner med at bruge onboard indtil 6950/6970 kommer ud. SSD'erne kommer i RAID1+0 er planen, men kan det bedre svare sig at få fat på OCZ pci-e ver.2 120 gb? Rammene har heller ikke de bedste timings men det er 4 gb moduler og det tiltaler mig. Kan de mon tvinges ned på CL8/CL7? Er PSU'en god nok til en dag at køre CF og evt bulldozer?


    Mit budget ligger på 10k, men meget gerne under (som mit eksempel)




    På forhånd tak for hjælpen :)

    Hvis du kigger på en af følgende går du ikke helt galt i byen:


    - Corsair Force
    - OCZ Agility 2
    - OCZ Vertex 2
    - Mushkin Callisto Deluxe
    - G.Skill Phoenix


    Der er sikkert også flere der har Sandforce SF-1200 controlleren, men det var lige dem jeg kunne komme i tanke om. I kraft af controlleren ligger de alle på ca. 285/275 mb read/write og jeg har set priser nede omk. 1100,-


    Håber det leder dig lidt på vej :)

    Hej folkens


    Jeg skal bruge en sådan compiler til et projekt, jeg er ved at lave i matlab (R2009b). Jeg arbejder på nogle mex-filer som jeg ikke får så meget ud af uden en compiler. Jeg er ikke meget inde i den slags software, derfor ville det være nice at nogen herinde vidste noget? Jeg har forsøgt mig med google, men det er en jungle :crazyeyes:


    Normalt er der en compiler inkluderet i matlab (lcc.exe) men jeg har ikke fået den installeret og har ikke lige installationsfilerne.


    Det skal fungere på win64


    Håber nogen kan hjælpe :)

    hey maverick


    kunne godt være interesseret i skærmen. har den gamle 2001FP (også med S-IPS) og den er jeg meget tilfreds med. ville dog gerne have en større model 8)
    skal lige have tjekket med 'finansbestyrerinden', men det skulle jeg gerne få styr på i starten af næste uge. er du til at handle med på prisen?


    et par hurtige spørgsmål om skærmen:
    har du stadig kasse og alting der fulgte med?
    hvordan er du tilfreds med panelet? har læst meget forskelligt rundt omkring på nettet.
    nogen fejl på panelet og/eller skærmen som sådan?



    venlig hilsen
    frederik


    ps. jeg kan afhente hvis det bliver aktuelt, så intet bøvl med postDK

    i tilfælde af at andre løber ind i samme problemer, så kan man sagtens gøre som jeg har gjort. win7 kører upåklageligt nu :)


    dvs. bootsect.exe fra en 32bit version nemt kan bruges til at boote 64bit versionen, hvis man forsøger at installere på et 32bit system som jeg.

    ja jeg misforstod dig vist. min tanke var at snuppe bootsect.exe fra en 32bit skive og smide den på min bootable usb sammen med 64bit skiven. tror jeg godt man kan.


    det virker i øvrigt rigtigt åndssvagt at microsoft ikke har lavet en boot-fil der kan starte både 32bit og 64bit op.