Indlæg af snoby

    Hej


    Jeg ejer et anlæg, helt præcist dette: http://www.sony.dk/product/hcs…dav-dz260#/TechnicalSpecs
    Manual (Engelsk): http://pdf.crse.com/manuals/3283036113.pdf


    Jeg vil gerne slutte min computer til anlægget så jeg kan afspille lyden fra min computer på mit anlæg.
    Jeg gik derfor ned i HIFI-klubben og viste dem manualen til mit anlæg. Jeg fik her at vide at jeg kunne bruge min digitale udgang fra min macbook pro og den digitale/optiske indgang på anlægget.


    Jeg købte derfor et 3m langt optisk kabel(Toslink optisk kabel) og en optisk connector så jeg kunne indsætte det optiske kabel i min macbook pro.


    Jeg har nu prøvet forskellige indstillinger på anlægget men synes ikke jeg kan få det til at virke. Jeg kan få lyden fra tv'et ud i højtalerne men ikke lyden fra computeren.


    Jeg håber derfor at der er nogen som har lidt mere forstand på dette som kan hjælpe.



    På forhånd tak


    /Jesper

    Hey tweak


    Læste for efterhånden langt tid siden at samsung galaxy nexus ville komme til Danmark den 23. november, men synes stadig ikke jeg har set den i nogle butikker.


    Nogen der har hørt noget?


    EDIT: Har fundet den hos 3, men ikke hos telmore eller TDC

    Har heller ingen problemer med mit graffikkort, det er mit trådløse netkort som slår fra når jeg tilkobler den eksterne skærm


    Mads: tror måske jeg har byttet rundt på screenshots eller noget i den stil.


    Men altså det vigtige er ligesom om det vil køle mit netkort nok til at det kan fungere uden problemer mens jeg har sat min eksterne skærm til

    arhh :D men er det ikke højt alligevel? :)


    ved ikke om det er højt i forehold til andre macbook pro, men højt det er det da...

    Efter hvad jeg har fundet ud af har macbook pro fra 2009 serien generelt et problem med høje temp. Dog er de designet så de ikke tager skade af de høje temp.

    Jeg har fjernet støvet med en dåse komprimeret luft ;)


    Har lige tilføjet 2 plots fra SpeedFan som viser hvor varm min macbook er

    Images

    • Macbook pro temp 1.PNG
    • gaming.PNG

    Hej Tweak


    Jeg har efterhånden haft min macbook pro i snart 2,5 år. Jeg har ikke oplevet problemer med den indtil jeg fornylig bestemte mig for at jeg ville have en ekstern skærm. Jeg investerede derfor i en ekstern skærm og et konverter stik. Jeg har længe været opmærksom på at min macbook pro bliver meget varm når jeg bruger den, især til gaming, men det har ikke haft nogle konsekvenser.


    Da jeg ikke var så glad for at den blev varm downloadede jeg dog SpeedFan for at hjælpe kølerne til at køre mere optimalt og jeg investerede i denne eksterne køler http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=599285


    Denne gjorde dog absolut ingen forskel for temperaturen af min macbook pro så bliver mere brugt for at skåne mine ben for varmen nu. Men da jeg i forbindelse med tilslutning af min nye eksterne skærm oplever at min trådløse netkort svigter, pga for høj temperatur formoder jeg er jeg nu på udkig efter en løsning.


    Jeg har læst lidt om problemet med at macbooks bliver for varme og kom frem til at jeg skulle investere i en ekstern køler lavet af alumium. De fleste foreslår denne
    http://www.edbpriser.dk/Produc…l+U+Stand&pid=5516857


    Mit spørgsmål er nu, tror i denne vil gøre mig i stand til at bruge min eksterne skærm uden problemer?
    Har i evt andre råd til hvad jeg kan gøre for at bringe temperaturen ned? ( har haft den åben og støvet af, og ved at jeg evt kan skifte kølepasta, vil jeg dog helst undgå da jeg ikke er en haj til det)


    På forhånd tak ;)
    Snoby

    Hej Tweak


    Jeg oplever pt et meget underligt problem.
    Jeg har netop investeret i en ekstern skærm til min laptop, da jeg gerne ville køre med 2 skærme.
    Har købt denne skærm:
    http://www.flatpanels.dk/test.…=showfull&id=1317114458#6
    Da jeg har mac skal jeg bruge en konverter for at tilslutte skærmen, til dette bruger jeg denne:
    http://www.avxperten.dk/hdmi--…yport-til-dvi-adapter.asp
    Jeg kører med en macbook pro fra 2008


    Når jeg kører med 1 skærm virker nettet fint, men lige så snart at jeg tilslutter min eksterne skærm bliver jeg smidt af skype, mit game lagger osv.


    Da jeg som sagt lige har anskaffet skærmen håber jeg at i kan minde mig om noget jeg har glemt eller ikke har været opmærksom på. Eller har løsninger på mit problem


    Hvis i har brug for flere oplysninger så spørg


    På forhånd tak
    /snoby

    Hej tweak


    Skal til at investere i en ekstern skærm til min macbook pro, så jeg kan lade som om jeg er evil genius når jeg sidder med dualscreen. Jeg har set mig varm på den her
    http://www.flatpanels.dk/test.…=showfull&id=1317114458#6
    Efter lidt snak med en som har lidt mere forstand på skærm end mig kom vi frem til at det var en udemærket skærm.


    Næste udfordring er så at finde et stick som kan smede min indgang i min macbook pro sammen med DVI udgangen i skærmen. Jeg ville mene at det er dette stik jeg skal bruge
    http://store.apple.com/dk/prod…TY1NDA3Ng&mco=MTA4NDU0ODY


    Jeg vil nu gerne være sikker på at jeg har fundet det rigtige stik og til en fornuftig pris. Det er her i kommer ind i billedet ;)


    EDIT: Fandt lige det her
    http://www.avxperten.dk/hdmi--…yport-til-dvi-adapter.asp


    På forhånd tak :)


    Mvh
    Snoby

    Well jeg er klar over at samsung galaxy II er en fed telefon, ville bare vide om der kom en videre udvikling af den nu her?
    Det er jo altid trist at købe en telefon og så kommer den nye udgave lige efter. Ville svare til at købe Iphone 4 nu....


    Noget der kan fortælle mig hvorfor man skal købe Iphone istedet for en android telefon eller omvendt?

    Renegger:
    Okay cool cool ;) Ved du noget om hvornår den nye model fra samsung kommer? :)
    Ja tror efterhånden jeg har besluttet mig for at vente og se hvad der kommer ud over Iphone 5 nu her :)

    Hej Tweak


    Jeg har nu et i stykke tid været på udkig efter en smartphone og tænkte at nu hvor jeg havde fået sparet en god sjat klejner sammen så måtte det være nu.
    Nu er spørgsmålet bare hvilken smartphone jeg skal have....


    Jeg har kigget på 3 Htc sensation, Samsung galaxy s 2 og apple's Iphone


    Jeg læste nogle anmeldelser af Htc sensation og da den ikke havde fået specielt gode anmeldelser droppede jeg hurtigt den. Jeg læste herefter en anmeldelse af samsung galaxy s2 hvilket jeg rimelig godt kunne li'.


    Så nu var det om jeg skulle vente på Iphone 5 eller købe mig samsung galaxy s 2. Et par dage senere kom nyheden om at apple havde vundet en retsag mod samsung og at de derfor fra 13 oktober ikke måtte sælge deres galaxy model længere. Jeg tænkte så derfor om det så overhovedet er værd at købe galaxy modellen nu inden salgsperioden slutter, for bliver der lavet opdateringer til den osv? :S


    Jeg skriver herinde for at få svar på ovenstående spørgsmål. OG for at få at vide hvorfor jeg ikke skal købe den men istedet hellere vente på en fed model som i ved udkommer snart ;). Jeg kan godt vente noget tid endnu nemlig og vil være sikker på at den smartphone jeg endelig bestemmer mig for at få er up to date og lækker ;)


    Glæder mig til at høre hvad i har at byde ind med :)
    Hvis i har spørgsmål så bare skyd løs


    /Jesper

    Quote

    Oprindeligt indlæg af dasjap
    Har selv siberia v2 og har slet ikke nogen problemer med at kopperne trykker, og det skal siges at mine øre ikke just hører til blandt de mindste ;)


    Er rigtig godt tilfreds med dem og især når man tænker på prisen.


    :goodpost:


    Tak var lige hvad jeg havde brug for at høre ;). Har heller ikke de mindste ører selv :P


    Til jer andre. Tak for tips og link ;)


    Lukker tråden.... :ph34r:

    Hey tweak


    Ja så er tiden kommet dertil hvor jeg ikke længere kan nøjes med at stikke et par earphones i ørerne. Og jeg vil derfor gerne anskaffe mig et headset. Headsettet skal bruges til gaming og musik, men mest gaming, hvilket vil sige ingame lyd og vent/TS/skype samtaler.


    Har kigget på siberia v2 men i de anmeldelser jeg har læst har det været ubehageligt i længden fordi deres nye headset er med læder i "kopperne" og det skulle trykke en del på toppen af øret.


    Headset: http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=652480



    Har derefter kigget lidt på razers bud på det bedste gaming headset. Men da jeg ikke kender til så mange forskellige gode mærker inde for headsets tænkte at jeg lige ville forhøre mig her på tweak.


    Razer headset: http://store.razerzone.com/DRH…=BASE&productID=169415800


    Jeg tænker at headsettets pris skal ligge omkring de 500-600 kr.



    MVH
    Snoby