Indlæg af ostermark

    Hej


    Jeg har en gammel ADATA s599 ssd, som nu for fjerde gang er gået i stykker. Hver gang i en ny maskine. jeg købte den tilbage i 2010 og fik den nytte første gang hos forhandleren, men efter de 2 års garanti i danmark henviste forhandleren til Adatas support. Adata yder 3 års garanti.


    De to efterfølgende gange den er gået itu, har adata byttet den til en ny, men denne gang nægter de under henvisning til, at den SSD, jeg fik ved sidste ombytning (28/5-2014) var fra 2011 og dermed er dens 3 års garanti.


    Jeg ved godt det er et lille problem, men har jeg ikke ret til at få en ny ssd igen eller er jeg forkert på den?

    Hej Hvad kan jeg få for min computer idag? Den består af


    Intel i5 750 kølet med Noctua NH-D14
    ASUS p7p55d bundkort
    8gb 1600mhz Corsair RAM (4x2gb)
    1tb samsung spinpoint f3
    ASUS AMD radeon 6850 DirectCU
    altsammen i et CM elite 332
    ASUS vw198T monitor
    logitech mus og tastetur

    Hjælp. Jeg har købt en ipad4 "retina" og regnede med jeg skulle ligge på sofaen og se de film og høre det musik, jeg har på min pc.
    Jeg har slået "deling i hjemmet" til i itunes 11 og har tilføjet alt mit musik og film til itunes biblioteket på computeren. Aligevel nægter ipad'en at finde noget af det, når jeg går ind i dens itunes.


    Jeg har istedet prøvet med ps3 mediaserver. Det bruger jeg aligevel til min ps3. For at få det til at du, skulle jeg købe en app, der hedder nplayer på ipaden. Det går uhyggeligt langsomt og den kan næsten ikke vise en film uden at hakke.


    Nogen forslag til hvad jeg så gør?

    Hej


    Jeg har længe haft min x10 mini i sync med min google kalender. Men nu hvor jeg vil dele min kalender med min kæreste, så vi begge kan se hvad vi hver for sig har planlagt, er der problemer.


    Min x10 mini viser kun hendes del af kalenderen. Hendes iphone viser også kun hendes del af kalenderen. Når jeg logger på google kalender fra en PC, kan vi begge se hinandens og enge kalender.


    Hvad skal jeg gøre for at få det til at virke?

    Hej. Dengang jeg gik i skole for 15 år siden havde vi et spil, der hed miljøspillet. Er der nogen, der ved og det kan findes nogen steder.


    Vi havde også europaspillet.. det kan hentes her

    Hej. Jeg skal hjælpe nogen med at få deres mail fra windows live mail 2011 ind i outlook 2010, da de synes det er et lettere program at bruge.


    Outlook2010 nægter så at importere mails, da der opstår en MAPI fejl. (aner ikke hva det er)


    Så tænkte jeg at der måtte være et andet program, der kunne det samme. dvs konvertere fra EML to PST. Men nu har jeg snart prøvet 20 forskellige og ingen af dem ser ud til at kunne gøre noget ved det


    Nogen der har et bud på hva jeg så skal prøve

    Jeg er ved at hjælpe en kammerat med at få en printer på netværket. Printeren er en HP6300 med ethernet port, men da der er ret langt mellem acces pointet og printeren, vil vi gerne have printeren trådløs. Jeg forestiller mig noget med en sender, man sætter i netværksstikket og så videre. Men Hp har ikke noget, der kan bruges.


    Hva gør vi nu?

    Hej tweaker


    Jeg vil gerne have min force3d kort til at gå længere ned i clock speed i idle (lige nu står den på 500/700)


    jeg har set flere 4850 bios' på techpowerup, der går ned til 160/250.


    jeg har hentet Radeon Bios Editor for at ændre idle bios. Når jeg så skal flashe bios, skriver den at Bios P/n nummer har ændret sig.


    Det gør den i øvrigt også når man bare har aquiret bios og så trykker på flash.


    Er det normalt eller skal jeg holde fingrene fra at pille mere ved det?

    hej



    jeg har prøvet mig frem efter den guide, jeg linker til. i den skal man selv compile sin media server. min computer har 192.168.0.10 og min ps 192.168.0.14


    jeg har prøvet at fjerne firewallen helt fra windows men uden nogen forskel. og ja det er version20 af jave, der er installeret

    jeg har brug for noget hjælp til ps3 media server


    min computer og ps3 er begge tilsluttet YOUsee's kabel modem (netgear CVG824G) og er begge i stand til at gå på nettet. jeg har en åben konfiguration på modemet, så jeg kan aktivere uPnP.
    Jeg har åbnet alle mulige porte i firewallen i henhold til disse guider http://ps3mediaserver.org/foru…topic.php?f=6&t=3507&sid=


    Men jeg kan stadig ikke få media serveren til at finde computeren eller omvendt. jeg har også prøvet at pinge ps3eren fra pcen og der er fint hul igennem. hvad skal jeg nu gøre?


    computeren kører windows7 64 bit

    Hej


    jeg er ved at samle overstående computer, men jeg kan ikke få de 2x2 gb ram til at virke.


    den finder kun de første 2 gb i bios, mens windows siger der er 4, men kun kan bruge 2


    jeg har prøvet at opdatere bios og flytte frem og tilbage med ram, men lige lidt hjælper det


    har jeg et defekt bundkort eller cpu eller hva har jeg?

    hej. jeg har lagt windows 7 ind på en fujitsu siemens amilo pi 2550 laptop. Den var født med vista. alt på nær webcam virker. webcam er et chicony cnf6133 men jeg kan ikke finde drivere til det. På Fujitsu's hjemmeside linker de til bison webcam og det vil win7 ikke acceptere. nogen forslag?

    Jeg har to maskiner. begge kører win 7 64 bit. Jeg kan ikke få farcry til at fungere over LAN. Fra begge maskiner kan man sagtens gå på internet og og spille multiplayer der. Men ligemeget hvilken af maskinerne, der hoster en farcry server, virker det ikke. Hva kan jeg gøre ved det?

    Hej. nu har jeg købt et p55 setup med en i5-750 cpu, men stockkøleren er ikke den mest lydløse i verden. Hvilken skal jeg tage istedet?
    På min gamle e8400 havde jeg en Zalman 8700, men den findes vist ikke til 1156 endnu...