Indlæg af Anarchy

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Schultztheman


    ( Oblivion, Dead Space, HD porno film, crysis )



    Du er i det mindste ærlig :D


    Sorry for off-topic


    Imo specifikationerne samt pris lyder ganske rimelige. Dog har Acer ikke det bedste ry mht. kvalitet og levetid, uden at jeg selv har haft direkte erfaring med Acer.
    Jeg har selv for nylig været på udkig efter en bærbar, hvor min interesse også faldt på Gemstone (i en mindre model). Jeg prøve kørte også en i den lokale fona biks og jeg må indrømme at designet, efter min mening, er i top.
    Der er dog alternativer med bedre ry. Asus G50V og G71V serie er deciderede gamer PC'er og de nye Sony Vaio bærbare har også rigtigt gode specs, hvoraf jeg var ganke få øjeblikke fra at købe en Vaio. Men til sidst ombestemte jeg mig og købte en ny desktop PC.


    En sidste ting. 18"?? Jeg gætter på det er en desktop replacement som bare skal stå fast på dit skrivebord? Det osse bedre ud, men skal den flyttes rundt er 18" altså en mundfuld at slæbe rundt på. Jeg advarer bare :D


    Edit: staveplade tak :)

    Nej det tror jeg bestemt ikke det er. Bruger du "cancel account" bliver din account slettet (inkl. dine characters) kan ikke huske det helt præcist, mener det hedder "cancel subscription".

    Jeg har for nyligt anskaffet mig dette bundkort og har købt mig et 9800GTX+ sammen med det. Men er der mulighed for at jeg kan smide et 9800GTX+ mere i? Jeg finder lidt modstridende oplysninger når jeg googler det. Jeg ved det understøtter crossfire.

    Sætter hermed en spritny E7300 CPU til salg. Den er blevet brugt i ca. 4 dage da jeg stod og ventede på min E8600 skulle lande med posten. Kvittering og alt original emballage medfølger. Mindste pris på edbpriser er pt. 832 kr. Så vi starter ved 650 kr. Lader denne tråd køre i et par dage eller til der falder et fair bud. Jeg forbeholder mig retten til alt! :boxing:


    Den befinder sig i sønderborg.

    Hey Tweak'ere


    Har lige investeret i en ny PC, men jeg er kommet i tvivl om hvilket grafikkort jeg skal vælge.


    Resten af PC'en ser således ud:


    CPU: Intel Core 2 Duo E8600 3.33 GHz
    Bundkort: ASUS Maximus II Formula
    Ram: 2x2 GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel PC8500
    Skærm: Samsung SyncMaster T220 22"
    PSU: OCZ GameXStream 700W
    Kabinet: Lian Li CLASSICAL SERIES PC-A05B
    Harddisk: 640GB Caviar HDD 7200rpm 3.0Gb/s SATA serial ATA 16MB cache


    Jeg har kigget på både Nvidia's 9800 GTX+, 260 serie og ATi's 48xx lineup, men kan simpelthen ikke beslutte mig.


    Hvilket ville passe bedst ind i ovenstående setup?


    Det er primært et gaming system.

    Quote

    Oprindeligt indlæg af MvK


    EHHH ROFL


    MvK.. Jeg har aldrig.. ALDRIG grint så meget over et forum indlæg, som dit :T


    Jeg var bogstaveligt talt ved at falde ned af stolen.


    Tak for det!

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Don_Jabbe
    Jeg forstår virkelig ikke hvad dit problem er? Der står jo tydligt hvad du kan.


    Det var kun for at vise en sjov lille "fejl" i et program.. undskyld hvis jeg har fornærmet dig på nogen måde. Det skal ikke ske igen :pokey:


    @ burger


    Kan du fortælle mig hvad der er galt med min signatur? Jeg kan ikke lige gennemskue det :T

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Svan
    Nu har jeg kun lige downloaded og prøvet det, men vil lige sige at man skal hente netframework etc. først hvilket tog en evighed. :crazyeyes: Eller ikke helt en evighed, men tog et godt stykke tid i hvert fald.


    Derudover syntes jeg det er mærkligt man skal en helvedes masse igennem bare for at downloade.


    Lige til sidst har jeg opdaget at min tilbageknap på musen ikke virker...


    De hurdler man skal over inden programmet er endeligt installeret er indtil videre en nødvendighed da vi helt vil undgå at brugeren (som som regel er en af den ældre generation uden det store kendskab til opsætninger af e-mails) skal opsætte e-mail konti i selve programmet. Derfor giver vi dem en gratis @post.letnet.dk e-mail.


    Alt dobbelt klik, tilbage klik og andre ekstra funktioner i browseren er deaktiveret for at brugeren ikke skal blive forvirret over "fejl" aktioner.


    Vil dog lige kigge på installeren en ekstra gang :)

    Hej Tweakere!


    Firmaet jeg er ansat hos har udviklet et nyt værktøj til ældre, hvorved de skulle have lettere ved at manøvrere rundt i de vigtigste funktioner på en PC. Såsom internettet, E-mail og underholdning. Der vil være mulighed for udvidelser i fremtiden.


    Jeg skal lige understrege at dette ikke skal ses som reklame, da vi ikke har nogle annoncører endnu. Men programmets bagland skal selvfølgelig financieres af bannerreklamer meget lig dette sites bannerreklamer, når den endelige version engang er færdig.


    LetNet, som programmet hedder, er en BETA version på nuværende tidspunkt, og downloader man programmet er det selvfølgelig af egen fri vilje og risiko (hvilket der helst ikke skulle være :crazyeyes:).


    Programmet har været offentligt tilgængeligt siden igår (fredag d. 31/8 07) og vi vil meget MEGET gerne have KONSTRUKTIV kritik, da vi går ud fra at brugere på dette fora har en del mere teknisk indsigt end resten af den danske befolkning. Alt flaming og nedsabling af programmet frabedes venligst. Alt konstruktiv kritik modtages med stor taknemmelighed.


    Vi har allerede fundet nogle issues i browseren, men hold jer endelig ikke tilbage.


    Pop-up killer i browseren er med vilje... pt slår den alle pop-ups ihjel.


    Jeg vil vende tilbage i denne tråd jævnligt.


    (til sidst: hvis administratorerne finder denne tråd upassende så har jeg vel ikke noget at sige? :$)


    LetNet programmet kan hentes her:


    http://www.letnet.dk


    Mvh Anarchy



    Denne tråd er osse oprettet på andre fora: (tweakup.dk, hol.dk og overclocking.dk)