Indlæg af crappy


    Godt - Så er jeg hjemme på pinden. Ser ikke ud til at din laptop bruger nogen form for Low Voltage RAM, så jeg ville bare købe en 8GB stang Kingston ValueRAM og se om det ikke skulle køre. Har ikke været ude for en laptop der ikke ville tage to forskellige brands af RAM, så længe vi snakker ASUS. Der er nogle få enterprise laptop linjer hvor man helst skal skifte alt ud.


    Men hvis du er i tvivl kan du jo købe en 16GB Stang (Din ASUS tillader op til 2x16gb for the record) og sælge 8GB stangen til andre nørder.


    https://www.proshop.dk/RAM/Kingston-Valu…-SC-8GB/2542498

    Tak for et godt og ikke for indviklet svar :D


    Jeg prøver at bestille et enkelt 8gb og ser hvordan det virker så !


    Tak igen ! :)

    Hejsa :) Jeg har sådan en bærbar her : https://www.power.dk[...] Som jeg har 8gb ram i.


    Jeg kunne godt tænke mig at give den lidt flere ram og har kigget lidt rundt og hvad jeg har fundet ud af jeg skal bruge ( stoler ikke nok på min egen viden ) er : DDR4 SDRAM SO DIMM 260-pin 2133 Mhz
    Mit spørgsmål er følgene: Jeg vil bare gerne have 16gb Skal jeg så bare købe et ekstra 8 gb, eller er det bedst at købe 2 ens 8 gb ram. Og har jeg plads til ram blokke med "heatsink" eller skal jeg købe dem uden. Er det bedst med høj MHz eller lav.


    Det skal lige sige at jeg , kan finde ud af at åbne min pc og skifte ram, men jeg aner ikke hvad der er bedst at gøre eller hvad alle tingene betyder :D Så det jeg har brug for er at få afvide er alt hvad jeg skal gøre og købe bortset for hvordan jeg sætter dem i :D


    Jeg har vedhæftet to billeder.



    Ydermere, kender i et godt sted, eller god hjemmeside at købe disse på? (må gerne være udenlandske)


    På forhånd tak :)