Indlæg af Lauridsen

    ja uden problemer, du skal bare sikre dig at længden på det nye gpu passer i dit kabinet. Men set ud fra at du har et gtx 970 bliver det nok ikke noget problem med plads.

    Det vil være dumt at skift din pc ud med det setup, der vil ikke gøre den store forskel i spil. Så heller bruge 2500kr på et brugt gtx 1080/1070ti.
    Om et års tid kan du så opgradere din cpu til intel 10nm eller amd 7nm, her vil du få mere ud af dine hårdt optjente penge.

    Der er masser af review ude lige nu af de forskellige kort, men selv om at Fe kortene nu er med dual fan blæser er de stadigvæk ikke lige så gode som tredjeparts kort. Et af de "største" problemerne er at de er meget lukket i siden af kortet og har dem med svært ved at kommer af med varmen. Hvilket betyder lidt mere støj/varme, men den er stadigvæk bedre end den gamle Fe udgave.

    Det eneste lige her og nu springer i øjnene er at 32gb ram er over kill, når du kun skal bruge den til spil. 16 gb er rigeligt.
    Dog vil jeg selv havde taget en 4tb hdd i stedet for kun 2tb, det koster ikke ret meget ekstra og er givet godt ud i det lange løb. Og nej 850watt er rigeligt, det er kun hvis du skal køre med sli (eller hvad du nu hedder i dag) :huh: at det måske kunne kommer på tale.

    Og Super Water Chill findes sq ikke

    !!!!!!!!!!!!!!!!!


    Der blev brugt den here til at køle Intels cpu http://www.hailea.com/e-hailea/product1/HC-1000B.htm den bruger 1000w


    Har nu heller ikke sagt at vandkøling er lige så godt som flydende kvælstof på -196 grader og vand med en temp på ja et eller andet sted over 0 grader ;) men det burde alle jo vide.


    Men der er nu stor forskel på Xeon Platinum 8180 til 88k og 2990WX til 14,5k hvis du nu endelig vil sammenligne mere direkte.

    Konsumer processor er et ord med modifikationer, men ja den kan købes for penge uden at skulle sælge sin svigermor først :P.


    Men ja 2990WX er den hurtigste til multithreats opgaver, også selv i stock mode fordi intel 28core cpu ikke er frigivet i konsumer version i nu.
    og desuden er der brugt en meget kraftig vandkøler (water chilller) til den.
    Intel har jo kun deres 18 core til hedt cpu markedet som konkurrent.

    Som du selv siger så det groft sagt: fordelene ved nyeste processorer er bedre multitasking, billede og videoredigering, streaming osv.
    Dog er flere især nye aaa titler begyndt at udnytter mere end 4/8 core. Men med den cpu du har vil du få mere ud af at oc den og købe et ny gpu, selv en gtx 1060/rx 580 vil give et stort løft. Det er i hvert fald den billigste løsning og ellers kan man jo bare skifte det hele ud :D

    Ryzen 5 2500U står til små 2800k hvilket er en fin pris for den svare cirka til en intel i5 8250u. Det eneste der er at sige er at pga. det er den billige udgave af en bærbare køre den kun med single channel ram. Men ved spil er den stadigvæk hurtigere end intel.

    Pointen med apu er jo spare lidt penge på en gpu, og gør det nemt at smide i en itx case. Men hvis man nu ikke har HDMI 2.0 på mb eller dp på sit tv kan man jo bare købe en adapter.
    Link
    Det er så fra dp 1.2 til HDMI 2.0, også har du dit 4k 60 Hz. Men det kan være vi er heldig at x470 med HDMI 2.0.

    OC din cpu hvis du ikke allerede har gjort det, du får ikke ret meget ud af at skifte cpu.
    Hvis du kun har en feks 23" 1080p skærm, så købe en ny 27" 1440p IPS skærm til cirka 3500kr alt efter spec det vil du ikke fortryde. Har selv lige fortaget sammen skift og er noget af den bedst opgradering jeg har gjort i mange år.
    Hvis pengene ikke er til det så vendt med at opgradere grafikkortet, det kan fint trække 1440p i medium/high res. Mener selv at +100 FPS til et hvis punkt er overhypet, men igen så kan man jo bare spille med medium grafik hvis FPS tæller mere end eye candy :)

    Som 2 siger eller køb en ryzen 1300x med b350 bundkort og spar min. 300kr. Der ved kan du få råd til et gtx 1060 3gb eller 6gb. Der er stor forskel på et gtx 1050 ti og gtx 1060.

    Ser ud til at Ryzen taber alle test til i7 :S


    Jeg elsker når folk kommer med deres personlig holdning i en noget det ikke har med sagen at gøre. Han spørger om en arbejdes bærbar og ikke en spille computer. Og Ryzen 8 kernet er bedre som arbejdes pc, fordi du i sammen prisklasse kun kan få en 4 kernet I7.


    Det eneste jeg bare ikke kender noget til er om de forskellige programmer stiller krave til om du har et Nvidia eller Amd grafikkort.

    Fin build


    Case: så vidt jeg kan se så er det med plastik rude, og vil personligt selv vælge en med rigtig glas.


    Cpu: Hvis du ikke forudbestiller kan det måske først være til start december før du kan få 8700k. Så hvis du ikke kan vente er der kun i7 7700k tilbage eller AMD Ryzen 7/5.

    A10-7800 kan ikke OC det er ikke K modellen, men der imod low power udgaven (65w). Du kan i bios kun sætte APU ned i strømforbrug fra 65w til 45w, derfor er den velegner til især htpc. Er det A10-7800k kan den self OC, men så har han glemt at skrive k. ;)