Indlæg af fphyatt

    Peltier er ikke en option.
    Hvis du læser lidt om det på bl.a. Ingeniøren.dk kan du se hvorfor. Peltier findes kun i 2 cpu-kølere: V8 og V10 fra, jeg mener det er thermalright, men de kræver ALT for meget strøm! Til computere er vand/væske-køling LANGT bedre og mere effektivt! Legede lidt med ideen selv, men der findes ikke elementer på markedet til CPU/GPU. Så hvis du VIL over i Peltier-køling, er det et kraftigt projekt du giver dig i kast med! ;) Derudover vil du få et problem med at få sat elementerne sammen, så du ikke får totalt nedbrud undervejs. Og så skal du nok over i en ekstrem psu. Du skriver ikke om din PSU. Er den på +1200W? Og hvad med afledning af varmen fra elementerne? LN2 eller bare vand?
    Et sjovt projekt, men godt nok ekstremt! :thumbup: Håber du finder på en løsning! ^^

    Hvis du har plads, og skruer, burde du have plads til at smide et par 120 mm blæsere bagpå radiatoren. Check dog lige CFM på de blæsere du overvejer! Støj mv. Og OM der er mulighed på radiatoren for at smide 2 blæsere på. Ved ikke med H100i, da jeg selv kører Antec 920V4, hvor radiatoren er beregnet til p/p. Du skulle have smidt et billede med af bagsiden af dit kabinet, så man kan se hvor meget blæserplads der er.
    Hvis ikke det kan lade sig gøre at smide 2*120 blæsere på til træk ud, men har mulighed for at trække slanger ud fra kabinettet, bør du gå i Ægte vandkøling. :thumbup: Elllers prøv at checke på http://www.coolerkit.dk, de er specialister på lige netop det! ^^

    hej Noxon
    Tak for dine råd og også lige at du fik mine ideer bekræftet. :9xo Tænkte nok det var power limit der skulle hæves. Men det er kun lidt legeri fra mig, med at oc et GTX660, som er oc´et fra fabrikkens side. Men vil dog prøve at se hvornår det crasher. Kan jeg finde en komplet liste over alle muligheder med lige det kort? UDEN hardmodding.
    Men tak igen, desværre lidt forsinket! :rolleyes: Derudover: Nogen idé om max oc på FX4350? UDEN LN2! Og max oc på Corsair XMS3 på 1333 (cl 9)?
    På forhånd tak

    Hejsa


    Drop CM og gå over i Antec H2O 920V4, det er bedre ved høje temps på cpu og siger ikke en lyd, før du har clocket op til +25-50%.
    Kører den selv, og den smider temp på cpu ned med ca. 4C under hvad CM Seidon kan klare.
    Men check selv på hwt.dk
    Udover det er det din konto der bestemmer.
    Desværre har jeg ikke hørt noget godt om CM Seidon. Så check på nettet hvilken løsning der er tilgængelig til dit budget.
    Det eneste der er forskellen mellem 120V og 120M er blæseren, der på 120M er lidt støjsvagere, men stadig:
    hvis du vil presse din CPU, er det helt klare valg Antec´en.
    Mvh
    fphyatt :thumbdown:

    Hej
    Hvis du skal lege med OC, skal du sørge for at checke temps på cpu og gfx. Gå på nettet og find max temps på din cpu og din GPU.
    Dernæst skal du sørge for at din køling til CPU og GPU er rent overkill, så det ikke bliver flaskehalsen i dit system.
    Så er det nu du kan lege med oc.
    Skru op for vCore på RAM og CPU. MEN KUN I MINDSTE STEPS.
    Og nu afhænger det af om du clocker i BIOS, eller bruger program til det.
    Men skru op for vCore på CPU i mindste steps du kan komme til.
    Og kør Prime i ½ time for hvert step du har skruet op for vCore på CPU´en.
    Når CPU´en kører stabilt på dit OC, kan du begynde at tænke på at clocke dine RAM.
    Fremgangsmåden er den samme.
    Hvis det crasher, så clock ned, og så er det forfra og om igen.
    Overclock tager tid!
    MvH
    fphyatt :pinch:

    Hejsa


    Er der nogen der ved om det er muligt at få et EVGA GTX 660 sc til at køre hurtigere end + 70 på Precision X, uden at hæve power target over 100%? Kører iøjeblikket stabilt på +70 på gpu og +150 på RAM.
    Eller skal jeg smide nogen penge ud på et andet kort?
    Hvis så, hvilket? Helst kun omkring 3k.
    PFT
    fphyatt

    Hej med jer


    Jeg kører selv oc på en FX 4370 og har Antec H2O 920V4 på, og der er ikke specielt meget larm på nuværende tidspunkt. Kører dog også kun 4900 MHz på cpu. Men det er den mest effektive køleløsning jeg har haft. Har haft Thermaltake og Zalman, men det var ikke nær så effektivt ved høje clocks. ;)
    Mvh
    fphyatt