Indlæg af tennawp

    Sakkura: Jeg har forsøgt at kontakte sælger på dba.dk, men han svarer ikke -hverken på mail eller sms. Tak for indsnævringen dog:)

    Den ser godt ud ja! Er dog lidt betænkelig ved at købe brugt, når ikke jeg har forstand på det. Hvad skal man tjekke/hvordan tjekker man?


    Faldt også over denne man ku evt opgradere lidt hist og her. Og så er der garanti på: http://www.refurb.dk/products/…-kun-2499kr-billigst.aspx


    Tusind tak for al jeres hjælp so far - det er en jungle (og det er som om at jo klogere jeg bliver, jo flere spørgsmål er der at stille...) :D

    Har I skærm, tastatur, mus osv i forvejen? For 4500,- kan man få en fin stationær, men hvis andet tilbehør skal med bliver det knapt så godt; derfor er en bærbar måske en bedre mulighed?


    /Peter

    Ingen mus, intet tastetur... og heller ikke webcam. Det siger sønnike er vigtigt! Så tja - måske er en bærbar bare den bedste løsning alligevel?

    Ja, man kan få væsentlig mere for pengene med en stationær. Dog kommer det også lidt an på om man f.eks. har en skærm i forvejen. Med bærbare skal man jo købe en indbygget skærm hver gang, med en stationær kan man genbruge en skærm man har i forvejen. Dertil kommer at man med stationære har muligheden for at samle systemet selv, og der kan man også spare nogle penge.

    Tjo - vi har en skærm en HP L1950g http://h18000.www1.hp.com/prod…ecs/13124_ca/13124_ca.PDF - det er jo ikke noget at råbe hurra for, men det kunne måske gå til en start?

    Tak for svar:)


    Ang spil der skal spilles: Som jeg skriver: Minecraft og Settlers til en start. Men den må gerne være en smule fremtidssikret også.
    Ang bærbar/stationær: Nej, som jeg skriver vil min søn helst have en stationær. Og hvis det er det I vil anbefale, vil vi gå efter det.
    Ang at bygge selv: Jeg kan ikke selv og lige umiddelbart kender jeg ikke nogen, der kan.
    Ang budget: SOm jeg skriver: 4500,-

    Hej alle,


    jeg har brug for noget hjælp: Min søn på 9 har møjsommeligt sparet fødselsdags-, julegave- og lommepenge sammen de sidste to år fordi han brændende ønsker sig en computer. Og han siger det skal være en stationær. Men vi har ikke den mindste smule forstand på hvilken. Får man meget mere for pengene, når man køber en stationær? I så fald er der nogen, der har forslag til hvilken? Han har 4500 at gøre godt med og han spiller Minecraft og Settlers, men lige om lidt har jeg en fornemmelse af, at det tager fart med spilleriet, så den må gerne være en smule fremtidssikret også.


    Vi har kigget på disse fire bærbare, men det er svært at gennemskue kvaliteten grafikkortene, synes jeg: http://www.edbpriser.dk/Produc…9;7795852;7071000;7509584


    På forhånd tusind tak for hjælpen!


    De bedste hilsner


    Tenna (og Sylvester)