Indlæg af mightyprocrastinator

    Jeg havde selv samme kort! Var skepttisk ift. til ROG STRIX koceptet, men jeg var endnu mere skeptisk overfor den ret store ekstra sum, der skulle til at få 7 til at blive til 8, så jeg fulgte en kammerats anbefaling og købte 970 i stedet for 80. Et af de bedste kort jeg har haft ! :)

    Er der nogen der har rigtig godt forstand på at køre custom rom / rooting af tablets? Har en samsung galaxy tablet jeg simpelthen ikke kan få til at virke. Personen der havde den før mig var så fiffig wipe ALT, originalt OS mv... uden nogen form for backup! Jeg har prøvet stort set alt, synes jeg, men jeg kan simpelthen ikke finde en rom den vil acceptere!


    Hvis der er nogen der er meget inde i dette, så hører jeg meget gerne fra jer. I sidste instans er jeg villig til at betale for hjælp!



    På forhånd tak,

    Hey guys,


    Pga. hardware meltdown er vores gamle server stået af, så jeg står nu og mangler en replacement til vores frivillig værested på Nørrebro. Jeg tænkte, at der måske var nogen der lå inde med et passende fit, jeg tænker noget ældre ProLian, poweredge eller tilsvarende. Det skal være så billigt som overhovedet muligt, da vi har meget begrænsede midler. Kan afhentes overalt på Sjælland :)


    Håber at høre fra jer ! :)

    Jeg har en hel maskine liggende i stumper. Den er gammel, men var for længe siden tiltænkt et eller andet projekt jeg ikke længere kan huske hvad var... :)
    Jeg har alle de maskiner jeg skal bruge - og lidt til - men jeg nænner ikke at smide det ud, da det faktisk er nogle sygt fede dele! (det var de i hvert fald dengang!)


    Det drejer sig om følgende setup:


    - asus rog, maximus formula
    - intel core 2 duo Processor E8400
    - intel core 2 quad processor Q9400
    - XFX-550W pro - black edition
    - 4x2 gb. Kingston hyper X
    - 4x2 gb. Corsair XMS2
    - Saphire Geforce 470gtx
    - wd-500 gb. X 2
    - Thermaltake hightower (kan ikke lige huske modellen, men det er med aktiv fan-control og kan moddes for vildt! Det er splittet ned til mindste del, men alting er der, det skal bare samles :) der medfølger 4 eller 5 system/kab. fans.


    Det var vist det. Der er to sæt ram og ditto cpu´er. Jeg nørdede det ret meget dengang, så der har været prøvet mange ting for at finde det bedste setup!! :)


    Anyway, er der nogen der kan finde anvendelse for ovenstående? Så kontakt mig, så finder vi ud af en symbolsk betaling af en art :)

    Ja, til min linux stationære. Den rummer p.t. en gammel AMD Phenom ii 1065T 95 watt X6 (6 cores, 6 threads), der er en 45 nm CPU fra 2010.


    Haha. Min primære linux rig kører på præcis samme cpu! Det fungerer nu i grunden ganske upåklageligt, selvom man en sjælden gang i mellem godt kan mærke at selvom det er en 6/6 core processor, så var multi-cores ikke AMD´s spidskompetence back then!! :)


    Jeg er så småt begyndt at overveje, om min 4690k snart skal udskiftes. Mest fordi jeg keder mig lidt på den front og egentlig mangler et projekt tror jeg...
    Jeg har kraftigt overvejet Ryzen, faktisk siden 2. gen. udkom, men jeg synes da kun incitamentet er blevet større for at vælge det!
    Sidste gang jeg havde AMD, var soc. 939 med en opteron på et DFI lanparty motherboard. Fedeste motherboard EVER! :) men derfor er det også altid lidt at betænke sig over, når man har kørt intel i så mange år.

    Jeg bruger to forskellige versioner af Firefox suppleret med Tor. Jeg bruger to forskellige versioner, da udviklingen til Linux og Windows befinder sig forskellige steder, så det er lidt mere et nødvendigt onde. Jeg er imidlertid ganske glad for Firefox- og har været det længe efterhånden. De er ved at være virkelig langt fremme i gamet - og som nævnt længere oppe, så er der også et koncept og et mindset bag Mozilla som jeg til hver en tid vil foretrække at støtte.


    Jeg nægter at røre ved Chrome :/

    Det glæder mig, at mit svar var brugbart :-)


    Topdata bruger konsekvent ensartede komponenter. Dels er der selvfølgelig et salgs/prismæssigt perspektiv i det ift. at købe få steder, men stort. Det giver dem en væsentlig bedre kostpris. Dog er der også en klar stillingstagen forbundet med det; de bruger kun de komponenter de står inde for og som efterlever deres kvalitetskrav. Brands og navne er en meget abstrakt ting for folk at blive enige om; det gør de sjældent - derfor findes der så mange forskellige producenter der hævder at være "bedst i business" :-) Jeg er for min del velsasgtens også farvet i det omfang, at jeg har sværget til ASUS og deres core components i mange år. En PC købt i ElGiganten frisk fra et koreansk samlebånd indebærer den risiko, at selvom der sidder et high-end grafikkort i, så er det ikke sikkert at resten af maskinen har fået den samme attention to detail. Det jeg godt kan lide ved TopData her er, at helt ned til kabling, så er det kvalitet og godt håndværk. Så i sidste ende, så står du med en mere komplet maskine der ikke potentielt er sårbar iht. naturen og dens svageste led!
    Mange gange kan du sagtens køre en "basis" en "medium" og en "avanceret" serie af produkter der baserer sig på meget ens komponenter. Hver eneste del er nemlig udviklet til at passe ind i netop sådanne kategorier.


    Hvad angår forskellen på 1050/1060 chips: 1050 er ikke lavet som et dedikeret gamingkort, hvilket det også bærer præg af. Tag ikke fejl, det er et udmærket kort- og ganske alsidigt, og tag ikke fejl; det kan snildt afvikle Fortnite uden at kny det mindste! Så ud fra den præmis der hedder "Fortnite", så er det den rigtige løsning. MEN! Jeg er personligt ikke high-end grafik fanatisk og jeg vil hellere miss out on 4k gaming end at skulle skifte grafikkort inden for samme kalenderår! Spændet mellem lige præcis disse to kort er dog så stort, at jeg om ikke andet opfordrer til, at overveje det. Når Fortnite er blevet kedeligt og det næste skud på stammen dukker op, så er du væsentlig bedre forberedt med 1060 kortet. Lavpraktisk set fordi, at om et års tid, så er der mange nye titler der vil nægte at fungere under 2gb. dedikeret hukommelse. 6gb. derimod er ikke en grænse vi når foreløbig. For syns- og sammenlignings skyld, har jeg sat dem op mod hinanden - du kan se resultater her:


    https://imgur.com/a/4XmSs6W


    Hvad angår ekstra upgrades, så er +8gb. værd at overveje, da spilproducenterne allerede flittigt er i gang med at kapacitere spændet fra at udnytte 8 til 16gb. fuldt ud. Nogle mennesker er glade for masser af lagringskapacitet, nogle bruger meget lidt, men et sata drev til storage kunne evt. være en overvejelse at gøre også.


    Hvis jeg også skal prøve at nå at afslutte dette indlæg i dag, så vil jeg sige at der er meget mere kort i 1060 kortet og jeg synes det kan retfærdiggøre prisforskellen. Men hvis ligningen ender med at X er Fortnite uanset hvad, jamen så er den højere pris for så vidt bare en unødig udgift.


    EDIT:For en god ordens skyld, så vil jeg lige nævne, at jeg ikke arbejder med, hos eller for Topdata. Har faktisk ingen relation andet end egne erfaringer gennem tiden :-) det slog mig lige, at jeg anslår en tone der nemt kunne give et andet indtryk ! :-)

    Selvbyg er en entusiast-sport. Mere end nogensinde. Langt overvejende, så er der ikke meget at vinde økonomisk - ofte tværtimod. Der er simpelthen kommet så mange firmaer på banen, der specialiserer sig i "custom pre-build solutions" at der ikke er meget at vinde ved at gøre alt benarbejdet selv.
    Apropos specialister, så vil jeg anbefale dig at kigge forbi topdata. De er efter min mening den stærkeste spiller på markedet generelt, både hvad angår pris og kvalitet. I forhold til det behov maskinen skal dække, så kan du starte med at prøve at kigge på deres indgangsmodel: http://topdata.dk/product.asp?product=12283 Den er alt rigeligt til formålet, men kan selvfølgelig udbygges/tilpasses efter forgodtbefindende :-) Til 5500,- er prisen absolut også fornuftig, men det kommer selvfølgelig an på hvad I havde af forestillinger omkring prisen.


    Held og lykke med det :-)

    Jeg bliver sgu lidt nødt til at kaste en kommentar ind her. Jeg synes ærligt talt, at det er ikke så lidt imponerende at se en tråd fra 2005 genoptaget med SÅ mange af de samme members klar til at byde ind på ny. Jeg synes det er mega fedt og vidner om et stærkt, tæt bundet community- og ikke mindst, om et site der rent faktisk stadigvæk 13 år efter, inspirerer, bygger relationer, udvider menneskers horisont og er med til at skabe en tryghed, glæde og stolthed over det at være medlem sådan et sted. Det er unikt - særligt i vores fuld-fart-frem-og-videre-uden-at-kigge-sig-for-eller-hilse samfund !
    Altså, tid til lidt perspektivering ik os ! :-) Det slår mig lige, at den ikke er så sjov for mig selv, men hvad. Jeg mødte min kone i 2006. Vi har 2 børn sammen, begge i skolealderen. Fra vi mødte hinanden til i dag har vi nået at bo 1½ år i udlandet, oplevet en masse ting og begge taget kandidat uddannelser OG ...... vi er også nået at blive skilt for freaks sake... haha!Så alle de ting i mit og hendes liv, men hey, I kendte hinanden før - og åbenbart også efter, for I står endnu! Det er fandme sejt ! :-) det gav lige mig en god morgenoptur (den faldt lidt igen da jeg fik bragt min egen person ind i narrativet, hehe) og jeg synes virkelig det er imponerende ! Jeg har været herinde sammenlagt siden 2009 eller 2010 nok... denne profil er fra 2013; det synes jeg er okay længe!
    For lige at pudse mine egne fjer bare lidt til sidst, så vil jeg lige citere et stykke fra min profiltekst:


    Quote

    Bruger tweak fordi det i min optik er det eneste sted i Danmark med subtilt indhold voksne mennesker også kan holde ud i længden! LÆS: Jeg synes ungdoms-pop kulturen er lovlig fremherskende på andre tilsvarende sites! JA, jeg er blevet gammel - gammeldags om ikke andet! :-)

    /mig selv, okt. 2013


    Lige præcis dette her synes jeg egentlig bekræfter lidt af det jeg skrev dengang, så der må sgu være et eller andet om det ! :-)


    Kan I have en fantastisk dag alle sammen :-)


    Mange hilsner,
    The big P.