Indlæg af Mems

    Tak for svaret! :D
    Det er nemlig pga. prisen jeg helst ikke vil købe mac, da den nye mac pro med forsikring kom til at koste de 20.000, hvor de andre her til den halve pris ser ud til at kunne det samme. Tror jeg dropper tanken om en mac så.


    Tror du at de 8 gb ram er nok? Eller skal jeg ofre lidt mere nu det er?


    Jeg har nemlig også denne her i baghånden.. Den har 16 GB Ram og (3,2 GHz). Den koster 8995,- kr, så det er ikke meget mere end HP'en.
    http://www.komplett.dk/k/ki.aspx?sku=779553#extra
    Men den eneste grund den ikke var med i min første besked er fordi den har 17,3". Tror du det vil være en fordel med så stor en skærm m.h.t. programmerne? Skal bruge en intuos 5 tegnetablet i str L når det er.

    Hej! :)
    Jeg lidt ny i computerverdenen, men leder pt efter en bærbar som primært skal bruges til adobe-pakkens programmer (Photoshop, illustrator m.m.) samt spil som sims 4 (Når det nu udkommer). Jeg har undersøgt det lidt selv og ved at jeg vil have en der mindst har intel core i7 processor, min. 8 gb ram (Ved ikke om det er helt nok?) og et NVDIA GeForce GT740M grafikkort. Jeg vil også helst at den ikke vejer for meget (Hvillket mange beregnet til gaming gør) og er lidt lækker at sidde med, da jeg skal bruge den til hverdag, men jeg vil helst ikke ende med at købe en Mac udelukkende pga. det.
    Er der nogen der har erfaringer med Macbook Pro og ved om det er pengene værd? Jeg har hørt at pc'er i samme matriale er længere om at blive varme og derfor kan bruges i længere tid af gangen, passer det?
    Jeg sidder nemlig i øjeblikket med en HP, som jeg synes hurtigt begyndte at larme og have problemer at komme af med varmen, så frygter at denne her vil gøre det samme.


    Mit bedste bud er i øjeblikket denne her: http://www.elgiganten.dk/produ…15-6-barbar-computer-solv


    • Intel Core i7-4700MQ processor / 2.4/3.4 GHz
    • NVIDIA GeForce GT 740 / 2 GB
    • 12 GB RAM og 1TB (1000 GB) harddisk (HDD)
      (Den vejer 2,19kg)

      Den koster 8499,-


      Er den pengene værd synes I?


      Eller kan det bedre betale sig at købe en som denne her og så opgradere til 12 ram? : http://www.komplett.dk/k/ki.aspx?sku=794204


      Til slut vil jeg høre om der er nogen der ved hvilken skærmopløsning der er bedst til design-programmerne?

    Håber I kan hjælpe, tak på forhånd!! :D