Indlæg af kleth

    Hvis du hiver disken ud, booter i Linux med LiveCD/USB, kan du lave et image af disken (device) til en anden device og forsøge at lave recovery f.eks. v.h.a. "TestDisk" på det image du har lavet.
    Se evt. mere på : http://ubuntuforums.org/archive/index.php/t-2017598.html
    og http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Step_By_Step


    Du kan sagtens bruge liveCDs, så længe der er netværk og hukommelse nok, kan du installere pakker. Der findes flere live recovery cds baseret på Linux.


    Hvis du bare vil rydde disken, kan du også nulle den fra Linux, se evt. her :
    http://en.wikipedia.org/wiki/Dd_(Unix)


    Vær bare sikker på at du nuller den rigtige device

    I dit sted ville jeg først prøve et OpenElec "ION" i386 bild og derefter et "Generic" i386 build.
    Hvordan man dual booter med Win7, skal du nok spørge google om, da det er ret forskelligt fra GRUB2/BURG som jeg anvender til Dual boot :D


    Med OpenElec slipper du for Firewall, Windows Update, antivirus og meget meget mere, der kan stjæle performance fra din HTPC.


    Ellers kan du installere XBMCbuntu fra XBMC.org, de har et NVIDIA build og der er så en mere komplet Linux neden under.

    Jeg kører 1080P på en Atom 330 ION uden dropped frames, så det burde din også kunne, men jeg kører dual boot, så jeg booter direkte i OpenElec (XBMC distribution).

    Den NAS er ret gammel, dog fin til prisen, men det afhænger af hvad du vil med den. Performance betyder ikke ret meget, hvis du kører trådløst til din medieafspiller for så er wifi den største begrænsning.



    Af andre billige NAS, skulle du måske kigge på Zyxel NSA325 og Shuttle Omninas KD20, som begge er lidt mere tidssvarende. Begge har ITunes server, men om det er hvad du regner med er kompatibilitet med IPhone m.m. ved jeg ikke, det afhænger af hvad du vil på den device og jeg ved intet om æble-produkter.