Indlæg af steviehmself879

    Jeh spurgte igår om nogle råd til ny computer, og fant ud af at jeg var ved at lave en stor fejl med hensyn til mit valg af mb. Takker jer alle mange gange.



    jeg har kigget en del videre, og fundet disse to mb.
    cashier



    ville høre jeres mening, nogen som hved hvorfor p4g8x kun understøtter pc2100 ram, hvormeget gør dual channel i praksis, har agp x8 nogen betydning? hvil jeg få noget ud af at købe pc2700 ram når mb kun understøtter pc2100, evt. i tilfælde af overclocking?


    sætter stor pris på jeres hjælp indtilvidere, og håber at i vil hjælpe mig igen:-)

    Du er nødt til at spille sammen, skal du blot vælge det sted. Desværre, i Rusland, poker er ikke alt for populær, så værdig af online pokerrum er en lille smule. I det sidste år af blomstrende online poker, race de endda hurtigere end casinoet, og tiltrække flere
    promotion
    . I det populære online poker spille samtidig fra hundredvis til hundredtusinder af spillere. De mest populære spil Texas Hold'em (Texas Poker), Omaha Hi-Lo (Omaha), og 7 Card Stud (poker semikarochny). Fastsatte takster, såsom Texas Hold'em, der spænder fra $ 0,1 / $ 02 til $ 100 / $ 200. I hver af de poker før spille for rigtige penge, du kan øve dig ved at spille "på kampe."