Indlæg af korshoj

    Hey Tweak
    først og fremmest er jeg i tvivl om, om dette er det rigtige sub forum men synes ikke jeg kunne finde bedre så here we go.
    jeg har et usb wifi dongle der er ved at afgå ved døden (troede det var min router men efter lidt test med netværksbro til bærbar må jeg se mig slået af en død dongle) så jeg skal ud og have fat i en ny har kigget lidt på denne http://www.mm-vision.dk/produk…asp?varenr=634826&menu=pc. men synes umiddelbart den er overkill til min 40/5 forbindelse, så lidt hjælp ville jeg da sætte pris på og gerne under 550 kroner :whistling: (har både pci-e 4x porte ledige og de ældre pci porte ledig)


    derudover vil jeg godt udvide nettet i vores hus lidt da det kniber med at den kan nå den fjerne ende af huset der er dog trukket et kabel så skal have sat et acces point op dernede som er "dummy" til min cisco http://www.cisco.com/en/US/pro…ata_sheet_c78-496737.html jeg har kigger på denne https://www.fcomputer.dk/netv%…forbindelse-300mbps.html# ville den kunne bruges som "udvidet netværk" hvis jeg hugger et kabel fra min hoved router i den? synes jeg har googlet lidt rundt for at finde informationer men eneste jeg synes at støde på er at det er en dårlig ide at bruge en trådløs "range extender" (ikke forbundet med kabel) da internettet så begynder at køre langsomt (da den selvfølgelig skal sende alt fra en router til en anden) så enten lidt hjælp eller et link hvor jeg kunne læse lidt om at sætte det op ville være værdsat :9xo


    tl;dr
    mangler en god intern wifi adapter og et wifi acces point der er kablet forbundet med "moderskibet" alt feedback ville være værdsat :9xo

    hej tweak
    dette er mit sidste forsøg inden min ipod ryger ud af vinduet.
    jeg har omkring 180 sange jeg har i en længere periode købt via itunes
    disse fungere perfekt når de spilles i itunes.
    når jeg ligger dem over på min ipod skipper den halvdelen andre spiller den de første 6 sekunder af og så hopper videre til næste sang. der er omkring 30 sange som den spiller 100% fejlfrit.
    har prøvet at gendanne fabriks indstillingerne og haft flere gange slettet alt på ipodden og lagt det over igen.
    skal bemærkes at jeg ligger musik over via itunes.
    nogen der har en ide om hvad der er galt?
    alt hjælp vil blive værdsat :9xo


    ps. er faktisk lidt i tvivl om, om den skal være her eller skulle være under software :pokey:
    pps har haft den sendt til reparation hvor jeg fik at vide at det var en software fejl. og de skulle så have fikset den. det holdt 1 uge så var den igang med det igen. :boxed:

    tja ingen grund til at købe et bundkort produceret af intel da det bare bruges af intel til at vise standarden for chipsættet.
    ville selv købe den processor jesper101996 linker til den er rigtigt god til prisen af bundkort ville jeg købe et med intels z77 chipsæt bare for at have det nyeste kunne fx være http://www.komplett.dk/k/ki.aspx?sku=746635 kan dog også gøres billigere eller dyrere har selv gode erfaringer med asus og gigabyte bundkort har dog været uheldig med MSI bundkort men kan som sagt lige så godt være uheld fra min side som dårlig kvalitet fra deres så vil jeg ikke kloge mig i.

    tja jeg sidder som IT studerende på århus universitet og koder / spiller diablo 3 på min bærbar som har følgende speccs:
    i3 2310M
    4 gb ram
    gt 520 grafik
    den halter lidt hvis man prøver at spille skyrim men er også det eneste og den er sq ganske glimrende at programmere på også så alt der over og du burde være set to go.
    link til side for min bærbar:
    http://www.asus.com/Notebooks/…ity/U31SD/#specifications


    nåår ja skal lige nævnes at diablo foregår på laveste grafik settings med ovenstående.

    hej tweak jeg har en usb pind der når jeg sætter den ind i min usb port kommer med fejlen "enhenden kan ikke starte(kode 10)" nogen der har erfaringer med hvad man kan stille op med det? har også prøvet at lokalisere den i mit ubuntu og fra ultimate boot cd. i ubuntu sker der nada mens ultimate boot cd fryser.
    alt hjælp ville være velkommen :D
    og målet er da at få data ud fra den / formatere for at kunne bruge igen. (alt der imellem ville være fint :whistling: )

    kan du ikke det er ddr3 ram og du skal have ddr2 den biligste på edbpriser var den jeg linkede til

    altså først og fremmest skal du finde ud af hvad type ram det er ddr2 eller ddr3 og hvis du vil udvide skal du have samme så vidt jeg ved køber du andre kan du tjekke hvor mange volt der skal til den der allerede sidder i og køber du nogen der kræver det samme er der intet problem.

    du har ret det coolermaster kabinet er bestemt også lækker og ja har mange af de samme features i fractal design kan man så dog udvide med ekstra blæsere men ikke sikkert det er nødvendigt :D

    ser generelt ganske glimrende ud gfx kommer lidt an på hvor mange penge du har til det men de to du linker til er i hvert fald stadig ganske glimrende. du kunne også kigge på nogle af de nye fra amd noget i stil med
    7950 skulle du kunne få for ca det samme ville gå efter sådan en eller en gtx 580.
    resten ser ok ud men er der ingen ide om at sætte endnu et gfx i kan du sagtens nøjes med en 650 w. ellers ser det ganske glimrende ud case kommer an på hvad du synes passer men ville selv tage noget i stil med: http://www.komplett.dk/k/ki.aspx?sku=648534 har jeg i hvert fald selv og er glad for det.
    har jeg glemt noget så sig til...

    tja den første for du i hvert fald ikke god grafik i da det er den indbyggede grafik. den anden ville være et fint bud ville dog selv kigge på:
    http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=5340023 (13,3 tommer skærm kan se de andre er 15 men har selv denne bærbar og holder strøm næsten 10 timer på strømspare)
    http://www.edbpriser.dk/baerba…sv-sx502v-id-5846465.aspx
    denne
    kan så ca det samme som aceren så er lidt en smagssag men du skal op og have minimum den dyre acer for at få ordentligt grafik batterierne er umiddelbart den samme som sidder i så selvfølgelig kan den med mindst skærm holde strøm længst men den dyre acer eller de to jeg linker til ville alle være goe