Indlæg af kaizer

    Jeg nægter ganske enkelt at opgradere til de priser. Det er blevet alt for vildt. Jeg ser hvad der sker sidst på året, og hvis det stadig er så vildt, så tror jeg at jeg definitivt skifter til konsol-gaming.

    jeg bruge Clone Disc fra Acronis. Virker hver gang. (Og jeg bliver lige imponeret) Det er dog ikke gratis, men jeg yder recovery så tit for andre, så det er for mig godt givet ud.

    Hej Alle, jeg ville lige game lidt med mine
    gamle 3D Vision briller fra Nvidia, da det gik op for mig at Nvidia har stoppet
    supporten til dem. Dvs de dør nok meget snart. Det er lidt trist, racer-spil
    bliver aldrig det samme hvis man først har prøvet dem i 3D. Anyway, det må vel
    efterlade et hul i markedet tænker jeg ?





    Så vidt jeg kan se, kan de VR hjæmle der
    findes ikke bruges til PC gaming ud over til ganske få titler, så findes der
    noget andet ?

    Hej Alle, det er muligvis et dumt spørgsmål, men jeg håber en kan hjælpe.

    Jeg har Hiper fibernet med deres router. Dens WIFI er ikke særlig god, så jeg tænker at udbygge det med nogle MESH enheder. Jeg har før kørt med et AP i den anden ende af huset, så der er kablet forbindelse hele vejen rundt. Fungerer dette MESH bare som en klassisk extender, forstået på den måde at satellitterne ”arver” pass og indstillinger fra Hiper routeren når de sættes op i huset ? Jeg overvejer disse : https://www.proshop.dk/Router-…-Standard-80211ac/2787844

    Men der står ”2 routere” så jeg bliver lidt nervøs for om de kan spille sammen med min skod-Zyxel router fra Hiper ?



    Pft for hjælpen



    Mvh Kaizer

    vil du sælge X'en alene ? Problemet med at sælge spilbundles er at man ofte ejer dem allerede, eller også ikke gider spille lige de titler.

    Hej Alle, jeg er lidt doven, så jeg håber der er en der kan hjælpe mig herinde med et spørgsmål.


    Jeg skal (måske) bruge en firewall til min virksomhed med 10 ansatte der (ud over at være traditionel FW) også kan scanne trafikken ud ind og ud af huset, og melde tilbage til mig, hvis der er pludselig er meget trafik fra en klient.


    Det skal være fuldstændigt automatisk, da jeg ikke gider sidde og overvåge på daglig basis.


    Kom gerne med forslag :)

    prøv at skifte kabel. Jeg har selv en Samsung Curved C49HG90D, og fandt ud af at den er lidt kræsen mht kabler. Et billigt HDMI kabel vil den slet ikke detecte. Der var dog ingen problemer med DP kablet, men det fik mine øjne op for at der nok ER forskel på kabler.

    Helt enig, men objektivt set, er det selvfølgelig smart nok af EA at gøre det på denne måde. Som du siger, nye spillere får hurtigere en succes-oplevelse, og rutinerede spillere fastholdes i længere tid. Det har været et ønske længe at denne funktion kan slås fra, men tror ikke det kommer til at ske.

    Ja, min sarkasme stammer nok fra det faktum at jeg er stor men frustreret Fifa fan, med ca. 12-1500 online kampe pr udgivelse.



    EA har naturligvis en interesse i at fastholde alle online spillere med gode, sjove og tætte kampe. Dvs gode spiller (som undertegnede) også får modstand fra knap så gode spillere. Det gør de ved at ”balancere” kampene, således at tilsyneladende tilfældigheder falder ud til den mindre gode.
    Feks. tacklinger, 50/50 dueller og målmanddrops. Det er bare voldsomt frustrerende for spillere som mig.



    For at underbygge dette, havde jeg i går en kamp der endte 2-2. Jeg havde 67% af spillet, vandt 26 tacklinger (men ikke bolden) havde ikke mindre end 18 skud på mål. Min modstander havde 1 skud på mål (!), og fik tildelt et straffe som AI’en begik på mine vegne. Dvs jeg styrede en helt anden spiller end ham der begik straffesparket.



    Det svarer lidt til at spille Call of Duty, maksimalt kun bevæbnet med en kniv, bare fordi serveren vurderer at du er bedre end de andre spiller på banen. Jeg ved ikke med jer, men jeg synes det stinker.

    Så kom den endelige version af FIFA, og endnu engang må man bare konstatere at spillet bliver gradvist dårligere for hver udgivelse. EA brilleirer i år med flg. ubehageligheder :


    Tæt på ingen kontrol af spillerne
    ALT for meget af spillet kontrolleres af AI
    Den gode gamle input-delay er tilbage (spillerne reagerer for sent, eller slet ikke)
    Modstandernes spillere forudser og opsnapper afleveringerne, som var de lige uddannet på et Jedi Accademy
    Messi er stadig 2.5 mtr høj og vinder alt i luften
    Og mest irriterende af alt, rebounds har nået nye højder. Dvs. du kan tackle/blokere alt hvad du vil, bolden finder på mystisk vis ALTID vej til en modstander, der tilsyneladende har en Crysis 3 dragt på, og kan løbe sig helt fri, ganske uden nogen opdager det.


    Traditionen tro, kommer der nok et hav af opdateringer, men sjældent har jeg spillet en så ringe udgivelse. Det er fanden-fisme sjusk af EA, og sikkert også grunden til at det er historisk dårligt sælgende.



    Min anbefaling : Don't buy !

    enig i at det var fesent sådste år. Jeg fandt kun ét godt tilbud, og det var på Webhallen.dk og det var åbenbart så godt at de ikke havde varerne på lager alligevel. Det var de så venlige at fortælle mig EFTER Black Friday var stoppet.


    Hvis du skal bygge, så gå i gang nu. Det kan være man kan finde en skærm eller fed mus til den tid...