Indlæg af spaceman

    synes nu ikke at informationsteknologi C var så kedeligt da jeg gik på HTX, men vi skulle også lære at bruge word og excel. vi skulle også lave en opgave om de forskellige dele i en computer. dog lærte vi lidt asp sidst på året, hvilket var meget godt. er dog senere gået over til at bruge asp.net :))

    kan godt forstå at man her på forumet ikke er så glad for at snakke om DC++/Kazaa/Emule, men bittorrent kan bruges til mange andre ting "gode" ting. hentede feks. unreal tournament 2004 demo over bittorrent eftersom at det var det første sted at man kunne hente det officielt.
    men okay, det er så bare min mening og respektere selfølgelig tweak og deres holdning til dette

    ifølge mange sites, har ATI ikke arbejdet med deres openGL driver de sidste 1-2 år, hvilket gør at de ikke er så hurtige. de fleste spil i dag er directX, men pga at doom kommer nu her, har ATI dog valgt at optimere deres OpenGL driver igen. der burde derfor være forbedringer i doom 3 når catalyst 4.8 kommer. dog vil denne optimeringer dog ske gradvist.

    der kommer en demo til doom 3. mener det er noget med at counter-strike: source (CS bygget over half-life 2) skulle komme som beta version over steam. de første der kommer til at prøve beta'en er dem som har købt condition zero.


    fandt lige dette her:
    Starting later this summer, Valve will be conducting a limited-time beta of Counter-Strike: Source via Steam. The beta will first be open to subscribers of the Valve Cyber Café Program, and then extended to owners of Counter-Strike: Condition Zero. The next installment of the world's number 1 online action game, Counter-Strike: Source blends CS's intense teamplay with the advanced technology of Valve's Source engine.


    står lidt mere her. som jeg har forstået det, bliver multiplayer i half-life 2 altså en ny version af cs, som kommer til at hedde Counter-strike: Source, ligesom der er noget der hedder Counter-Strike: Condition Zero


    http://www.steampowered.com/?area=css_b1


    har desuden lidt mere:


    German Half-Life site "HL Portal" is reporting (thanks to a mail from Gabe Newell) that the CS Source BETA will be available on the 10th of August for Condition Zero owners. As mentioned before Dust will be the only map included. The BETA will weigh around 300mb which is probably why preloading already starts August the 10th. Cheers CSN!


    nogen snakker om at der kommer en Half-life 2 demo, og andre siger der ikke gør.

    en del af dx9c er understøttelse af Shadermodel 3.0 som nvida's ny grafikkort understøtter. dog er det sådan at alle ati 9800 pro og over (ved dog ikke om andre lavere kort gør), kan gøre brug af instancing som er en del af Shadermodel 3.0
    for folk der gerne vil vide mere om ati understøttelse af instancing som er en del af SM3. dog kræver det man har catalyst 4.8 hvilket ikke er frigivet endnu:


    http://www.elitebastards.com/page.php?pageid=5838&


    samt


    http://firingsquad.com/hardware/far_cry_ps2.0b/

    en del af dx9c er understøttelse af Shadermodel 3.0 som nvida's ny grafikkort understøtter. dog er det sådan at alle ati 9800 pro og over (ved dog ikke om andre lavere kort gør), kan gøre brug af instancing som er en del af Shadermodel 3.0
    for folk der gerne vil vide mere om ati understøttelse af instancing som er en del af SM3. dog kræver det man har catalyst 4.8 hvilket ikke er frigivet endnu:


    http://www.elitebastards.com/page.php?pageid=5838&


    samt


    http://firingsquad.com/hardware/far_cry_ps2.0b/

    synes også at man burde indføre et kort som kan bruges til alt. er selv over 18, og synes det er lidt irriterende at man skal ahve pas med hver gang man tager på diskotek, da jeg ikke har dankort og kørekort

    powerquest lost and found er også et godt program at bruge. startes op via startdiskette, og kan også genskabe filer på en harddisk som man har formateret. dog skal man helst have en ekstra harddisk ellers bliver man nødtil at bruge disketter til at ligge de filer over som man gerne vil have genskabt

    en af minne venner har lige haft det samme problem. dog kørte han en gang antivirus scanning, hvorefter den fandt en fil der hed noget med: TR/dldr.Startpage. nu har han ikke det problem mere

    når man her en brænder i windows xp, kan man gå ind på drevet via f.eks "Denne computer". man kan derefter "trække" filer ind på drevet, ligesom hvis det var en alm mappe. når man vil brænde cd'en, gøres dette ved at trykke "skriv disse filer til cd", som ses i venstre side af vinduet


    tror jeg er et meget godt bud.
    dog fylder spillet nok lidt mere:


    se evt her: http://www.warp2search.net/mod…ws&file=article&sid=18641


    Half-Life 2 is about 3.5 GB uncompressed and about 2 GB compressed. This doesn't include CS:Source, HL-1:Source, DoD:Source, the SDK, or whatever. It's just the straight HL-2 sizes.

    hvis man installere WMP 10 beta, bliver den så på engelsk, eller forbliver den stadig på dansk, når man kører dansk windows xp. gider ikke at installere den hvis den bliver på engelsk.

    sq da lidt skod at de smider sådan noget lort med i programmet. bruger selv msn plus !, man skal dog huske under installationen at man ikke vil installere sponsor programmerne, for så smider den også en masse lort ind på computeren.

    har du slet ikke lært noget asp, siden at du ikke kan løse opgaven. synes nu der ligger en del eksempler på nettet om hvordan man løser diverse problemer.
    du kan evt download microsoft webmatrix til at udvikle asp.net sider med. det startede jeg med, men nu bruger jeg microsoft visual studio .net som vi har licens fra skolen.