Indlæg af Bambo

    Ja det er den tråd der er kopieret en million gange, endda også i nogle programmer - som Firetune.


    Meget er fis og ballade. Installer 3.5b4, slå pipelining til og resten foregår oppe i det hoved :crazyeyes:


    Put disse linier i en user.js fil som du placerer i din profil folder


    Code
    1. user_pref("nglayout.initialpaint.delay", 250);
    2. user_pref("network.http.pipelining", true);
    3. user_pref("network.http.proxy.pipelining", true);
    4. user_pref("network.http.pipelining.maxrequests", 8);


    Den delay ting er ofte en del af standardtweak så derfor er den med. Standard er 250ms eller 1/4 sekund. Ellers så check http://kb.mozillazine.org/Knowledge_Base hvor hver indstilling er forklaret. Der er som regel god grund til at standard er som det er. Pipelining som undtagelse men Firefox skal jo virker overalt i verden. Kan have en positiv effekt på nogle servere.


    Hvis du vil speede op så det batter noget får du med garanti mere ud af at bruge Adblock Plus med Easylist. På 3.5b4.

    Hvis du er heldig med forbindelsen tager det ikke lang tid at slå dit bundkort og videokort op på Asus hjemmeside. Bogmærk dem og problem løst. Kan godt være der er nyere drivere til lydchip eller andet hos den rigtige producent, men så lav flere bogmærker. Kan også ske Vista allerede har opdateret eller du bruger Vista egen "wireless" ting, så du slet ikke vil have den fra Asus. Men bogmærk alligevel.


    http://support.asus.com/downlo…load.aspx?SLanguage=en-us tag det som udgangspunkt og så find det bund/videokort. Alt vil være der, bios etc.


    Lav en ny bogmærke-folder, smid relevante bogmærker i for alt hardware, inklusiv printer, mus, alt! - så roder du ikke rundt en anden gang - hænder opdatering er nødvending.

    Gætter på Kaspersky - måske du skal smide nordea.dk og/eller netbank.nordea.dk ind som undtagelser i webscanner, firewall eller hvad det hedder. Kender ikke Kaspersky. Prøv at deaktivere. Hvis Nordea heller ikke virker i IE må det være Kaspersky.


    Har lige prøvet Adblock og nu virker den fint, må have været den ellers geniale Easylist der havde problemer, 4-5 uger siden. Sådan er det. Kan sikkert være det samme med lign. ting, Noscript måske. Ren Firefox burde virke.


    Hvor langt kommer du?, første gang skal du vel godkende et certifikat? "Nordea Bank Denmark" skal være listet som "Trusted Certificate" "under "security" fanen i det java panel.

    64bit? Så skal du over i "View 32-bit Control Panel Items" - i "Classic View". Det alm. view skal du ned i "additional options" først.


    Ellers så kør javacpl.exe i program files (86)\java\jre6\bin folderen.

    Du kunne måske finde ud af om dit webhotel (b-one?) kan sørge for at hot-linking forhindres. Hvorfor stjæle når man bare kan linke? ;) Check deres forum/support. Bedst du går omkring hotellet, da der kan være specielle regler for hvordan du gør hvad. Kan være det er at finde i deres "kontrol panel" hvis der er sådan et. Du vil kunne finde mange guider hos Google (.htaccess hotlinking) om hvordan man gør, men helt præcis kommer an på hotellet/serveren.

    For nylig kunne jeg heller ikke komme på Nordea. Vise sig at Adblock Plus laver ged i det. Hjælper ikke at ekskludere Nordea.dk eller andet. Adblock Plus skulle slåes helt fra. Samme har før været tilfældet med Greasemonkey - virker dog nu.


    Har også hørt noget om at den "next generation plugin" kan give problemer, prøv at slå den til og fra http://i39.tinypic.com/2w1ti5s.jpg


    Og har hørt enkelte Antivirus programmer kræver Java ekskluderet fra skanning når det bruges på særlige sider, som måske Nordea. Lidt ligesom når nordea.dk skal i "sikker zone" hos IE.


    Nordeas check er ingenting værd. Jeg bruger Firefox 3.5b5pre og det kører fint selv om Nordea ikke aner hvad det er. Siger jeg har Firefox 3.08 og at den ikke er godkendt! Flot. Som med den mærkelige Adblock fejl kan det måske komme an på et eller andet ingen aner...


    Bruger Vista64bit.

    Så er det ikke en alm. Vista installation men en fra Dell eller lign., deraf den recovery partition. Tror stadig ikke du kan reparere Vista på den måde du gerne vil. Kan altid få Vista og ikke mindst deres "bundle" ind igen = recovery. Dvs. gamle programmer og gamle drivere men du slipper for at løfte en finger og tænke selv. Hvis du opfatter "programmer" som det der følger med computeren/bundle så har du ret - det vil blive genskabt, eller samme lort kommer ind igen :crazyeyes: Alt hvad du har tilføjet senere gør ikke. Kan tage fejl, måske du skulle nævne hvilket mærke computeren er - andre kender nok mere til det.


    I manual eller website vil du kunne få helt præcis hjælp for hvordan du laver en "recovery" i følge xxxx fabrikant. Sandsynligvis også via noget software der allerede er installeret.

    Ja hvis Vista er i live, kun halvdød?, så bare zip/kopier det hele. Måske lave en Vista SP1 disk hvis du kun har den originale. Bliver så snart SP2 men alligevel, sørg altid for at have den seneste SP pakke på dvd. Kan være god hjælp den dag du ikke kan boote, og skal have fixet nogle system filer.


    Om nødvendigt så klarer Vlite det med at "slipstreame" SP1 http://www.vlite.net/download.html

    Kommer til at knibe. Vista går mere efter at fixe fejl ("repair" "system restore") end at lave den snedige geninstallering. Eller bruge en system backup. Som de siger her http://windowshelp.microsoft.c…6dc-3e9e66f4be5e1030.mspx


    Og hvordan det ser ud http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial142.html


    Geninstallering http://windowshelp.microsoft.c…0522671030.mspx#section_3


    Vil du lave noget backup er her en hurtig metode http://www.vistax64.com/tutori…-booting-vista.html?ltr=B - er det voldsomt og rodet skal der måske en boot-cd til af en slags.

    Næh, har kørt perfekt. Er det fordi den ikke ser nogle drev overhovedet? Den linux disk er ikke nødvendigvis kompatibelt med alt, men næsten. Du kan også lave en BartCD, WinPE, som vist er den mest kompatible, er kun for betalende brugere.


    Du kender vel til deres support så http://support.macrium.com/


    Hvis du er stædig nok så brok dig der. Macrium er ret god når den virker. Er problemet usynlige drev vil de sige du skal droppe linux og bruge BartCD/WinPE. Mange "issues" med bios/hard disk vs. linux cd ser det ud til. Hvis du f.eks har sat hd op til AHCI så http://support.macrium.com/top…C_ID=848&SearchTerms=bios er det muligt der kun er netværk tilbage. Prøv at søge "AHCI" på forum for mere. Eller prøv at ændre hd i bios til "legacy/naitive" - vist ikke så galt når det går den vej ellers ikke en indstilling at lege med overfor Windows. Husk at ændre tilbage hvis det får gang i Macrium.


    Sådan ser det ud, det du ikke ser! http://www.macrium.com/blog/20…eLinuxRescueCDPartII.aspx

    Svarer lidt til at huggy arme og ben af Vista http://www.winvistaclub.com/f16.html


    Min er godt brugt, 14200 foldere og knap 12gb. eller er den


    Quote

    In practice, nearly every file in the WinSxS directory is a “hard link” to the physical files elsewhere on the system—meaning that the files are not actually in this directory. For instance in the WinSxS there might be a file called advapi32.dll that takes up >700K however what’s being reported is a hard link to the actual file that lives in the Windows\System32, and it will be counted twice (or more) when simply looking at the individual directories from Windows Explorer.


    Den SP1 cleaner fra MS kan finde ud af at slette i sxs-folderen, kender ikke andre værktøjer.


    Men hvis du tøffer rundt på hele C: drevet kan du sikkert godt finde en sjat mere. Fortæl også ie, firefox, opera eller hvad du bruger at temp filerne skal over på andet drev. Flyt også den almindelige Windows temp. folder. Småting men alt tæller vel. Hvad med my documents?


    Du kunne måske have sparet lidt ved at bruge Vlite http://www.vlite.net/ virker da i hvert fald godt på XP. Har kun brugt den til at lave en Vista SP1. 100% uden problemer hvis du lader være med at slette det forkerte :)


    Gider du ikke geninstallere kan du jo altid slette ting du ikke bruger, MS games er vel oplagt.