Indlæg af phillyX

    Quote

    Oprindeligt indlæg af baloo
    Sorry for :offtopic: men jeg stemmer ikke på nogen af dem da jeg er af den overbevisning at man selv skal samle sin maskine.
    Man kan finde mange udemærket computere færdig samlet men erfaringen siger mig også at et eller andet sted er der noget der halter som man ikke helt er tilfreds med på længere sigt.
    Samler man selv har man kun sig selv at bebrejde hvis det er noget lort. :roller:


    hvis det var billigere ville jeg nok selv samle... men sjovt nok her i DK koster det omkring det samme(eller som regel mere) at samle sin egen computer med de samme specs som det ville koste hvis man købte den over nettet fra sider som compumail/topdata medmindre man finder nogle knaldgode tilbud.


    se fx på komplett's C2D samlesæt til 5000kr. med væsentlig dårligere specs end den jeg linker til på compumail.


    hvis jeg skulle søge efter individuelle komponenter på edbpriser ville det også være en udfordring at komme ned på samme pris niveau(specielt når det kommer til at matche tilbudet fra topdata med den GTX 260).

    afhængig af hvor meget ekstra du vil bruge vil jeg foreslå denne her:
    http://www.compumail.dk/comp_g…=17&opt=47&type=computere


    med valget af AMD Phenom II X4 920 2.8GHz 125W Box til 5049kr.


    processor/bundkort er markant bedre end den fra topdata men til gengæld er grafik kortet ikke nær så kraftigt.. men på den anden side er processoren ikke stærk nok til at udnytte dets fulde potentiale medmindre du har tænkt at OC.


    svært valg.. men personligt vil jeg altid vælge processor/mobo først da de er mest besværlige at udskifte.


    edit: hvis du vælger den fra topdata behøver du ikke udskifte kortet siden det er et af de bedste grafik kort ude på markedet men som sagt skulle du hellere bekymre dig om processoren.

    hehe jeg er sikker på at 500w nok skal holde godt medmindre jeg opgraderer den med en gtx 285 eller noget... dog har jeg ikke set en sempre psu før så kender ikke kvaliteten =/.


    men er der nogen andre kommentarer til computeren eller hjemmesiden og har prøvet at handle hos dem før?

    Der ligger et månedstilbud på hjemmesiden hos http://www.bjtrading.dk


    specs:


    CPU-INTEL: Socket 775 Core 2 Duo E8400 3,0GHz T
    CPU-KOELER: Socket 775 - Aarwolf MY-A04
    BUNDKORT: Socket 775 MB ECS G31T-M7 S775
    DVD BRAENDERE(SATA): 20x48 Samsung DVD Bbrænder Sort
    HARDDISK-IDE(SATA 3,5): 500 GB WD Caviar SE16 7200rpm SATA2
    GRAFIKKORT: GeForce 9800 GT 512 MB GDDR3-ZOTAC
    KABINET: Miditower Stella Sølv/Sort front
    STRØMFORSYNING: 500 Watt Sempre 12cm Fan
    LYDKORT: 16Bit Lydkort (Onboard)
    NETVAERK: 10/100Mbit Net (Onboard)
    RAM-DDR2-240PINS: 2 X 2048 MB DDR2 SDRAM 667 MHz Kingston = (4096)


    4499kr.


    er det noget i kan anbefale?


    det der er vigtigst for mig er processoren og hvis der er problemer med andet kan det altid opgraderes(grafikkort mv)... men at udskifte processor/bundkort er ikke noget for mig.


    det jeg er lidt i tvivl om er fx grafikkortet... har aldrig hørt om zotac før.


    jeg har faktisk ikke set noget billigere med en E8400 så ligner det et godt tilbud og er hjemmesiden pålidelig eller køber man katten i sækken?
    jeg er mest bekymret fordi kigger man lidt rundt på hjemmesiden ser det ud som om halvdelen af links er temmelig døde og at de ikke tager deres side alvorligt med opdatering mv.


    tak.

    ^ XD


    anyways jeg ved i hvert fald at den sluger mere batteri når man afspiller film end når man spiller.


    man siger at der er omkring 5-6 timers spilletid på et fuldt opladt batteri så jeg vil gætte på omkring 2-3 timers spilletid på film inden den løber tør.


    det der er tilfælles med alle de spil er at de udkom for mange år siden... hvis du har noget nyere at byde på vil jeg da gerne høre.
    desuden har diablo 3 ikke nogen udgivelses dato endnu og starcraft har aldrig interesseret mig så venter heller ikke spændt på 2'eren(er mere til warcraft).


    så skal jeg også lige nævne at de spil allesammen hører under de genrer jeg nævnte var PCens specialitet... men der findes mange folk som gerne vil have lidt mere udover de genrer.


    spilmæssigt er pc en god investering... men tag ikke fejl af, at der findes ekstremt gode alternativer.


    konsollerne har ikke noget problem for tiden.. flere og flere mennesker køber konsoller og mange producenter udgiver flere spil til dem. i december måned tror jeg nok det var med bl.a. sort fredag lykkedes det nintendo alene at sælge 2 millioner wii.


    se desuden bl.a. på det forgangne år hvilket rent ud sagt var et virkelig dårligt år for PC.. konsollerne havde deres egne stjerner mens PC kun måtte nøjes med multiplatform spil som fx fallout 3, dead space og en ekstremt dårlige port af GTA4 osv.


    den eneste konsol som har haft det ringere end PC spilmæssigt er wii og alligevel sælger de i bunkevis.
    konsollerne er kommet for at blive og med ringere salg af PC spil er det dumt at tro der vil komme problemer for dem specielt fordi de tiltaler flere mennesker og har adgang til flere genrer end PC's specialitet der hænger indenfor MMO, WRPG, FPS og RTS.. ikke mindst når vi ved at flere og flere af disse genrer tager springbrættet over til konsollen som nu har deres egne ekslusive titler som fx indenfor FPS of WRPG(killzone 2, resistance, gears of war, halo, fallout, oblivion etc.)

    hej.


    ville lige spørge om der er nogle hjemmesider hvor de allerede er begyndt at sætte de nye phenom II som en del af deres sammensatte systemer.


    ser kun ud til at kunne finde dem som seperat køb indtil videre.

    ja jeg skal virkelig ikke nyde noget af getmore efter at have læst temmelig mange negative artikler omkring dem... vil kun overveje at handle hos dem hvis jeg er yderst desperat eller varen jeg leder efter er billig(omkring 100-200kr).

    fandt denne computer på topdata.


    http://topdata.dk/product.asp?product=5532


    har i nogen gode/dårlige kommentarer til denne computer og har nogen handlet på topdata før og kan fortælle om de er pålidelige og gode at handle med eller ej?
    desuden vil det være klogt at vente til vi kommer tættere julen i håb om at bedre tilbud vil dukke op?


    og en sidste ting... jeg har kigget lidt rundt på nogle forskellige tråde herinde og ved ikke hvorfor men når folk samler deres egne systemer ender beløbet jo mest oppe omkring de 6000-7000kr.
    er det ikke meningen der skulle være en klar(billigere) forskel mellem at købe komplette og byg-selv systemer?


    selv topdata's x-treme gamer tilbud lyder på omkring det samme man ville betale for at bygge en computer med de samme komponenter(minus arbejdet hehe).
    måske er det pga. de høje priser men i fx usa med deres hjemmesider som newegg.com er der en klar prisforskel mellem at bygge og købe færdige systemer.


    ville bare høre jeres mening.. tak.

    min ven vil gerne puste nyt liv i hans computer men efter grafikkort går der tid til han får råd til en bedre psu... så er 300w nok til at køre en computer uden problemer med:


    athlon 64 3500+
    2gb ram
    2 HDD(80+120gb)
    8600GT


    Tak.

    Mit grafikkort døde i min bærbar og nu leder jeg efter nogen som specialiserer sig med at reparere dem.


    jeg vil ikke ligefrem smide den ud da den kun er lidt over to år gammel.. temmelig skod at det skete efter min garanti var udløbet.


    kommer det til at koste meget for at få grafikkortet skiftet ud med et nyt? det er en 7600GO.


    tak

    Hej alle.


    Jeg kigger på en ny gaming PC og har fået øje på en fra compumail.dk og har nogle spørgsmål:


    http://www.compumail.dk/comp_g…=17&opt=32&type=computere


    AMD Athlon 64 X2 AM2 6000+
    Bundkort: Asus M3A AMD770 DDR2 AM2+ PCI-E
    Netkort: Onboard Netkort: 10/100 Mbit netkort
    Lydkort: Onboard Lydkort: AC 97
    RAM: Mushkin DDR2 PC2-800 4GB CL5 kit SP
    Harddisk: Seagate Barracuda 7200.10 500GB SATA2 8MB 7200RP
    DVD/Brændere: Samsung SH-S223F/BEBE bulk black SATA
    Strømforsyning: LC-Power Titan 560W 140mm SLI compatible V2.0
    Kabinet: NZXT Hush Silent Computer gaming black (-PSU)
    Grafikkort: Club 3D Radeon PCI-E HD4850 512MB 2x DVI
    Tilbehør2: PC - Peter Jackson´s KING KONG


    dette er en af deres standardkonfigurationer og beløbet ender på 4600kr.


    1: er der noget som i ville ændre på? man kan bede dem om at ændre på konfigurationen men derefter bortfalder retur retten så vil gerne være helt sikker om det er det værd.
    især kigger jeg på RAM(har aldrig hørt om mushkin før) + bundkort(er kvaliteten god?) og PSU(samme spørgsmål omkring kvalitet?).


    2: jeg har kigget længe efter en god online "tilføj selv delene og vi samler dem for dig" forhandler og har bl.a. kigget på føniks, shg etc. og endt med compumail. populære forhandlere som kun har prebuilts (elgiganten, computercity etc.) skal jeg ikke nyde noget af.


    jeg synes at føniks + shg var lidt dyre i forhold til compumail og forhandlere som fx getmore med deres temmelig lave priser har åbenbart den værste service nogensinde hvis man ender med et defekt produkt.


    vil i anbefale at mine penge skal gå til compumail eller kan i anbefale en bedre forhandler med omtrent samme priser(og i værste tilfælde en god service omkring RMA sager)?


    Langt indlæg i know men stor tak hvis i gider svare =).