Indlæg af Ace91dk

    Goddag Tweak.


    Har fået disse dele i overskud, og da bilen skal bruge benzin for at køre nogle steder, og benzinen er dyr, søger jeg at komme af med disse dele.


    Der er ikke original emballage på noget af det. Desværre. Kvittering kan fremskaffes på alt, undtaget Netgear Range Extender. Skal varen sendes, finder jeg selvf en kasse varen kan puttes i, og sendes forsvarligt.


    EK FC-7970 Copper/Acetal
    http://imgur.com/R1sfo
    http://imgur.com/FG2B2
    Lækker køleblok til 7970 (ref design). Blokken er i det gamle design, som i nok kan se, og fungerer upåklageligt. Det er IKKE kølepasta, skruer, eller kølingsplader (til RAM) med. Der er hvad man ser på billedet. Og hvis køber spørger pænt, vil jeg gerne pudse den op med Brasso inden den sendes/afhentes.

    Købt hos Coolerkit.dk Maj 2012 (Kvittering kan fremskaffes)


    HBO: Ca 400pp (Grundet de manglende skruer og sådan)


    Netgear Range Extender
    http://imgur.com/rhRtj
    http://imgur.com/LUfIl


    Købt hos Elgiganten September 2012. Har ingen effekt i en lille lejlighed, og var et impulskøb. (Ingen kvittering eller emballage. Orker ikke at bryde hovederne hos Elgiganten med at skaffe en kvittering)


    HBO: ca 150pp


    Phobya Xtreme 200
    http://imgur.com/kQjOg


    Ingen skruer med her. Den bruges (mener jeg) UNC 6-32, som evt kan købes hos Specialtech eller på eBay til en sølle pris.
    Begge aluplader der medfølger er desværre blevet mishandlet så disse ikke fungerer mere.


    Købt hos Coolerkit.dk Maj 2012 (Kvittering kan fremskaffes)


    HBO: 300pp


    XSPC RS120
    http://imgur.com/BH1MB


    Fungerer upåklageligt. Ikke meget at sige. Ingen skruer igen. Bruger UNC 6-32. Så købes denne skal du en tur forbi eBay :)


    HBO: 100pp


    Kører også på HWT & OCteamdanmark

    Hola folks.


    Så kom tiden hvor jeg må skille mig af med mit gamle bundkort, da konen ikke mener vi har plads til at lade sådan nogle ting ligge mere, øv øv ^^


    Bundkort og processor sælges helst samlet, med mindre jeg får bud på de enkelte dele hver for sig.


    Bundkort: Gigabyte GA-P55M-UD2 - Micro-ATX bundkort, med SATA II og USB II (ingen sata 3 eller usb 3)


    Processor: i7 860 - har aldrig været OC, og er altid blevet kølet af stock køler.


    Der er intet HBO da jeg ikke som sådan kan finde frem til ny priser, men lad nu være med at skambyde, det er stadig nogle OK ting, som man godt kan få noget ud af, fx i en HTPC med et dedikeret GFX eller et Sims 3 gamer rig til kæresten ;)


    Da de 2 dele blev købt i et færdigt setup, har jeg desværre hverken emballage eller kvittering, dog kan en kvittering skaffes på det samlede system der blev købt i sin tid, men bare husk, der er IKKE garanti på delene, dog har jeg selv testet dem, og ja det virker 100%. Dette betyder dog også at jeg IKKE vil have mulighed for at sende delene, da jeg ikke føler jeg kan pakke dem forsvarligt ind.


    Alderen er: August 2010 - så ca 2 år gamle.


    Billeder:
    [Blocked Image: http://img217.imageshack.us/img217/5629/fotorjw.jpg]



    [Blocked Image: http://img689.imageshack.us/img689/9192/foto1fle.jpg]

    Hej guys.


    Siden jeg lige har fået mit eyefinity setup hjem, sælger jeg nu denne skærm, som er fra julen 2011. Har desværre ingen kvittering da dette var en gave fra mine forældre, som jeg vidst under alle omstændigheden ikke skulle byttes, det var jo en gave fra de gamle :)


    Skærmen levere et lækkert full hd billede, og ser, imo, ret godt ud når den står på bordet. Der er ingen artifacts eller noget på skærmen.


    da det var en gave er der heller ikke emballage til, så afhentning er den eneste mulighed der er, desværre.


    Skærmen befinder sig i 6760 Ribe.


    ny pris: 873,- http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=700216


    HBO: 600,-


    Pris kan pludselig gå ned, hvis interessen ikke er der, men jeg advarer jeg, der kan gå lang tid ;)


    Tråden kører kun her på tweak.


    Det lyder lidt modstridende, at du nævner at alt bliver lagret lokalt, samtidigt med at den skal anvendes til 1080p video streaming, hvad mener du med det?


    Har du i øvrigt gjort dig nogle tanker om hvilken software du vil køre på den? XBMC plejer at være et populært valg, så hvis ikke kan det være et godt udgangspunkt, det findes til windows og linux, så du har mulighed for at slippe for en windows licens :thumbup:


    Et alternativ kunne i øvrigt være at opsætte en NAS (evt. selvbygget) og en medie streamer (ala boxee box), det kan sandsynligvis gøres for de samme penge, som en HTPC.

    Haha, ja nu du siger det ;) det er Sterling så som youtube jeg mente, mens film bliver rippet via min stationær direkte over på htpcen :) jeg regner med at køre xbmc da jeg kan styre dette via min iPad :) jeg har overvejet en NA's plus en boxee, men hælder mere til mediecenter da pladsen er trang, og med et array r2 kan den næsten fungere som fil server even i med al den hdd plads der er i den :) men tak for supporten :)

    Hej allesammen.


    Står og skal til at samle en HTPC, og vil da lige vide om de dele jeg har fundet frem til er noget der kan bruges.
    Det skal siges jeg altid har været Intel mand, men med AMD's APU'er vælger jeg at gå denne vej, fordi det info jeg har kunnet finde har været meget positivt.


    De dele jeg planlægger er:
    ASUS F1A75-I Deluxe
    AMD A4-3300M 1Mb
    Kingston Value-RAM 2x2 GB PC-10600
    OCZ Agility 3 60Gb (system)
    WD Caviar Green 1Tb x2


    Den skal hovedsageligt køre film og streaming af 1080p content. Alt bliver lagret lokalt på den, da jeg bygger det hele i et Fractal Design Array R2 kabinet.


    Men hvad er dommen? Er den god nok, eller er jeg sprunget over hvor gærdet er lavest? :)

    Sorry for OT.
    Sjovt du nævner XSPC som at have tendens til at være utæt (altså en reduceret kvalitet), da jeg hører dette mange steder på nettet, mens jeg samtidig også hører man der siger at XSPC er kvalitet til en meget lavere pris ;) Hvis du snakker ud fra personlige erfaringer, kan jeg intet sige til det, og give dig 100% ret, dog må jeg også sige at ikke alle mener at XSPC er af lavere kvalitet ;)
    Nu bruger jeg selv HW-Labs og EK, men ville da jeg tilføje til samtalen, så vi ikke skræmmer vores nye vandkøler ven væk fra at muligvis købe et XSPC produkt der ville passe godt ind i hans system :)


    PS: Dette er ikke et personligt angreb, og prøver ikke at flame, ville bare lige tilføje det :)

    Har også hørt om de små ram kølere falde af, så det vil jeg helst ikke rode med ;)


    Kan også se at coolerkit er begyndt at forhandle EK's 7970/7950 full blok samt bagplade, så alt er all fine and dandy!


    så glæder man sig bare til at man få penge nok til at købe alt det vand svineri, så jeg kan få det smidt i kassen! :)

    Ekstra info!


    Min hjerne har tydeligvis været slået fra siden jeg postede indlæget, og til nu, så org emballage er den kasse man trækker ud af selve ydre emballlage. Jeg håber ikke dette skaber problemer blandt nogle af de interesserede.


    Alt tilbehør er ikke udpakket, og følger med i pakken.

    Stopper tråden fredag regner jeg med. Pakken vil derfor blive sendt mandag, så giver det en tid til at jeg kan nå at se pengene overført, samt hvis køber nu alligvel hopper fra, kan jeg åbne tråden i weekeden :)


    Men 500 er noteret!

    Hej allesammen.


    Så blev det tid til at sælge mit trusty GFX, som jeg har kørt med siden 06/09-2011.


    Kortet er et XFX kort, med 725 MHz og 1GB GDDR5.
    http://www.avadirect.com/produ…ails_parts.asp?PRID=18112 - Fandt ingen danske sider der sælger nøjagtig dette kort mere, så derfor link til underlig, udenlandsk forhandler :)



    Kortet har aldrig været OC, og kører som en drøm. Sælger det udelukkende fordi det er for stort til at passe i mediecenteret.


    Org kvittering samt emballage haves!


    Bud starter ved 500.


    Slå til pris 800.

    Dopess


    Tak for linket, vidste faktisk ikke at det kunne betale sig at handle det i tyskland :)


    Mit "problem" er bare at jeg meget gerne vil have bayres, da en 600T ikke just er et fulltower, hvor man kan lege med lige hvad man vil. Tror jeg er meget hæmmet af plads, derfor kiggede jeg meget efter bayres med en pumpe i.


    Efter at have læst op på det er du ikke den eneste der mener EK er bedre kvalitet ;)


    Men i hvertfald, tusind tak for linket :)