Indlæg af timtim

    Hej,


    Jeg flytter til Aalborg her om nogle uger, og skal om et år starte på AAU. I den forbindelse har jeg tænkt mig at gå over til en ordentlig bærbar frem for stationær - jeg sælger derfor min stationære til en kammerat, og er nu også begyndt at overveje, om jeg skal sælge min monitor.


    Det drejer sig om Dell UltraSharp 2408WFP. Monitoren er købt d. 01.09.2008 via Overclockers UK, og har således mere end 2 år og 2 måneder tilbage på den fremragende Dell-garanti. Jeg har naturligvis digital kvittering samt original emballage, og monitoren fejler intet som helst.


    Som sagt er jeg ikke sikker på, om jeg vil sælge skærmen; men jeg vil i første omgang, under alle omstændigheder, gerne have en vurdering. Bomb away. :)


    [Blocked Image: http://i.dell.com/images/global/products/monitors/2408WFP_overview2.jpg]


    [Blocked Image: http://i.dell.com/images/global/products/monitors/2408WFP_overview1.jpg]

    Ja altså jeg har haft succes med blot at lave portforward på min zywall, hvorefter den givne port så har åbnet. Har gjort det for utorrent og war3, hvor det har virket fint. Også derfor jeg ikke rigtig forstår, hvorfor det ikke virker med de to her.


    Edit: Har lige testet nogle af portene (http://www.grc.com/x/ne.dll?rh1dkyd2), og det forvirrer mig godt nok noget. Her er resultaterne (har noteret på billedet, hvad portene er til, om de fungerer for mig, og hvad port-testeren siger): [Blocked Image: http://img26.imageshack.us/img26/8189/ports.jpg]

    Jeg tror, du har fat i noget, Frankovic. Min ISP er TDC, og sammen med min Zywall1-router, som er det eneste, jeg har ændret på, ligger en Speedstream 5100. Jeg har været inde at kigge på http://www.piratgruppen.org/spip.php?article376 for at finde mere om forwarding på denne, men nu har jeg så det samme problem som jeg havde på my zywall tidligere - IP'en, som man bruger som adresse for at komme til konfigurationssiden, er i mit tilfælde ikke som standarden (192.168.254.254). Dette er nok fordi jeg kører med fast IP udgivet af TDC. Nu har jeg bare ikke rigtig nogen ide om, hvad 254.254 skal erstattes med. Nogen forslag?

    Hej,


    Jeg tilmeldte mig for nyligt NBA league pass international (http://ilp.nba.com/) for bedre at kunne følge med mine favorithold og generelt se en masse kampe live (og op til 24 timer efter).


    Desværre er jeg stødt på et problem: video og lyd skal hele tiden loade (buffer), og med "hele tiden" mener jeg omkring hver 10. sekund. Speedtests på mit net giver omkring 2.1 - 2.2 mbit/s download og 0.5 - 0.6 mbit/s upload. Dette er længe nok i følge Leage Pass' hjemmeside, der anbefaler 1 mbit/s download. Desuden har jeg også prøvet hos et par venner med ca. samme hastigheder, og der buffer den kun én gang, for så at køre uafbrudt i timer.


    Jeg er ganske sikker på, det er min router, der blokerer for streamingen. På League Pass' FAQ står der:
    What should I do in case of a firewall/NAT?
    # Corporate (business) firewall: Requires support from an IT professional within the organization. The following setting to the firewall are required:


    * Allow outbound TCP traffic to port 25793
    * Statically map the following UDP ports on the viewer to ports on the Firewall public IP address: 22556 & 22557



    Dette er hvad jeg har gjort i opsætningsmenuen på min router:
    [Blocked Image: http://img24.imageshack.us/img24/3881/routernat.jpg]


    Jeg er lidt i tvivl om, hvilken IP jeg skal opgive på de to port ranges, men har ved den første (25793) skrevet min routers lokale IP på netværket, og ved den anden (22556 - 22557) skrevet den IP, jeg får på http://myip.dk/.


    Problemet er ikke blevet løst efter jeg åbnede portene, og jeg er derfor i tvivl om, hvorvidt jeg har indtastet det rigtige. Eftersom jeg betaler for Leage Pass, vil jeg naturligvis gerne have muligheden for at nyde det i mit eget hjem. :)

    Johnny: Tak for bemærkningen, det oplevede jeg også en lille smule på 2407WFP, men det betyder ikke noget for mig. (:


    Danemagic: Dejligt med nogle alternativer, tak for det. Dog har jeg fundet 2408WFP til under 4000 i England, så jeg tror stadig, det bliver den.

    Hjemad: 28" er mig for stort, og jeg har fået en tendens til at gå efter kendte mærker som garanterer god service, men tak for forslaget.


    doitt: Jeg har været på flatpanels.dk at kigge, men indtil videre hælder jeg stadig til UltraSharp 2408WFP. Eizo er mig trods alt for stor et tag i lommen :)

    Mest word, en lillebitte smule photoshop, men det er ikke meget. Grunden til, jeg er villig til at betale en del penge, er de enormt flotte farver, kontrasterne og dybden. Kender du til andre skærme, der leverer et lige så godt billede til billigere penge?

    Hej,


    Jeg har for nylig opgraderet hardware, bl.a. for at få muligheden for at køre HD i windows/spil og se HD-film. Nu skal skærmen bare lige følge med.


    Jeg har af en kammerat lånt en Dell UltraSharp 2407WFP, og har haft den stående ved siden af min gamle LG 20". Farvedybden og -gengivelsen var langt overlegen på Dell-skærmen, som jeg havde kørende på 1920*1200.


    Jeg har læst lidt om de forskellige paneltyper, og er blevet overbevist om, at jeg ikke skal have et TN-panel. Jeg bruger min PC til meget, både spil, film og skolearbejde. Dell har netop nu tilbud på deres nyere Ultrasharp 2408WFP, og jeg vil blot høre om I mener, der er (bedre) alternativer til denne skærm, set i forhold til pris og kvalitet.


    På forhånd tak. ;)



    Alright, så går jeg med P5Q-PRO og naturligvis de nævnte RAM-blokke. Jeg har snakket med en kammerat som mente at jeg skulle gå efter mindst 450W+, så jeg har fundet Corsair TX650W. Mon den kan gøre arbejdet?


    Jeg fandt desuden Thermalright V2 som brug til ATI HD 4850.


    Tak for svaret, Simon.


    MB: Prisforskellen på Asus P5Q og Asus P5Q Pro er ca. 70 kr. Er forskellen noget af betydning? Her er oversigten for de fem P5Q-produkter, jeg fandt.


    CPU: Intel 8400 ser fin ud, har fundet denne her.


    GFX: 4850 ser også godt ud. Har kigget efter støjsvage kølere, men har intet fundet. Har du nogen forslag?


    RAM: Jeg fandt disse på edbpriser, kan det virkelig passe at de er så billige i forhold til de andre jeg fandt fra OCZ?


    Min PSU er en enten 300W eller 350W, ikke noget at råbe hurra for. Og jeg har ikke i sinde at overclocke (endnu), men lægger som sagt meget vægt på minimering af støj.

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Yilar
    Spar 3000kr op og spørg igen til den tid.


    Du får ikke noget udaf at købe en CPU uden et bundkort eller ram for den sags skyld.


    Det jeg spørger efter er forslag til hardware. Rækkefølgen i hvilken jeg køber komponenterne mener jeg er irrelevant.

    Hej folkens,


    For nogle måneder siden smed jeg omtrent 1500 stakater efter et støjsvagt kabinet samt støjsvage kølere til processor og grafikkort. Jeg var ganske enkelt godt og grundigt træt af larmen og varmen.


    Nu mener jeg at det også må være på høje tid med noget nyt tjubang på performance-siden. Jeg bruger min til både skolearbejde og gaming, dog ikke noget særligt krævende for tiden eftersom den gamle spand ikke kan trække det. (meh..)


    Til de fremtidige komponenter er der dog visse krav.



    Jeg vil gerne prøve at køre AMD, men hvis I fraråder det i forhold til nogle af Intels processorer, så er jeg selvfølgelig lydhør. Jeg havde forestillet en RAM-mængde på 4GB, og gerne 2*2GB så der er plads til udvidelse i fremtiden. Generelt vil jeg foretrække mærkevarer som Asus, MSI som bundkort, AMD/Intel processor, Corsair RAM eller lign., etc. etc.


    Hvis der er mere I vil have at vide, må I endelig sige til.


    På forhånd tak. :9xo

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Artisan
    Ja undskyld lille puma :T
    Men link er jo til hjemmesiden hvor han kan købe den p4 forlænger. Den er ca 20-25 cm lang, jeg har selv en herhjemme :9xo


    Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke havde tænkt på at købe en 4-pin ved siden af, det var da egentlig lidt halvdumt. Godt tænkt af dig til gengæld! :D


    Du opgav 20-25 cm, så jeg målte lige efter en ekstra gang for at være på den sikre side;
    [Blocked Image: http://www.mediamax.com/ximeon/Hosted/DSC02128.JPG]


    [Blocked Image: http://www.mediamax.com/ximeon/Hosted/DSC02130.JPG]


    meh :/