Indlæg af Guss

    Det ser rigtig spændene ud. og med det ene link du gav mig, tror jeg, aat jeg har fundet lige hvad jeg manglede, nemlig denne http://www.tvix.co.kr/Eng/products/HDM4000.aspx eller http://www.tvix.co.kr/Eng/products/4100sh.aspx Men den eneste shop der sælger dem er i frankrig, og har fået rigtig dårlig omtale. Er der nogle der ved om de sælges et sted i Danmark? og hvad de koster? for hvis de koster det samme som et mediacenter, så kan man vel lige så godt købe det. Så har man jo de samme funktioner.

    Mange tak Burger, jeg vil dog lige sige til mit eget forsvar, at jeg ikke bryder nogle regler ang kopiring, og ikke har gjort noget jeg ikke måtte. (har læst jeres regler)


    Derudover vil jeg gerne rette mig selv lidt. For det jeg søger, er den smarteste løsning, hvorpå jeg kan have alle mine dvd/film (i så vidt muligt forskellige formater) og billeder. og kunne se dem over alt i huset. Men alle mine ting skal være samlet et sted. Så hvis det ikke er den rigtig løsning med en ekstern harddisk, men at der findes et apperat eller anden maskine der kan klare jobbet så er jeg glad, jeg søger bare den bedste løsning. Så hvis der er nogle der selv har en idé, et forslag eller egne erfaringer, så vil jeg blive super glad for tippet.


    VH Guss :)

    Hey allesammen. Jeg har lige bestilt en 2TB harddisk hjem, som jeg vil bruge til et projekt i huset. Harddisken kan nemlig sluttes til netværket (også kaldet nas-server hvis jeg husker rigtigt). Det jeg gerne vil have, er så en løsning på hvordan jeg kan med en slags computer/boks eller sådan noget, tilslutte netværkstikket, og på den måde streame film osv til de forskellige tv'er i huset.
    [Blocked Image: http://img110.imageshack.us/img110/4047/pcyi4.jpg]
    Hvis det er mulig, så vil jeg gerne kunne streame film + undertekser som ligger i .srt eller sådan noget. og hvis det er muligt så også kunne streame/afspille .iso filer, da nogle af mine film ligger i et images-fil.
    Findes der en digital media adapter eller sådan noget der kan det?
    Jeg ved at man kunne have en bærbar ved alle tv'er, og bare afspille det fra den, men det er nok lige i overkanten :) Men prisen er som sådan ligegyldig, og jeg vil gerne høre de muligheder som i syntes er bedst. Så må jeg jo derefter sortere fra.