Indlæg af h33t

    Quote

    Oprindeligt indlæg af _WHAT_
    Ja ok hvis det er ping 100 så er jeg smuttet så kan man lige så godt spille lo2 som forsøge at ramme :)


    Til tider er det faktisk IKKE forsinkelsen, der afgører den dårlige performance MED MIDNRE, at serveren er sat elendigt op. Er serveren sat korrekt op, vil en amerikaner med uden problemer kun spille på den, selvom hans ping er 150. Lag sker uden de fleste er klar over, når der er for mange mods/plugin på ad gangen, eller når de urimelige High Ping Kickere er sat på, eller når man i væreste fald begrænser bånbreden til andre med dår lige downswitch eller folk fra andre lande med sv_minrate/minupaterate.


    Han har ret. Faktisk kan man med maksimal ydelse kører en 21 slots server på 2mbit ADSL. Ja, du har ret, at fiber/cable connection gører det mere stabil, men der er også en grund til, at når man udregner antal slots via en ADSL upswitch forbindelse, så kapper man lige en fjerde del af forbindesel fordi, at ADSL forbindelser er kendt for deres ustabilitet. Det er jo som kendt asykron forbindelser, hvilket betyder, at generelt er download fire gange større end upload.


    Så hvis vi havde 2mbit fiber, så vil kunne nå op på de 24 slots. :-)

    Quote

    Oprindeligt indlæg af _WHAT_
    Hvis noget sådan skal ske så skal der laves en rigtig server ikke det hjemme hosting halløj som vi før har leget med.


    Så skal der en rigtig op at kører og som kører altid ikke bare startes engang imellem.


    Hvad er problemet så med "hjemme host"? Du kan jo samle en fin lille computer, der opfylder kravene mht. en CS Server 1.6, og så ovenikøbet automatisk lade den stå 24/7. :-)

    Spec?


    Du skal først og fremmest finde ud af din upswitch, og så kan vi derefter snakke om installation af windows CS server.