Indlæg af svedel77

    Hej,


    En ørn kan jeg vist ikke prale af at jeg er, men jeg vil da gerne prøve at lave et banner. Har lavet et par bannere før. Det ene var et flop, det andet bragte stor glæde. Du kan lige sende en PM hvis du er interesseret.


    - Søren

    Du kan overveje en farvelaser. De er lidt dyrere i indkøb, men prisen pr. side er til gengæld meget lav. Skal det være blækprinter, er HP Bussiness inkjet de mest økonomiske pr. side.

    Hvis nogen siger "Jeg ville ønske at ..." siger jeg "Du kan ønske i den ene hånd, og skide i den anden, og se hvilken der først kommer noget i..."

    Det mest udbredte program hedder "partition magic". Tror det er Symantech der har lavet det, men er ikke helt sikker. Men husk at der er en lille risiko for at miste data, så under alle omstændigheder vil jeg gøre som #2 foreslår, og backe det hele op på en ekstern disk, inden du går i gang.

    Quote

    Oprindeligt indlæg af dude1992
    Dette er nok bare ikke det rigtige forum at sælge på :)


    Ja, det kan jeg godt se på indlæggene... Men man kunne jo være heldig at der sad en Mac mand, som ikke selv turde splitte sin Mini ad, og ville købe den... :O


    Ja, du har ret. Jeg har fået mange tæsk for den høje pris - ikke her på Tweak men et andet sted. Ved prisen står der 10.900 - eller højstbydende. Det vil altså sige at I er meget velkomne til at komme med et bud lavere end de 10.900,-. Jeg forbeholder mig dog ret til ikke at sælge. (Jeg må lige korrigere prisen for RAM - det er 1100 for 2x2 GB. det er 4GB - men Mac'en kan desværre kun se de 3...).


    Hvad følger der mere med? Jeg har bestilt nogle små 2,5" kabinetter til HDD. Der følger en 120GB disk med (den som Mini'en er født med) monteret i en box (USB2 tilslutning). På den måde kan man have OS X + programmer på den hurtige SSD, og så gemme sine fotos og andet på den externe.


    - Søren

    Hej,


    Jeg har købt en 2.0 GHz Mac Mini for en måned siden. Siden har jeg kørt et lille moddingprojekt, hvor jeg har opgraderet Mac'en med 3 GB RAM, og monteret en lynhurtig SSD harddisk fra OCZ. Du kan se billeder/video og priser på min hjemmeside her : http://www.pionersoft.dk/mini-ssd


    Mini'en booter, og starter programmer op på ca. 25 sekunder.


    Mini'en er til salg for 10.900,-



    - Søren



    FUUUCK det er godt lavet. Jeg sad og baksede i en halv time, og det lignede Kong Volmer's røv i blæsevejr. Hvordan gør du det så præcist ?

    Quote

    Oprindeligt indlæg af at.mac


    Ja, for mange billeder i én post - men så poster man 2 gange med 3 billeder i hver ;)
    -bare et råd, så ved du det ihvertfald til en anden gang...


    Det er jo sådan set også det jeg har gjort... Daniel - jeg gider ikke diskutere med dig. Hvis du ikke har noget fornuftigt at sige om emnet i forum, så skal du sende det til mig på en PM. Det her fnidder kommer ikke læserne af fotoforum ved. Bliver du ved med dit fis, må jeg melde dig til admin.



    :pokey:

    Quote

    Oprindeligt indlæg af at.mac
    Btw, hvorfor sletter du ikke den anden tråd og lader os kommentere alle 6 billeder i den samme tråd?
    Ville være en del nemmere at administrere


    Ja, det har du allerede fortalt éen gang før i en anden tråd... Forumet tillader desværre ikke så mange fotos i éen post.


    Men tak fordi du er her. Du klimaksens mester ...

    Quote

    Oprindeligt indlæg af at.mac
    ...som jeg lige skrev i den anden tråd, tag og læg de her billeder ind i en post i den anden tråd eller omvendt, at have to tråde med stort set det samme er da noget rod :crazyeyes:


    Igen, jeg syntes det er overeksporneret en anelse, er ihvertfald svært at se konturene ordentligt i den der kartoffel eller chip og ville gerne have haft lidt mere "powder" effekt i krydderiet (kom tættere på)


    Jeg ved ikke hvad du har skrevet i den anden tråd, og jeg er sådan set også ligeglad. Jeg har forsøgt at lægge alle 6 billeder ind i samme tråd, men fik at vide af systemet at der var for mange billeder. Derfor !

    Hejsa,


    Tror det er svært med gigt. Du kan jo få diverse "bøjede" ergonomiske tastaturer, men jeg tvivler på at det modvirker gigt desværre. Jeg kender ikke meget til gigt, men jeg har haft en musearm. Var til 3 forskellige behandlere, og ingen af dem kunne gøre noget. Fandt til sidst ud af, at stræk-øvelser plus 10 minutters styrketræning om dagen løste problemet. Måske dette kunne lindre din gigt en smule ?


    - Søren