Indlæg af morten

    Hejsa.
    Jeg har et spørgsmål til opgradering. Kan følgende lade sig gøre. Opgradere fra Win 7 til Win 10 på en computer: svar ja. Kan man så tage den Win 7 som man jo så ikke bruger mere, og installere den på en helt ny computer (bundkort, ssd) og derefter opgradere til Win 10 på denne eller bryder man nogle licens regler , som så forhindrer dette. Håber at i kender svaret.
    Venlig hilsen foyn.

    Tak for svar og links DaveP. Jeg har også prøvet at finde den asus på deres hjemmeside, men kunne ikke finde den, hvad jeg fandt noget mærkeligt. Tak for headsup. Jeg vil følge dit råd om at gå efter dem som producenten vedkender sig ved. Jeg kan rigtig godt lide den Lenovo du linker til. De har også et godt renome mig bekendt, lige som de andre.

    Hej alle.
    Jeg skal til at købe en ny bærbar, og lad det være sagt med det samme : jeg ved næsten ingen ting om bærbare. Jeg vil gerne havde at den er bare lidt hurtig i optrækket, hvis i forstår. Den skal kun bruges til surf og til afspilning af film på (sluttet til tv) Derfor er det vigtigt for mig at den er så lydløs som mulig. Jeg har set lidt rundt og har fundet denne.https://www.dustinhome.dk/prod…re&utm_content=5637146197 Hvad syntes i om den. Har i et bedre foreslag. Budget er 5300kr. Håber at i kan hjælpe lidt.
    Venlig hilsen Foyn.

    Jeg har en NZXT HALE90-750-m. I install manualen står der iøvrigt følgende: Connector(s) option: 1x4pin. 1x6pin, 1x8pin, 2x4pin, 2x6pin,2x8pin, 1x8pin+1x6pin. Kan jeg så nøjes med 2x6pin eller 1x6pin+1x8pin

    Som sagt søger jeg noget ny hardware til en computer, som bliver noget
    af et kompromi. Hardwaren skal nemlig være passiv kølet. Computeren
    skal primært bruges som medie center, men engang imellem skal der
    også games. Jeg har en CR-95C 95 watt Copper IcePipe Cooler http://www.quietpc.com/nof-icepipe

    til en cpu, men hvilken. Jeg tænker på følgende low budget setup.

    Cpu= 3.2GHz Intel Pentium G3258 http://www.edbpriser.dk/proces…spx?q=intel+pentium+g3258


    Grafikkort = Palit GTX 750 Ti KalmX (2048MB GDDR5) https://www.caseking.de/shop/c…DR5-mHDMI-DVI::28574.html

    Bundkort = Noget omkring 700kr.


    Jeg har ram, kabinet, strømforsyning osv. Hvad ville i anbefale. Budget så billig som mulig.

    Venlig hilsen Foyn

    Så har jeg prøvet at hæve volten, sågar at sænke den. Genstart bliver ved også ved laveste grafik settings. Så spørgsmålet er om der er andre ting jeg kan prøve, eller skal jeg forsøge en RMA sag. Bundkortet er fra 20.01-14. Hvad syntes i.

    Jeg har også en i7 4770k. Her i idle har jeg en temp på ca 32-35. Jeg har en Cooler Master Hyper 212 Evo med 2 blæsere på. Hastigheden på Cpu´en vandrer op og ned, alså ikke fuld skrue. Prøver at tjekke med fuld skrue.

    Så har jeg langt om længe fået det gjort. Havde at sommerhus der skulle lukkes ned før vinteren rigtig kommer. Her er hvad jeg kunne se i bios som iøvrigt er den sidste nye.
    CPU: Cpu vcore voltage mode +1.120v AUTO
    CHIPSET: PCH 1.05v voltage 1.052v AUTO
    Ingen oc.
    Rammene får hvad de skal have.
    Jeg har endnu ikke prøvet at hæve volten til chipset med 0,1 eller bare et tak over standard. Går igang med det.

    Jeg har husket stand off´s og pasta. Jeg har kørt intel stress test, og det klarede den. Max temp var høje, men ingen genstart. Så jeg tror ikke at der er noget ivejen med cpu´en. Jeg vil tjekke tingene som Ebo foreslår, men det bliver først i morgen. Så indtil videre mange tak for hjælp og råd.

    Har skiftet psu ud med en HX 520W, en gammel sag, men den genstarter stadig, dog ikke lige så hurtigt. Satte så nogle andre ram i og i de andre slots, men problemet bliver ved.

    Den genstarter bare uden videre, 2 min spil. Uden BSOD, blue screen of death. Jeg kommer så til den side hvor man kan vælge at starte i fejlsikret tilstand
    fejlsikret tilstand med netværkt
    fejlsikret tilstand med kommando promt
    start windows normalt
    Jeg vælger det sidste.