Indlæg af Midlertidig

    Quote

    Originally posted by Ramaskriget


    Du kunne godt ha kørt den videre i den anden tråd, men okay :D Tror jeg lader de lidt mere erfarende mænd komme til her XD


    Ja, her er sq ikke plads til børn :dance:



    Angel-Lover -> Hvad skal den under vand?? En skraber bruger man foran spejlet ;)


    Nej fladskærme er ikke så slemme igen nej, som CRT ;)


    Ang lønnen.. Tjah, jeg får 61,- i timen :boxed:


    Ved at jeg ved Voetmann vil få knap 80,- i timen, så jeg skal bare videre..

    Quote

    Originally posted by FlexQ


    Tjek lige datoen for den nyhed.... :oops:


    Ved det, men derfor kunne jeg stadig ikke lade være med at smile lidt højt :D Så tænkte jeg at jeg lige ville dele med dem der evt. ikke har set den ;)

    Quote

    Originally posted by Yilar


    Fordi de prøver at hægte skylden fuldstædig af på ham gutten, som jo bare prøver at sælge nøgenbilleder... Pigen har jo ALTID kunne sige nej. Det er lidt ligesom en dreng der gerne vil have sex med en pige, hvis pigen siger nej bliver det jo ikke til noget, men hvis pigen så siger ja og fortryder det bagefter og anklager ham for voldtægt er det gutten det går ud over. Hun kunne bare have sagt nej til de nøgenbilleder.


    Iøvrigt syntes jeg ikke vi hørte særligt meget om lovgivningen, jo en enkelt kort bemærkning, om hvordan unge under 18 ikke må lave pornografiske billeder. Men hvad er erotiske billeder og hvorfor fik de ikke snakket med politiet hvis det virkelig var ulovligt??? De kunne sagtens have fokuseret lidt mere på dette, men det sprang de over for at istedet at se lidt på en gammel plattenslangerhistorie. Woo woo, oh så spændende. Lad nu vær med at grave i fortiden og find noget nyt. De kunne ligeså godt have kopiret den artikel fra ekstrabladet og læst den op...


    Synes det var en ret så seriøs udtale der :9xo

    2 personers sofaer er meget nemme.. Du tager den på højkant over ryggen, og holder den oppe ved at tage fat i de tvær-halløjsaer der er midt på sofaen nede under :)


    Men widescreen fjernsyn kan man ikke tage ene mand gennem døre, men ellers kan det godt lade sig gøre, med lidt duft-stoffer :finger:

    Quote

    Originally posted by Macimuz


    Pfff, en sofa, ingenting.


    Et 64 kg tungt CRT TV, se det slæber man ikke bare sådan lige op og ned.


    Kan godt høre du ikke er flyttemand :))


    Du ville lave store øjne hvis du en dag høre hvad der er 1-mands ting, og hvad der ikke er.. Det er altså ikke for småbørn, og det er så ufatteligt hårdt somme tider :rolleyes:

    Quote

    Originally posted by Kisker^
    flyttemedhjælper :)


    jeg hjalp til i et møbel firma til at starte med :) nu er jeg chauffør for samme firma.. kan hilse og sige.. sofa.. + 1 sal / 2 sal + 1 mand = ikke sjovt


    Nej, det er bestemt ikke sjovt at løbe med selv, gør vi også :D


    Men det var også det første jeg søgte, men de mangler ikke :(


    Men håber ekstremt på Voetmann imorgen :dance:

    Quote

    Originally posted by NiEn
    inden jeg fandt læreplads, hjalp jeg på en maskinfabrik, der fik jeg 80 kr i timen, og det skulle jeg ikke betale skat af dengang, så det tog mig 4 måneder at få fyldt det skatte kort ud, lidt over 52000 kr, :D det var gode tider, nu har jeg vært i lære i 3½ år, og tjener ikke en skid, ca 6500 i måneden,


    så jeg syntes bare du skal cykle rundt og spørge, det er bedre end at ringe rundt,


    Hvorfor cykle når man kan køre Puch Maxi??? 8)


    Men den med håndværkerne er afprøvet.. Ingen mangler pt her nede, da der stort set lige har været afslutning på grundforløbene, og alle har fået sig en lærling.. :(


    Men skal lige til en samtale ved Voetmann trælast imorgen, og se om jeg skal rende rundt der og lave så lidt som muligt 8)

    Quote

    Originally posted by Fragman
    fuld tid er så 37 timer :)


    Ja ja, undskyld, fik ikke lige formuleret den helt :D Ville have skrevet:


    Kan lige tilføje at jeg søger et så vidt muligt fultids arbejde, eller deltid, dvs meget gerne 25 timer + om ugen..


    Sådan :))

    Quote

    Originally posted by Macimuz
    Fat knoglen og ring rundt til en masse industrivirksomheder, såfremt der ligger nogen i nærheden. Kan være de mangler en "fejedreng". Tag dig ikke så meget af udtrykket, da det ikke i den forstand er bogstaveligt.


    I min nuværende beskæftigelse er det godt nok også kollegaerne der gør, at arbejdet er udholdeligt. Chefen samt den øvrig ansvarlig i firmaet er godt nok ikke til at holde ud.


    Her hvor jeg er nu er vi 8 mand, og jeg er dagligt ude med minimum én af de 2 jeg bare ikke kan kigge på uden at få en mindre hjerneblødning.


    Og det vil på ingen måde hjælpe mig at sige til chefen at jeg ikke kan udstå synet af de 2, for det er mig der ryger, da jeg er den eneste uden kørekort.. :rolleyes:

    Quote

    Originally posted by urbananen
    Tjaa.. Jeg siger også snart mit op, da vi flytter, og gider ikke at køre så langt hver dag, og hvis jeg ikke kan finde noget godt med det samme, starter jeg bare som pakke/post-bud.
    Man har desværre ikke så stort et udvalg af job når man ikke har kørekort, og ikke er over 18, så hvis jeg var dig, ville jeg gøre hvad jeg kunne, for at holde ud et år mere.
    Ellers kan du altid søge i en butik. Der er masser af muligheder for arbejde..


    Den med butikken havde jeg også spekuleret en del på :)


    Men det med at holde ud et år mere går ikke.. Siden første dag har jeg ikke været glad for at være der, og har nu været der i 3½ måned.. Det går bare slet ikke..

    Hejsa.. Jeg står i den situation at være ansat i et ret så dårligt firma :rolleyes:


    Derfor ville jeg meget gerne have nyt, hurtigst muligt, men har søgt jeg ved ikke hvor mange steder efterhånden, og uden held. Nogen her der har en god idé?


    Jeg er 17, så job der kræver kørekort er ikke til nogen brug..