S: 2 x Steelpad S&S + Qpad|XT-R

  • Jeg sælger 3 musemåtter fordi jeg ikke har brug for dem da jeg allerede har en Steelpad QcK Heavy. De er alle tre vundet i en konkurrence, så derfor har jeg ingen kvittering på dem. Men hvis der sku være fejl (fejl på en mussemåtte, yeah right?!) så kontakter jeg gerne afholderne af konkurrencen så du kan få en ny.


    Den ene Steelpad S&S er desværre kommet ud af sin pakke da jeg lige skulle prøve den. Så den kommer uden emballage, men har ingen ridser eller lign. Og er som ny, da den højst er brugt i 1-2 minutter. Den anden er i sin originale emballage, ubrudt. Qpadden er også i sin originale emballage, ubrudt.


    Steelpad S&S (Ude af emballage)
    Info : http://www.edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=309748
    Højeste bud indtil videre, af :


    Steelpad S&S
    Info : http://www.edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=309748
    Højeste bud indtil videre, af :


    Qpad XT-R
    Info : http://www.edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=216408
    Højeste bud indtil videre, af :


    Jeg forventer ikke nypris for dem, især ikke den som er kommet ud af pakken, men byd realistiske bud. Herunder gælder 1kr ikke og vedkommende der kunne finde på sådanne løjer burde brænde i helvede. Sig lige hvilken af de to S&S i byder på, nogle går vel op i om den kommer i original emballage eller ikke.


    Tingene befinder sig i Aabenraa, og kan afhentes hvis dette ønskes.


    Porto er ca. 42,- KR (pudebrev + frimærker)


    Der er blevet budt på alle produkter, og sagde jo tråden blev lukket på Mandag. De potentielle købere er blevet kontaktet via. PM. Tråden er lukket.

  • Quote

    Originally posted by dude1992
    100 pp for de to steelpad


    Det ville jeg se som et fair bud!


    Hvis de begge var pisse slidte og fyldt med sved. Men de er helt nye (den ene hvertfald, anden er brugt kort), så jeg ser ikke dette som et fair bud.

  • ud har ingen interesse i at bytte lidt ? hvis du bare står og skal af med dem :) har os lidt nye ting liggende :D et appel keyboard i hvid :P ny pris 400 kr og kan bruges til windows og så har jeg en 4 gb usb stick liggende ? i rød metal, næsten ikke brugt ?? noget der har interesse

  • Quote

    Originally posted by dude1992
    ud har ingen interesse i at bytte lidt ? hvis du bare står og skal af med dem :) har os lidt nye ting liggende :D et appel keyboard i hvid :P ny pris 400 kr og kan bruges til windows og så har jeg en 4 gb usb stick liggende ? i rød metal, næsten ikke brugt ?? noget der har interesse


    Nej er ikke interesseret i at bytte for noget.