S: PA120.3, XFi elite pro

  • Pa120.3 forsøgt renset med eddike efter der blev spildt lidt ved siden af under rensningen som forårsagede en mystisk blå substans men det kunne dog renses af med et eddike bad, som gjorde at der er lidt farveforskel på radiatoren, men derudover er der intet galt med radiatoren.


    hbo 375 pp


    XFi elite pro
    incl klistermærker og andet gølg der nu fulgte med. Og hvis der skulle være nogen der var i tvivl om forskellen på den her model og så de andrer XFi så er det valget af Digital til Analog Converter (DAC) som er en del bedrer end på de andrer XFi kort hvilket jeg selv kan skrive under på da jeg selv skiftede fra et XFi Fatality til undertegnede.


    hbo. 1400

  • Der er budt 450 pp for pa120.3 på oc.dk.


    Tråden fortsætter til 1/01 kl 20 og tingene kan sendes dagen efter hvis efterkrav, bankoverførsel kan være en mulighed der vil dog gå lidt længere tid med at få tingene sendt da mit netbank ikke er oppe at køre endnu.


    mvh.

  • Quote

    Originally posted by Von-Schlausen
    må jeg spørge hvorfor du vil af med lydkortet? har du kvittering?


    fordi jeg syntes det er på tide at prøve noget nyt, kan ikke rigtig holde på noget hardware i længere tid af gangen :)
    Kortet er købt for 8 måneder siden ved shg og kvittering forefindes og der bliver sendt en kopi med da jeg har andet grej med på samme kvittering.


    mvh.

  • Der mangler desværre en skrue til montering af blæser på radiatoren da min niece er en pilfinger og den desværre ikke lige sådan lader sig finde, men jeg har 4 3.9x32 mm skruer købt ved vcore som jeg kan smide med eller evt. 12 4x20 mm skruer hvis det var noget.


    Og så er der budt 450 pp på oc.dk


    mvh