HardByte - Sitevurdering ?!?!?

  • Quote

    Originally posted by sigMa
    Jeg er sq ikke glad for at høre sådanne udtalelser - da vi virkelig er seriøse omkring dette...


    Ville du ikke have ærlige meninger ?....


    Jeg tror det bliver svært at overleve i længden da der er en del sider der sidder hårdt på toppen af kransekagen... ;) .... Men hvis i ikke stiler efter toppen, så skal det vel nok gå.

  • Øh Jeres forum er sg* lidt underligt.


    Hvis jeg klikker ind på første emne ''casemodding'' (På det tidspunkt står jeg i toppen af siden) og klikker på linket. Når jeg så kommer ind i ''casemodding-sektionen'' står jeg igen øverst på siden . Det er jo sådan set også ok ! Hvis jeg så går tilbage til oversigten og scroller ned til Unix/Linux (På det tidspunkt er jeg jo halvt nede på siden). Når jeg klikker på den sektion ryger jeg ind på næste side (Men den er også scollet lige så langt ned, som jeg var på fiorrige side). Ergo kommer jeg ind i UNix/linux-sektionen hvor den er helt blank. (fordi det hele ligger et par scroll op ad.


    Ved ikke om jeg er den eneste der oplever denne fejl , men kunne forestille mig at det var belastende for brugerne af forummet :(

  • Det er en helt fin side.


    Men jeg synes forummet er lidt forvirrende..


    Måske liiiidt for meget sortering osv..

    MSI 3.0 & QcK Heavy
    AMD 64 Venice 3500+ @ 2500 mhz 24/7
    DFI UT SLI-D
    Kingston 2x1024 PC3200 @ 230mhz - 2,5-3-3-7
    Geforce 7900 GT
    550W antec Truepower
    Windows XP

  • Må da give Grill ret i det måske ikke er lige let at holde den kørende, da der allerede er ufattelige mange nyhedssites osv. på nettet .. Ja tweak.dk er jo en af dem .. Og personligt vil jeg ikke gide tjekke om til flere sites for at få info .. I starten kiggede jeg både her på tweak og på tweakup .. Og sidder nu faktisk kun på tweak ...


    Anyway, så er i en gruppe med en god ambition, men kan i holde dampen oppe kan i måske også skabe noget godt ... Det er bare ikke let i dagens DK .. Der skal gøres ufatterligt meget for at tiltrække en bruger, hvilket jeg ved er svært .. Det er meget vigtigt at ramme sin målgruppe rigtigt, og jeres målgruppe er jo givet vis alle med interesse for computere osv... Men vil i op i toppen, så vil noget ingen andre har være et godt bud derpå :D


    Og til jeres forum, det er ikke lige vitterligt brugervenligt ved første øjekast. Der er så mange kategorier at jeg næsten blev bange for det ... Forstå det nu ikke forkert, men tag det som en konstruktiv kritik .. Jeg ville i hvertfald have det bedre med færre kategorier .. Hardware kan være under en, software under sin egen .. ja du forstår nok min idé ;)


    Men nu skal det hele ikke være forholdsvis negativ baseret, synes i har stablet et rigtig flot design på benene ... Umiddelbart er siden heller ikke svær at finde rundt på .. Altid en vigtig ting ikke at have forsiden booket med tons af infomationer ...


    Som slutten på min knap så korte mening, så vil jeg ønske jer held og lykke ;)


    P.s. Tag lige den med forum op til overvejelse, kunne se jeg ikke var den eneste :)

  • giver mange af de andre ret.. jeres forum er meget forvirrende.. siten er i sig selv rigtig fed .. men det bliver svært at overleve som de andre også siger hehe... der skal virkelig knokles for at få mange brugere.. og få det op at køre rigtig godt.. jeg har det lige som macimuz.. jeg gider ikke tjekke flere steder for info.. jeg er fast spammer/tilhænger på tweak hehe..

  • Jeg kan sagtens se alle de ting, som I siger!


    Mange af jer tror heller ikke på vore changer - så lad mig stille spørgsmålet på denne måde:
    "Hvad skulle vi gøre for at overleve?"

  • Quote

    Originally posted by sigMa
    Jeg kan sagtens se alle de ting, som I siger!


    Mange af jer tror heller ikke på vore changer - så lad mig stille spørgsmålet på denne måde:
    "Hvad skulle vi gøre for at overleve?"


    Tilbyde noget som de andre ikke har vil nok være det der muligvis kunne gøre siden rigtig populær. Selvom den nok skal få besøgende, så kunne det jo være fedt nok hvis den ligesom blev "specialist" på et område de andre ikke kører så meget på.


    Der er efter min mening i forvejen allerede for mange sider der kigger lidt på det hele... Dem er Tweak.dk nu også én af, men så har Tweak.dk et fedt forum og laver nogle gode tests til tider.


    Hvad det skulle være du kunne være specialist i ved jeg ikke, men idéen er vel god nok...

  • Der er ikke meget i kan gøre, da i ikke kommer med noget "nyt". Hvad det nye skulle være ved jeg ikke, heller ikke om det overhovedet kan hjælpe. Men et site som tweak der har nogle år på bagen får nye medlemmer af den simple grund, at der er mange brugere i forvejen. Jeg har f.eks. skiftet fra Daily Rush(et ganske udmærket site), da det gik lidt trægt med replies på indlæg, der var for få nyheder og for få brugere der benyttede sitet på daglig basis. På tweak er der stort set 80-120 online hele dagen og stort set alle indlæg bliver besvaret hurtigt og af mange.