Lykkelig Dag for økonomi og Mig


  • for det første er det stadig en vurderingssag om det er sort arbejde eller en tjeneste han foretager sig! Det var ikke aftalt at han fik noget for det og der er derfor ikke indgået som en aftale af et sort stykke arbejde!


    Desuden er det du fortæller om konjunktur op og ned osv osv (betalingsbalance) bah, der er altid et sted det er dårligt for den danske økonomi, lige meget hvordan du vender og drejer det kan du altid opremse en lang forklaring om hvor skidt det vil være for det ene punkt, men hvad med de gode punkter? De fleste danskere har computer, det er godt, og det er der flere der har når vi laver sort arbejde, vi har bedre mulighed for hver især at udvikle os og blive et land som er langt fremme i IT. Vi kan udvikle ting som andre lande ikke kan, pga vores økonomi. Jow vi har det svært når inflationen stiger, men der er også en masse andre gode ting ved at have lommerne fyldt med penge ^^ eksempelvis an vi lave store studier, uddanne unge på et højt niveau osv og udfylde nogle af vores flaskehalse :)


    desuden syntes jeg det er skidt overhovedet at snakke om skat i denne tråd, tænk at folk beskylder en for at lave sort arbejde, fordi man hjælper sin far. Far bliver taknemlig for hans hurtige hjælp og stikker ham en ny computer som tak!