The Sunken Temple - Swamp of Sorrows


  • Hmm det er jo også godt med nogle udfordringer! ...og superfedt når man klarer det selvom man er lidt for lav lvl

  • hvis du er på Stormreaver -- så søg efter hapz så skal jeg nok samle et hold der kan tage derned med dig jeg var der nede som level 48 og der var ikke nogle problemmer der nede .... for så slemt er det jo heller ikke ... det er jo en af de nemme steder :)

  • Quote

    Originally posted by b34tz0r
    Jeg synes nu også den er nice nok, men det er bare svært at finde party (et ordenligt) på Stormreaver. og jeg vil helt sikkert sige at man skal være lvl 50-57 for at få noget sjovt ud af den :S da mobs'ne i starten er 46-49 men inde hvor det bliver sjovt er 49-52 og boss der er 55. Der er ikke så mange elite mobs, men bare store grupper blandet 2-4 elite og 3-5 almindelige.


    so true :) er dog på al'akair men same shit ;)

    1x ASUS Maximus IV Extreme-Z
    1x Intel® Core™ i7-2600K Processor @ 4.430 mhz - Corsair H60
    2x Gainward GeForce GTX 570 1280MB
    1x Corsair Vengeance™ DDR3 1600MHz 16GB CL9 Kit w/4x 4GB XMS3 modules
    1x Corsair TX V2 850W PSU

  • det er en skod dungeon.. og langsom af ht. med mindre du gør det med gode venner som kender rutine og du har en ordenlig group.. eller så susx den.. man skal virkelig have en perfekt grp for at få noget ud af den dungeon fordi den er så "lang"

  • Quote

    Originally posted by Firedog
    det er en skod dungeon.. og langsom af ht. med mindre du gør det med gode venner som kender rutine og du har en ordenlig group.. eller så susx den.. man skal virkelig have en perfekt grp for at få noget ud af den dungeon fordi den er så "lang"


    Lang? 8o


    Så har du vist ikke været i BRD!