Opdateret How to: Overclock dit grafikkort guide

  • Grafikkortet, det nærmest guddommelige grafikkort. Enhver gamers allerbedste ven. Desværre koster de helt gode venner, penge, rigtig mange penge. Det er muligt at bruge hele 12.000 af slagsen på et enkelt grafikkort. Men ligeså dyrt som det kan være, ligeså billigt kan det også være. Der findes grafikkort til 200 kr., men de kan nødvendigvis ikke hvad du forventer. Grafikkort yder ligeså forskelligt som de koster. Udover det enorme udvalg og prisspænd, så yder mange kort underligt i forhold til prisen, men det kommer jeg ind på senere i guiden.


    Noget fantastisk sjovt ved grafikkort er, at du kan få et dårligt grafikkort til at yde bedre. Et grafikkort til 1300 kr. kan nemt komme til at yde som et der måske koster 1.800 kr. Dette sker via en proces der kaldes for ”overclocking” og det er dét hele den her guide handler om. At presse grafikkortet og derved opnå ekstra ydelse. Det er muligt at overclocke alle grafikkort, dog med enkelte undtagelser. (Dette kommer jeg også ind på senere, red.)


    Men nu synes jeg, at det er tid til at lære dig kunsten at overclock et grafikkort! Og husk, vente gerne lidt med at købe det helt dyre grafikkort, indtil du har læst hele den her guide.



    Du finder guiden her: http://www.tweak.dk/review/How…k_dit_grafikkort/1445/1/1


    [Blocked Image: http://www.tweak.dk/images/2013/review/1552/tweak_dk_powercolor_hd7790_turboduooc1gd5_10.jpg]