er der en der har forstand på adb driver?

  • Igen som jeg også skrev i den anden tråd, er dit spørgsmål meget produkt specifikt, så det er helt klart smartest at finde informationerne på xda developers forum, dit produkt er ikke specielt udbredt, så jeg tror du vil få svært ved at finde en anden der har det samme produkt og som vil roote den.


    Men et bud, kunne være (efter at kigge i beskrivelsen på den youtube film du linker til), at du anvender windows 8 og du derfor skal slå driver signing fra for at få det til at virke.

    Husk at tænke dig om inden du poster, underbyg gerne svar med argumenter baseret på fakta og husk kilder.

  • Du skal installere Android SDK og Java. når du har installeret det skal du Finde de rigtige drivers til din Enhed. du kan nok finde dem på XDA. hvis du ikke kan finde de rigtige drivers er der ikke så meget du kan gøre..




    Sony produkter plajer at være remelig nemme at root. Har du kigget på Flashtool ? tror faktisk at du kan bruge de drivers der følger med flashtool..


    Install flashtool til default location C:\flashtool når det er installeret kan du finde en mappe der heder drivers.


    C:\Flashtool\driver.


    Hvis din enhed er supported af flashtool kan kan du installere driver på den måde. ellers er XDA din sidste chance.



    en anden gang ville det være nemmere at hjælpe dig hvis du også lige skrev had det var for en enhed og andre relevante informationer. Bootloader unlocked / locked. Baseband version. Firmware version. Kernel osv.