Nov 23rd 2012 #1 Hej med jer, har xp og ville oprette en ekstra bruger til comp når min datter skulle på, men istedet fik jeg slettet min gamle:-( nogle der ved om man kan få den gamle bruger tilbage?
Nov 27th 2012 #2 Umiddelbart ikke, nej.Når du sletter en bruger, så fjerner den som regel al brugerdata osv også.