Mixtape Radio - It's All About The Sound

  • Hey!


    Vi er 5 gutter der har startet en radio op, denne hedder Mixtape Radio og vores mål er at få bragt så meget musik som muligt ud til jer som.


    Navnet "Mixtape" kommer af at vi er 5 værter med hver sin smag inden for musik , dog skal det siges at vi kun spiller musik med knald på.
    Endvidere er formålet med denne radio at få fremmet en masse af undergrundens kunstnere inden for hver vores kategori af musik - dette er fordi vi ved hvor svært det er at slå igennem som musiker i Danmark, så derfor vil vi gerne give en hjælpende hånd i form af afspilning og reklame.



    Vi har kun været on-air i 26 dage og ud fra graferne kan vi se at det går stærkt fremad.



    Dette er et fritidsprojekt - dertil skal det dog siges at vi besidder samtlige tilladelser inden for Koda/Gramex , sendetilladelse osv.
    Da vi ingen indkomst har på denne radio, har vi kun sendetid fra 18-24 alle ugens dage, det er her du kommer ind , støt os som lytter og bliv overrasket, du finder ikke bedre musik andre steder, vi spiller alt lige fra A-Z og tager også gerne imod ønsker.



    Vi har lige indgået et samarbejde med www.billigvoks.dk derfor får du nu 5% på dine hårprodukter ved at anvende "Mixtape" i kampagnefeltet.





    Vi har også en facebook side du kan gå ind og synes godt om "Mixtape Radio"









    ----Vi ses på www.mixtaperadio.dk
    //Mixtape Radio - It's All About The Sound





    »Sidder du med et mindre firma der mangler reklame ? Så henvend dig på Stephan@Mixtaperadio.dk



    »Har du et band som mangler lidt reklame og nogle hits på dine sange ? Så send mig en mail påStephan@Mixtaperadio.dk og så skal vi nok få fundet ud af noget med afspilning af netop dine sange.