Modern Warfare 1 mod, 'Star Wars: Galactic Warfare'

  • Nogle fyre fra en tysk 'Call of Duty'-klan kaldet Black Monkeys har brugt 2½ år på at producere en mod til Multiplayer-delen af Call of Duty 4: Modern Warfare der omdanner det til et Star Wars spil, som de kalder Galactic Warfare, og at dømme udfra det gameplay man ser i den medfølgende trailer er projektet særdeles vellykket, men døm selv:


    Star Wars Mod: Galactic Warfare v1.0 Release Trailer


    Moddet er selvfølgelig gratis både at downloade og at spille og denne udgave som nu er frigivet er version 1.0 og selvom de hævder at have fixet en del bugs siden BETA'en skal du ikke blive forbavset hvis du støder ind i flere bugs.
    De har dog sørget for en separat .exe så du behøver ikke at være bekymret for dit normale Modern Warfare, det vil stadig kunne spilles!


    (Højre-klik på billede og vælg 'Vis billede' for større udgave)
    [Blocked Image: http://img832.imageshack.us/img832/694/0143c.jpg]


    Hvad kan Galactic Warfare så byde på, spørger du? Well, der er 7 maps ('Mos Eisly', 'Bespin', 'Bestine', 'Not A Cave', 'Jundland', 'Jundland Dusk' og det nye 'Anchorhead') men derudover er der f.eks. killstreak-airstrikes med TIE bombers og Y-Wing samt valget mellem 'Standard' og 'Hardcore' mode som i det normale MW!


    De har også sat nogle servere op, men alt det kan du selv læse om her og længere nede i linken finder du en Tutorial video om modden som kan guide dig igennem installation og opsætning...på tysk...


    Du finder download links her men det spreder sig med lynets hast, så du finder snart modden på alle de sædvanlige download sider!


    HUSK: Download og installering af denne mod er på EGET ansvar!

    Thermaltake Armor VA8003SWA + Gigabyte ODIN Pro 800W
    MSI K9A2 Platinum V2, 2x2GB Kingston HyperX PC2-8500C5, Phenom II X4 965 @ 3.9GHz + Corsair Hydro H50
    Kingston SSDNow V+ Series 128GB & WD Caviar SATA-2 7200RPM, 80GB
    Club 3D Radeon HD 5870 & HIS Radeon HD 5870 i CrossFireX på en 22" ASUS PG221
    Logitech G5 & Logitech Illuminated + Sennheiser HD 280 Pro
    Windows 7 Ultimate 64-bit (engelsk udgave)