Creative Sound Blaster ARENA Surround USB Gaming Headset

  • Når man hører navnet Creative tænker man med det samme på lydudstyr til computere, og dette er da også hvad de er blevet kendt for. Creative startede i Singapore tilbage i 1981 med en vision om at multimedier som lyd med videre ville revolutionere den måde folk brugte deres computere på. Creative er især kendt for deres Sound Blaster serie af høj kvalitets lydkort. Der er et kort i deres sortiment lige meget om du hører musik, spiller, redigerer, ser film eller andet. Men det er som sagt ikke kun lydkort Creative har i deres sortiment. De producere blandt andet også avancerede MP3/MP4 afspillere og headsets. Sidst nævnte er lige præcis hvad vi skal kigge på i dag, nemlig et headset. Sound Blaster ARENA Surround hedder modellen. USB-tilslutning, Software, surround og VoiceFX er bare få af de features ARENA headsettet kommer spækket med.


    http://www.tweak.dk/review/Cre…B_Gaming_Headset/1099/1/1



    [Blocked Image: http://www.tweak.dk/images/2010/review/1099/tweak_dk_Creative_Sound_Blaster_ARENA_surround_USB_2.JPG]

  • Vidunder headset virker det til...(i hvert fald til prisen!) så en ven og jeg købte det, og jeg er nu fristet til at spørge: Hvor grundig var mikrofon testen?


    Vi synes den brummende statiske larm fra mikrofonen, testet i medfølgende software og på skype er alt for høj og ubehagelig :(