S: Cooler Master Real Power 1000W PSU (ESBA-modellen)

  • Meget lydsvag, 80-plus certificeret (bruger ikke meget strøm), er meget velholdt, er meget stabil, har en særlig sikrings funktion der sørger for at din hardware ikke brænder af hvis der er udslag i den leverede strøm (lyn-nedslag og lign.) og så er den tilmed også ganske flot (hvis det kan bruges til noget).
    Der er ikke en finger at sætte på den her PSU - men jeg sælger den alligevel da min HTPC ikke behøver en PSU på 1000W for at køre stabilt. Det skal også lige pointeres at det er ESBA modellen der er tale om og ikke EMBA modellen - ESBA modellen er betydeligt mere stabil og har en smule bedre efficiency.



    Den får gode reviews (90% average):
    http://www.testseek.com/comput…83-E904-00C93936BA84.html


    Den har god effeciency (typical 85%):
    http://www.80plus.org/manu/psu…A00_ESBA_1000W_Report.pdf


    Jeg har vundet denne PSU på Tweak i en konkurrence der kørte for et års tid siden. Dengang kostede den 2200 (billigste pris på edbpriser.dk) - nu er den godt nok faldet en del - den koster 1523 kr. (dags dato - med levering):


    http://www.edbpriser.dk/Produc…=cooler+master+real+power



    Jeg har alt originalt materiale der følger med - inkl. chrome øl-oplukker :)


    Da jeg har vundet denne PSU er der ingen kvittering til den - men jeg føler mig overbevist om at dette High-end kram fra Coolermaster næppe går i stykker med mindre man volder det på en eller anden måde.


    HBO: 1000 kr.
    Slå-til-pris: 1200 kr.


    For jer der måtte være bekymrede om hvorvidt jeg som sælger er troværdig (det er jeg nemlig selv når jeg overvejer købe gennem forums), så kan jeg informere at jeg tidligere har solgt en G7 mus til xecuter (mener bestemt det var ham) og jeg har også solgt en TI-89 lommeregner - kan ikke huske til hvem og kan ikke finde korrespondence i min mail-box :/
    Anyway - køber er velkommen til at kigge forbi og se PSU'en "in-action" hvis det ønskes - jeg bor i Herlev.