Eksternt Lydkort

  • Hej :)


    Jeg sidder med min dejlige Dell bærbar, tilsluttet med et mini jack stik, til mit dejlige lydsystem købt i HiFi klubben..


    Dog er alt ikke som det skal være, jeg føler jeg går glip af en KÆMPE del af lydkvaliteten...


    Jeg er en heldig ejer af en god dvd afspiller, og når jeg høre musik fra den er lydkvaliteten noget højere end ved pc'en hvilket er ærgeligt( dette er formentligt pga. tilslutningsmulighederne og den gennerelle kvali forskel), da jeg nærmest altid høre musik fra pc'en.. TDC play osv...


    Og så har jeg overvejet at sælge min dvd afpiller og købe et eksternt lydkort helst USB, evt et indsættelses kort til bærbaren.. Og så ville jeg lige høre jer hvad i havde af gode produkter i kan anbefale?


    Jeg vil gerne ønske at den kan tilsluttes anlæget med et coaksialt kabel...


    Lige som denne :http://edbpriser.dk/Products/L…525&searchArea=&Soegeord=


    Men er den bedre eller dårligere end denne her( denne kan jo kun tilsluttes anlæget med mini jack, hvilket ikke huer mig, da det allerede der koster lyd kvali, og så har den osv alt det der crystalizer osv..) : http://edbpriser.dk/Products/L…966&searchArea=&Soegeord=


    Eller hvad med denne: http://edbpriser.dk/Products/L…260&searchArea=&Soegeord= Er det noget der kan bruges til noget? både angående tilslutningsmuligheder osv..?


    Zeelot - ham lidt forvirret!

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af Zeelot
    Jamen er det ikke os det de andre gør, eller i hvert fald den der jeg hentydede til der kan tilsluttes med coaxialt?


    Jo, men jeg er bare lidt skeptisk overfor hvor god lyd du får ud af sådan en :)