1

28.01.2014, 15:21


Hej !

For et par dage siden besluttede jeg mig for at "støve" min pc af, da der var del støv i kabinettet. Tog alle dele ud og gik igang med at støve alt af, med en lille børste og med støvsugeren, alkohol-skumrens, trykluft osv, uden at være for voldsom.. fjernede også køler på både bundkort og grafikkortet..

Brugte ikke skum på printplader eller lign.. kun på blæser og div overflader..

har haft lidt problemer med min pc i al den tid jeg har haft den, primært med driver osv og har skiftet grafikkort 1 gang..
Er ca et år siden jeg fik sat et nyt kort i.

Alt virkede som det skulle før jeg begyndte at pille dele ud af den, men da jeg samler det hele igen o skulle starte kunne jeg ikke få forbindelse til grafikkortet, intet skærmbillede eller noget andet.. kunne kun høre blæser på kortet som blev ved med at speede op og ned igen.. som det prøver at genstarte gang på gang, men uden held.. :oops:

Håber nogen kan hjælpe mig lidt på vej?

Et lille side spørgsmål: kan det være min PSU som ødelægger eller laver bøvl i den ? syns bare det mærkeligt at mit kort allerede er gået i stykker efter 1 år ..

System:
Cpu. AMD Phenom II x4 BlackEdtion.
Bundkort. GA-MA790FXT UD5
Grafikkort. HD7770 saphire 1ghz edtion. 2gb
Ram. 8gb ram 2x4 XMS3 CORSAIR
PSU. LCpower 1050w v2.0 LegionX

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Asmodeus" (28.01.2014, 15:29)


2

28.01.2014, 19:18


Du må aldrig bruge en støvsuger til at rengøre din computer. Det skaber altså statisk elektricitet.

Men er du ikke sikker på at du måske ikke har fastgjort kablerne god nok?

Sendt fra min SM-N9005

Intel I5 4690k Stock / Asus Maximus VII Hero Z97 / Asus GTX 780 DirectCU II / Noctua NH-U12P SE2 / Sandisk Extreme Pro 480GB / Seagate 500GB 7200RPM / Phanteks Enthoo Luxe / EVGA Supernova G2 850W / SupremeFX / Patriot Viper 3 16GB

3

28.01.2014, 23:09


Glemte at sætte stikket i mit grafikkort til at starte med..

Men slukkede igen, og satte det i.. burde være nok eller ??

Men da jeg fik sat dem i tjekkede jeg efter, så ingen løse forbindelser..

-

Mht støvsuger så brugte jeg den ikke på grafikkortet brugte en lille børste med små tykke børster..

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Asmodeus" (28.01.2014, 23:16)


4

29.01.2014, 06:56


Prøv at sætte grafikkortet i den anden PCI-E sokkel

/Peter

CPU: i5-6600k @ 4.2GHz
GPU: GTX 1060 6GB
RAM: 16GB DDR4 HyperX
MOBO: Asus Z170i Pro Gaming
SSD: Samsung 750 Evo 500GB
Kabinet: Mini ITX Sugo SG13

5

29.01.2014, 07:40


Det behøver ikke være grafikkortet den er gal med, din fejlbeskrivelse kan faktisk skyldes alt.

Har du resat BIOS, tjekket alle kabler igen, tjekket om RAM sidder rigtigt?


6

01.02.2014, 12:07


Peter< har prøvet en anden sokkel men virker heller ikk .. :'(

-Noxon< mener ikk jeg har reset-bios. kabler og ram og det hele sider som det skal.. cpu også, har givet den nyt kølepasta på cpu ikke for meget jun et tyndt lag.. har gjort det samme mange gange før og uden problemer..


7

01.02.2014, 14:21


lille update.. det ikke kun mit grafikkort som genstarter..

Min skærm reagere slet ikke kun når jeg tænder min pc, men den lukker hurtigt ned igen og mit system bliver ved med at genstarte af sig selv.. man kan tydeligt høre det på blæserne i kabinettet.. Nogle forslag... ?

Det noget rigtig lort, for jeg gerne vil sælge ud af min gamle pc men ved jo ikke hvad som er problemet.. så går mig rigtig meget på.. :'(


8

01.02.2014, 17:31


Kunne måske være være din HD der ikke booter op...

Asus Maximus VIII Z170
Intel Skylake 6700K
Nepton 140XL
Evga Titan X Superclocked
HyperX Fury DDR4 2133MHz 16GB kit
Sandisk Ultra ll 120Gb SSD
Western digital 1TB
Corsair CX 750W

9

01.02.2014, 19:13


Kunne måske være være din HD der ikke booter op...
Meget utænkeligt. Selv hvis HD'en ikke booter, ville han stadigvæk være i stand til at se BIOS.

Jeg synes det lugter meget af defekt bundkort / CPU. Men den eneste måde at finde ud af det på, er ved at test hver enkelt komponent i en anden maskine

CPU: i5-6600k @ 4.2GHz
GPU: GTX 1060 6GB
RAM: 16GB DDR4 HyperX
MOBO: Asus Z170i Pro Gaming
SSD: Samsung 750 Evo 500GB
Kabinet: Mini ITX Sugo SG13

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.
MEST LÆSTE
MEST KOMMENTEREDE