Indlæg af cornerrage

    Tja, ved jeg ikke. Tror det stod til lige under 300 fra nyt, så mod hundrede eller noget i den stil. Ville dog helst af med så meget som muligt da man ikke rigtig kan bruge resten af systemet uden kølehovedet :)

    Hej.


    Grundet lavt budget, muligt defekte moboes eller inkompetent mig og de aldrende dele sælger jeg ud af hvad jeg har liggende.


    Computer:


    2 x Asus p4t-e , det ene med onboard lyd. Problemet er at de begge er uvillige til at køre med mit setup af en eller anden grund. De virkede begge lidt efter jeg resatte cmos, men jeg kan intet love.


    Intel p4 Northwood A (altså 100 mhz fsb) 2.0 ghz @ 2.5(122fsb) til hverdag. Mener den kørte fint på 2.6, men jeg havde aldrig andet end Stock køling på.


    PoV geforce fx 5900xt på sort pcb. 350/700 @ 480(490)/900 med stock køling og et nogenlunde airflow.


    2 x 256 kingston RD-Ram PC-800
    2 x 512 Samsung RD-Ram PC-800
    . Ret nye og original indpakning medfølger. Nyprisen for et enkelt 256mb modul er på næsten 800kr. Nyprisen for et 512 modul er på næsten 1900kr. Så der er altså for ret mange kroner ram, jeg forventer intet nær nypris, men de ryger heller ikke for en slik


    Creative SoundBlaster Live! 5.1 Digital.


    Vand:


    2 x væskekølere fra en golf 2, vil skyde på at det er dem der fungere som oliekølerer.


    Hydor l20 pumpe , der følger sugekobber med.


    Dangerden maze4 - 478 kobber køleblok. http://www.dangerdenstore.com/product.php?producti..


    Dangerden gpu køleblok - http://images.gruntville.com/images/hardware/vm_fr.. er kommet frem til at det vidst også er en maze 4. Den dækker IKKE ramblokke, det skal man lige huske. 9.5/12 (1/2) intern/ekstern diameter.


    Jeg forbeholder mig rettigheder som gud etc. Jeg bor tæt ved kalundborg, hvis køber bor der kan jeg måske køre ud med det. Jeg har ikke sat hbo da jeg simpelthen ikke ved hvad det er værd, men jeg er dog inforstået med at det ikke er en guldgrube.
    Hvis i har spørgsmål må i bare komme igang, så svare jeg så godt som jeg nu kan. Køber i flere/mange ting kan det være i får det lidt billigere, vil helst sende færre pakker
    Systemet er det der er i min profil.
    Sidst men ikke mindst, jeg har ikke kvitt til nogle af delene. Mht. temps på vand kan jeg intet svare, købte det af Pené fra http://www.hwt.dk i marts sidste år, har bare aldrig haft det igang :s
    Mvh. Rage


    Auktionen kører også på http://www.hwt.dk http://www.hol.dk http://www.tweakup.dk og http://www.tweak.