Indlæg af ayu

    Klart at det er et marketing stunt fra AMD, de vil ikke vedkende sig at de forsøger at sammenligne med Intel's processorer, hvilket de muligvis heller ikke gør, men det har ihvertfald forvirret en masse mennesker. I nyere tids PR, altså Thunderbird/AthlonXP æraen, var det tænkt som en sammenligning mellem TB og XP. Senere hen kun tænkt som intern sammenligning af AMD's CPU'er, groft sammenlignet det samme som Intel nu gør med deres processorer.


    Quote

    In reaction to the consumers' misconception, AMD reinstalled the PR rating to compare their Athlon XP microprocessors. AMD made sure to advertise the PR number of its microprocessors rather than their raw clock speeds believing that consumers would compare the PR rating of AMD's processors to the clock speed of Intel's processors. The PR number was originally believed to show the clock speed (in megahertz} of an equivilant Pentium 4 processor, but this was never confirmed by AMD. As part of its marketing, AMD even made sure that motherboard manufacturers conspicuously showed the PR number of the microprocessor in the motherboards' POST and not include the processors' clock speeds anywhere except within the BIOS.


    The use of the convention with these processors (which are rated against AMD's earlier Athlon Thunderbird cpu core) is less criticized, as the Athlon XP is a capable performer in both integer and FPU operations, and manages to out-perform an Intel Pentium 4 at a PR rating equalling the P4's MHz. The Athlon XP (as well as the Athlon 64) PR rating scheme is not intended to be anything more than a comparison to the same family of processors, and not a direct comparison to Intel or any other company's processor speeds (in raw MHz) which most skeptics say isn't true.


    Kilde: Wikipedia

    Quote

    Oprindeligt indlæg af white


    okay for jeg syntes der går langtid inde i selve spillet før det holder op med at bruge hd til at køre fra og så er det klart at det ville lage... nu er det spz galt når man køre singel playerl....
    så det kræver nok en del at trække computerspiller os


    Det er lige netop den cachen fra harddisken det hjælper på. Førhen med 1GB i, der tog det lige nogle minutter mens jeg var spawned inde i spillet før at det var rigtigt spilbart. Nu er det hele loaded så snart jeg vælger hold!

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Sethos
    Battlefield 2 må vist være et af de mest krævende spil til Dato!



    Jeg har f.eks læst at på nogle server med bestemte maps kan spillet sluge op imod 1gb ram .. Så har man altså ikke meget til overs :pokey:


    Heh... på min puter æder alle maps 1GB ram og 1-1,5GB sidefil, så ja, det er et pænt krævende spil de har bikset sammen der :crazyeyes:

    Kører 100 gange bedre med 2GB, check evt. den anden tråd der kører om mere eller mindre samme spørgsmål :D Men som Johnny skriver, så er det ikke vildt meget der bliver skrabet af loadtiden, men kun ydelsen i spillet det hjælper på...

    Quote

    Oprindeligt indlæg af GrillRotten
    " Hmm, it seems the K750i has some issues with FMA. We need to investigate this further. "
    - LordLarry, FMA Developer


    LOL ... Ja, det er selvfølgelig TELEFONEN der har/er et problem ... Det kunne jo endelig ikke være programmet der rent faktisk havde et problem med telefonen ... næ nej ... :crazyeyes:


    Tjoe... programmet var der vel egentligt før telefonen, så det er vel telefonen der er problemet, den kunne bare have indordnet sig :razz:

    Hehe, ikke just det mest stabile program ever, men hvad kan man forlange af noget der er gratis :) Det er ved at være nogen tid siden jeg har rodet med det sidst, har for tiden lånt min Bluetooth dongle ud....

    Quote

    Oprindeligt indlæg af axasion
    Hvad er det program for noget? :boxed:


    Det er et Freeware program til Sony-Ericsson telefoner :D Det virker faktisk ret godt, har selv prøvet det på min tidligere Z600 og også på min nuværende K700i. Genialt til at redigere/oprette kontakter. Og man kan skrive beskeder på computeren og sende via telefonen. Kig nærmere her: floAt's Mobile Agent
    Forresten så er det så godt at jeg aldrig har haft Sony's software inde endnu :D

    Forresten, glemte CDon, dog skal du lige tage dig i agt for at mange af omslagene til filmene er svenske, men hvis du er ligeglad med det, er der oftest lidt at spare der også! Held og lykke med din shopping spree :D

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Grumme Gris
    De må have nogle kedelige pornofilm derovre så :crazyeyes:


    Roflmao, tvivler på at de falder ind under den engelske filmcensur, haha :))

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Grumme Gris
    Gode bud indtil videre


    Er der nogen som ved angående censuren?


    Ja, det er korrekt, i England har de en meget streng film-cencur, derfor er det en god idé at checke om film er cuttede inden man bestiller. Plejer at bruge DVDCompare, det er dog langtfra alle film som er derinde. Prøv f.eks. at checke Commando m/ Arnold Schwarzenegger, selvom det kun er ca. 1 minut det drejer sig om i den film, så bliver den maltrakteret på det groveste!


    Forresten bruger også selv CD-WOW, DVDoo og AxelMusic (Dog er dvdoo ikke i udlandet, men nogle ok tilbud indimellem).
    Handler dog primært hos de lokale DVDpushere her i området... :D

    Nu har jeg selv Audigy2 ZS Platinum, som er lidt anderledes, men inde i THX Setup Console (hvilken jeg ikke ved om du har installeret), men der kan man sætte højtaler instillinger op inde. Og derefter viser den så hvilke udgange der skal bruges.

    Spillede et par timer i nat, og hvis ikke serverne har problemer med memory leak mere, så er denne patch top-dollar herfra! Første gang længe jeg ikke har haft problemer med det spil...

    Quote

    Oprindeligt indlæg af Fragman
    hmmm mon det er muligt at køre uden pagefil.........med 1gb ram kommer det desværre til at knibe.


    Heh knibe er vist ikke ordet, nok nærmere en umulighed, ihvertfald hvis man spiller i 1600x1200. Før jeg fik 2x512 RAM mere i maskinen, kunne jeg spille i 1600x1200 hvis jeg satte lightning og shadow instillingerne til medium, dog kun hvis jeg fandt mig i at det hakkede de første 5 minutter af et map. Nu kører det, ingen hak overhovedet med alt på max + AA. Dog æder den stadig ca. 1,2GB sidefil + ca. 1GB RAM, dvs. hvis det hele lå i rammene, så ville 2GB stadig ikke være nok i mit tilfælde. Dog tror jeg ikke det er så ram intensivt at spille på mindre opløsninger, men alt i alt er BF2 meget RAM-glad....

    Half-Life - ganske enkelt det FPS spil med den bedste historie til dato, efter min mening.
    Half-Life 2 - ja, man kan jo ikke bare slutte den oprindelige af på den måde, så fortsættelsen var længe ventet fra min side..
    Mafia - er også genialt, glæder mig totalt meget til Godfather!
    KotOR I + II - Virkeligt gennemførte spil, og det bliver ikke værre af hvis man kan li' Star Wars universet.
    Medal of Honor - simpelthen hele serien, æder det meste med WW2 råt.
    Call of Duty - samt expansion, samme årsag som MoH, dog efter min mening noget bedre da det er knap så lineært.
    Farcry - mest af alt fordi den for mig kom ud af ingenting, mens vi alle gik og ventede på Doom 3 og HL2, men helt sikkert et genialt spil!
    Brothers In Arms: Road To Hill 30 - Har dog ikke fået det spillet særligt meget, men med den nye computer skal det rådes bod på når tiden tillader det!


    Så noget oldschool:
    Wolfenstein 3D / Spear of Destiny - :D vækker max mange barndoms minder!
    Doom I+II - sad oppe de sene nattetimer da man var mindre, idag kan jeg dog ikke holde ud at se på det i mere end 5 minutter ad gangen...


    Ja, der er sikkert mange flere, men det skal jo ikke ende med at blive en hel stil... DOH... for sent :D

    Den originale Franske Taxi, det er guf, 2'eren og 3'eren kan da gå, men de når ikke den originale til sokkeholderne. Skal lige siges at Taxi 3, har Sylvester Stallone i en komisk lille rolle i starten af filmen, så lille en rolle at den er ukrediteret!


    Men min personlige favorit er Ronin


    Med Robert DeNiro, Jean Reno og Sean Bean på rollelisten kan det ikke gå galt. Desuden indeholder filmen den nok vildeste biljagt i en nyere film. Den er et must at se den hvis man er til biljagter!

    Fandt lige en rimelig gennemført Tweak Guide til Battlefield 2, der står lidt om hvor hårdt de forskellige settings slår, og hvad der kan betale sig at have på high fremfor medium osv. Jeg vil lige pointere at det efter min, og som jeg bagefter fandt ud af også guidens, mening er vigtigt at man har view distance på 100% til en hver tid, ellers giver man sine modstandere en enorm fordel! Så hellere slække på de andre settings.


    Men, tjek den ud: http://www.tweakguides.com/BF2_1.html


    Quote

    Oprindeligt indlæg af The Hans
    Jeg takker. Virker fint. :D


    Var så lidt, dælme træls at vente på de videoer hvis man sidder og tester video settings :D


    Quote

    Oprindeligt indlæg af Fragman
    har haft grimme oplevelser med at lyden loopede og den gik helt i coma.......skete i menuer såvel som i spillet....lader til det er onboard+pci lydkort kombinationen der giver trælse konflikter


    har desuden problem med joystick.......den vil ikke holde sin kalibrering i spillet.....


    Puha, det spil har så mange bugs man skulle tro det var løgn, godt der kommer en patch og klarer de værste af dem en af de nærmeste dage. Jeg har oplevet at få "crash to desktop" og BSOD flere gange pga. den fejl der er i linux-serveren. Før jeg fik mit Audigy2 over i den her computer, der brugte jeg også bare onboard-lyden, ikke just den bedste kvalitet jeg har hørt, masser af skratten og mudder i lyden ligemeget hvad den så end stod til. Der er også en lang liste af lydkort i readme'en som ikke understøtter hardware acceleration.


    Hvad angår dit joystick så ved jeg ikke, har ingen problemer med mit Logitech Extreme Digital 3D (en ældre herre skal lige siges, produceres vist ikke mere). Jeg installerer blot logitechs nyeste driver, konfigurer den og så kører det ellers....

    Quote

    Oprindeligt indlæg af The Hans
    Hmmm... Mit 6800 kort er åbenbart for lille til BF2. 8o :boxed: :boxed:


    Nogen der ved, hvordan man slår intro video fra ?


    Du skal blot slette/fjerne de klips du ikke ønsker fra: x:*\Battlefield 2\mods\bf2\Movies


    På den måde slipper man for EA/Dice Logo samt intro filmen og "Welcome to duty..."


    Jeg har ladet filmene i bagrunden i menuen blive, så har kun: menu_loggedin.bik & menu.bik liggende, ellers bliver det sq så kedeligt grå :D