Indlæg af kentmc

    Jeg arbejder med nogle gutter på et ret sjovt projekt. Vi har lavet en hjemmeside, der udelukkende består af en knap folk kan klikke på. Hvis man er den første til at klikke efter et bestemt tidspunkt, så vinder man nogle penge. Pengene kommer fra reklamer på siden, ærligt og reelt, og vi skal ikke bruge folks personlige data (kun deres email hvis de vinder).


    Vi oplever mange begejstrede brugere, men desværre også nogle, der tror det er en scam og forlader sitet af denne grund. Det vil være en kæmpe hjælp, hvis du vil tage et kig på sitet link slettet (det behøver ikke at være mere end 2 sekunder), og fortælle hvad du tror vi kan gøre anderledes for at vinde folks tillid.
    :rules:

    Vi er nogle gutter der har fået en idé til en ny indpakning af mel.
    Idéen går ud på at melet pakkes i rør á 200 gram. Hvert rør kan opmåle mel ned til 50 grams nøjagtighed med en skala på røret.
    Der kommer 5 rør i en melpakke á 1 kg.


    1 kg mel kommer til at koste 20 kr.
    I må meget gerne svare på ét enkelt spørgsmål her, hvis i vil hjælpe os.
    Din egen kommentar på sagen er også meget velkommen.


    http://www.askpeople.dk?i3=a9462c069e124a8

    Hvis du er blevet bannet er det typisk for at lave html/javascript injection, eller hvad du vil kalde det.
    Jeg er bare blevet så træt af at få angrebet gæstebogen og highscoren af analsex, 2 millioner popups, alerts, osv. Ikke fordi det generer mig, men det sænkede besøgstallet drastigt.
    Så nu har jeg bannet alle, der har skrevet noget ala. <img src="gay"> på highscoren.
    Synes heller ikke det er god moral at bede mig om at stoppe med at angribe folk, for derefter at angribe mig med dårlige kommentarer om min side.

    Så tråden skal slettes fordi der på min side ligger en harmløs trojansk hest, hvilket jeg ikke linker til i tråden?
    Så må man heller ikke linke til google, fordi man kan finde trojanske heste på google?


    I starten af spillet står der: "Venligst rend rundt og prøv de forskellige power-ups, tryk enter for at fortsætte".
    Det er måske ikke idiotsikret, men troede de fleste ville regne ud, at enter tasten ihvertfald havde en funktion. Og jeg selv ville ikke kunne lade være med at trykke på den, simpelthen bare for at se om man nu fik et godt våben, eller kom til en ny bane.


    Nu ser jeg ikke tweak.dk som en diktat, så om jeg skriver iblandt i et eller to ord er for mig ligegyldigt. Jeg har set så mange skrive højttaler med ét t, før stavemåden blev korrekt, uden at sige en lyd, fordi jeg ved at vi danskere generalt er dårlige til at stave.


    Quote

    Nu kan en Trojaner så bruges til alt andet end at åbne 10 notepads med mester...


    Ja, men ikke denne.


    At jeg skriver at nogle mennesker er naive, er ikke et overfald. Det er en konstatering ud fra det synspunkt jeg har:
    At nogle mennesker hører ordet Trojaner, og så begynder klokkerne og ringe, og straks tænker de: Lømmen, virus, ødelæggelse, eksplosion, død. Frem for lige at undersøge det, måske åbne .zip filen, se hvor mange besøgende der er på tidstyven.dk, lægge 2 og 2 sammen og så komme frem til:
    Det er ikke værd at ødelægge en hjemmeside totalt ved at linke til skadelig virus.


    Jeg har på intet tidspunkt sagt noget imod at mit spil var dårligt. Det er en smagssag.


    Det kan godt være jeg lyder sur eller noget, men så er mine formuleringer dårlige, for det er jeg ikke, så prøver at kvikke det op med en smiley :)

    Nogle mennesker er naive. Så du tror jeg ville ødelægge hele min hjemmeside til ære for at åbne 10 * notepads op på en tilfældig brugers computer?


    Man kan sagtens se hvor mange liv man har, det står oppe i venstre hjørne med grå skrift.


    Det bliver også sværere og sværere, men i har sikkert ikke læst at der står: "Press <enter> to continue", hvilket betyder: "Tryk <enter> for at fortsætte".


    Det man gør er, at man kigger engang ned på sit keyboard og finder enter tasten, hvorefter man simpelthen tyer til drastige midler og trykker på den. Én gang skulle være nok, og voila er man igang med spillet, hvor man kan se score.

    Hejsa, det vil glæde mig meget hvis du vil lave en bane til mit spil. Hvis banen er god nok vil du få credits og den vil blive brugt i et spil, der senere skal tjenes penge på.
    Jeg håber både at du for sjov ud af det og samtidig lærer nogen logiske ting.
    Spillet med indbygget map-editor kan hentes her
    Hvis du starter med at trykke start game og spiller nogle baner vil du få en fornemmelse for spillet. Gennemfører du det helt vil du muligvis også finde ud af at bruge alle "klodserne". Du kan trykke ctrl for at skippe en bane.
    Banen må gerne være svær, men ikke i den forstand at der er 200 klodser fordelt tilfældige steder.
    Jeg håber på et godt samarbejde :)

    Yes, kan godt passe. Jeg kan ikke så godt finde rundt i tweak og tweakup og alle de forum. Så det har nok været en b ruger ved navn Norke, der postede den. (Norke er mig)
    På startmenuen står der også Kent Caspersen (mig)

    Hej, jeg har lavet dette lille Mario-agtige spil:
    [URL=http://www.cod.1go.dk/Crario3.zip]
    Highscoren kan findes her: [URL=http://www.cod.1go.dk/Crarioscores.php]
    Hvad synes i om det?