Indlæg af chili

    Hvis du vil have kvalitet er Acer ihvertfald ikke vejen. Hvis du skal have noget ordentlig kram, så er vi ude i lenovo/hp elitebook/dell precision. Det er arbejds pc'er som er lavet til langt højere standarder for holdbarhed og lydniveau.


    Igen Acer'en der er nok en udemærket pc men byggekvalitet udmærker den sig ikke yderligere ved.
    http://www.notebookcheck.net/A…book-Review.126701.0.html

    Hey Folkens. ^^
    Lyder da til, at Aceren får pæne nok ord med på vejen angående byggekvalitet. Citerer:
    "Not quite as spectacular is the stability of the case, it was possible to twist the base unit with some force, but there were no creaking sounds. Acer does not disappoint in terms of build quality: We cannot find any protruding parts, rough corners or uneven gaps. It is still possible to open the lid with one hand without lifting the base unit. "


    De siger jo ikke at byggekvaliteten er dårlig, men at man godt kan bøje kabinettet en smule. Det kan man sådan set på de fleste blærbare af plastik.

    MM-vision (Clevo-manufactorer) har jeg købt en gang og det kommer ikke til at ske igen. Selv min gamle Zepto (whoever put that together) var af bedre kvalitet. Det kan godt være de allerdyreste MM-vision har en fair kvalitet, men deres midrange-modeller stinker i det henseende. Ud fra hvad jeg har erfaret. Man får dog, generelt, meget hardware for pengene.

    IMO lader det til, at Acer Nitro får ok ord med på vejen generelt. Der er altid en risiko forbundet med at købe en blærbar, især på nettet (da man selvsagt ikke kan inspicere den), så medmindre man køber en af de mere pricey Asus/Lenovo eller en Mac, så er det et terningeslag mht. kvaliteten.



    Hai!


    Jeg ville bare opgradere din nuværende maskine. En I5 2500 er stadig en udmærket CPU. Faktisk vil jeg vove den påstand, at CPU-markedet har været ret kedeligt (læs: stillestående) de sidste par år.


    Ram, SSD og et nyt grafikkort vil tjene dig vel. For 2 år siden opgraderede jeg selv mit "trætte" system (I5 760 @ 3.6 ghz, 4gb 1333mhz HyperX, Gtx 460 1gb) med en 256gb SSD, 8 gb Crucial SP ram (1600mhz) og et HD 7950 3gb. Den spiller alt, jeg smider efter den.
    Det var som at få en helt ny computer, no piss. Og den spiller GTA V fremragende (high details, enkelte ting på very high). Jeg nævner dette fordi din PC er i samme situation: fin CPU til spilbrug, men for lidt ram og et forældet grafikkort.


    Jeg vil anbefale gtx 970, som burde kunne følge med i årevis uden problemer overhovedet.


    Skulle jeg anbefale noget, ville det nok være noget i retning af:


    http://www.computersalg.dk/pro…3/kingston-hyperx-savage-



    http://www.computersalg.dk/pro…gtx970dc2oc4gd5-grafikkor



    http://www.computersalg.dk/pro…crucial-bx100-series-sata



    Alt sammen til lige omkring 4000. Så er du godt kørende. Hvis du beslutter dig for at anskaffe SSDen, bør du installere styresystemet på den. Det loader betydeligt hurtigere derfra. Det gode ved gtx 970 er også, at man ikke behøver verdens største strømforsyning. Det skal man tænke lidt mere over, hvis man vælger AMDs modpart: r9 390.

    Okay, mange tak for hjælpen - må se om jeg kan hitte det på nettet ^^ :D


    Snakkede med en der omtalte en SSD harddisk - er det en værdig upgrade? Og hvordan fungere det? Køber man en fx 120g SSD og bruger til spil og lign også beholder den gamle harddisk til fx. Billeder, film og musik?

    120 gb SSDen vil generelt være til styresystemet. :) Det fungerer hurtigere og mere smooth med en SSD. Til spil osv vil jeg anbefale en almindelig harddrive, da spil generelt fylder for meget til, at det er fornuftigt at smide dem på SSDen. Den harddisk du allerede har ser fin ud til det formål. Også stor nok.

    Okay - så jeg sætter en ram klods i endnu, også skifter SSD'en?
    Hvis det er jeg ender med at købe et nyt gfx i stedet for brugt - ville R9 280 så være et godt bud? koster ca. 1500,-

    Det ville være fint, ja. AMDs næste generation af grafikkort bliver bare rehashes alligevel.
    Jeg ville personligt ikke give 800 kr for et 2 år gammelt GTX 660. Det er for meget imo. Så helllere et nyt R9 280 eller gtx 960.
    Ville du være træt af et købe grafikkortet et andet sted end hos Komplet? For shg kører med en super-pris på kfa Gtx 960 EXOC til 1600. Det kommer med en aftermarket køler og er factory-overclocket. Imo en rimelig god handel for 90 kroner mindre end Komplett skal have for et 960 med en middelmådig køler på. :-)
    http://www.proshop.dk/Grafikko…OC-2GB-GDDR5-2469995.html


    ^^ Dette kort er i øvrigt blevet pænt anmeldt af Tweak.dk. :)

    Er det så et, han vil sælge til dig? Det er et udmærket kort (meget udmærket, faktisk). Til et 780 TI vil jeg dog mene, at 450W PSU er for lidt.

    Jeg har en ven som har Asus GTX 780 TI som han kun har brugt i en dag så skiftede han den ud igen.

    Ville nok anbefale en crucial bx100 128 gb SSD istedet for.


    Og så ville en CPU-køler som f.x. Coolermaster EVO 212 være at foretrække over en stock. ^^

    I2500 er stadig en rigtig fin CPU. :)


    Jeg spiller GTA V og Far Cry 4 på en endnu ældre I5 760 (godt nok OC'et lidt) og det kører som smurt. :P


    Det er et nyt gfx, du kunne have mest gavn af. Hvorfor kører rammene ved 800mhz..? :S

    Jeg ville tage 8gb ram (bare af den samme type, hvis du synes) og så bytte GTX 960 strix ud med et GTX 970 strx. En del problemer er rapporteret med Samsung SSD'erne. Ville tage en Crucial Mx100 istedet for (eller Bx100, det er vist den nye).

    Det vil nok også blive ret svært for dig at samle en computer til under 9.000kr hvis du ønsker at køre SLI med GTX 970.
    Hvorfor ikke bare nøjes med 1 kort? Et GTX 970 vil kunne køre alle nye titler uden problemer og de fleste på ultra settings.

    Agreed. SLI er noget man kan opgradere til med tiden.
    Men faggertalt: for alt andet end de mest hardcore gamers og benchmarkers, er SLI imo at skyde over målet :p . Selv ville jeg købe 1x GTX 970 (Strix er et fint valg) og så se, om ikke det er nok. Hvis ikke, så er gtx 970 nr. 2 alligevel billigere til den tid.

    Yeps. Det var heller ikke et tosset forslag. Det kommer dog an på, hvad man har af forventninger, da ydelseskløften mellem 960 og 970 er ret markant. Men hvis ikke man spiller 'de tunge spil' kommer man selvsagt ikke til at mærke en særlig stor forskel. Men jeg er enig. Bestemt en fornuftig maskine for 7k med windows.

    Prøv at kigge på den her #Topdata# Her får du Intel i5 4690, Asus GTX970 Strix, 8GB 2400Mhz Kingston Beast ram, 120GB SSD, Asus Z97-P osv. til 7.499kr uden windows, hvis du skal have windows med så kommer den op på 8.398kr

    Og en Coolermaster Tx3 for 99,-. Langt hellere det end noget middelmådigt vandkøling, for CM Tx3 ved man da er lydløs (og sikkert lige så god til at køle CPUen) :p. Men for at være ærlig, så ville en 1000gb sekundær disk nok også være ret handy (læs: nødvendig). Så prisen på topdata maskinen ville nok nærme sig 9000. Det ville dog være en langt bedre deal end Shark-gaming maskinerne under alle omstændigheder.

    Heey


    Mange tak for de hurtige svar, vi snupper den luft køler i stedet og smider også en samsung evo og hdd i stedet for sshd. Men han vil gerne have at det er en lille computer derfor vi har valgt det kabinet som der er valgt. Så bundkort skal jo helt kunne være der i ?

    Hey. Det kabinet er skam også et fint kabinet. :P Jeg kender en, som har det. Dejlig lille, let og det har en fair byggekvali. Fractal R4 er ikke ligefrem lille og let xD.



    Det er rigtigt, at der skal et micro-ATX bundkort i.


    Samsung Evo er en god SSD (hvis den virker), men jeg har hørt, at der en del dårlige batches ude af netop den model. (Link: http://techreport.com/review/2…e-to-read-speed-slowdowns).

    Hey.


    Jeg vil ikke anbefale den Corsair-vandkøler.
    Jeg har selv haft H80i, og det var IMO noget bras. Ulemperne indebærer; den er tung, den er dyr, bruger mere strøm end luft-køling og så larmer den (det er absolut ikke en stille køler). Køleevnen var fin nok, men absolut ikke godkendt taget ulemperne (herunder prisen) og besværet i betragtning. Coolermaster EVO 212 er min nye køler (http://www.proshop.dk/Koeling-…yper-212-Evo-2305496.html) og den er, sjovt nok, næsten lige så god til at køle min CPU, selvom den ikke har nogen af ovennævnte ulemper. Ellers er der Noctua-DH14/15 hvis man skal have det vildeste. :-)


    750 watt er måske lidt i den tunge ende til et GTX970, men hvis man en dag vil have SLI gør det vel ikke noget. :)


    Og så er det lidt synd imo at smide 4690K på et 85' bundkort.


    http://www.proshop.dk/CPU/Inte…s-Canyon-Box-2446978.html


    http://www.proshop.dk/Bundkort…rait-Edition-2464203.html (


    http://www.proshop.dk/Grafikko…ix-4GB-GDDR5-2457699.html


    http://www.proshop.dk/RAM/King…-1866-DC-8GB-2439308.html


    http://www.proshop.dk/Koeling-…yper-212-Evo-2305496.html


    http://www.proshop.dk/Kabinet/…ine-R4-Black-2370903.html (fås også i hvid)


    http://www.proshop.dk/Stroemfo…ies-650W-PSU-2440774.html (750 W hvis man ønsker SLI i fremtiden)


    http://www.proshop.dk/Harddisk…00-SSD-256GB-2447875.html


    http://www.proshop.dk/DVD-Blu-…2%B1RW-Black-2414703.html



    Der er mere hardware-kyndige folk herinde end mig, så der kommer sikkert et par modifikationer til mit forslag. Ovenstående burde dog virke fint. Måske Gtx 970 er en smule overdrevent til D3, LoL og CS:GO, men det er vel rart at være fremtidssikret, I suppose. AMD kommer snart med deres line-up af GPUer, og man kunne jo håbe, at det presser Nvidias lettere inflaterede priser ned, således at 970 ikke ligger i 3k-prislejet. :)

    Ohøj.


    Jeg har samme problem, godt nok med et Club 3D 13' series HD 7950.


    Mit kort har været OC'et en del (op til cirka 1100 mhz). Kortet kører ved cirka 1 ghz nu her på core, 1575 mhz på ram.
    Min erfaring er, at det begyndte, da jeg installerede Catalyst 14.12.
    Jeg er nu gået tilbage til Catalyst 14.7, og det har hjulpet på, omend ikke fjernet problemet.
    Mit kort lader umiddebart ikke til at være temperaturbelastet. Jeg har endnu ikke opdaget en core-temp på over 71C, cirka det samme for v-ram.


    Vil rigtig gerne høre, hvis du kommer frem til noget. :) Jeg er lidt på bar bund.

    Har faktisk slet ikke kigget på AMD siden jeg købte mit nuværende kort. Hvad ville være et godt alternativ til fx 770'eren? 280x?


    Uanset hvad tror jeg nu jeg venter til 800-serien er ude.
    Må jo bare dulme købelysten med lidt tweaking...
    Mon ikke den gamle 560'er kan overtales til at gi lidt mere :-P


    Yes. Der kan ikke ske noget ved at se, hvad 800-serien yder. Hvis det ikke er en stor upgrade ift. 700 serien/R9, kan man vel altid nyde godt af det price-drop, som de nuværende kort formentlig kommer til at undergå.

    R9 285 kommer også lige om straks. Kunne være man lige skulle se, hvad de kommer til at koste og hvor godt de yder? :p


    Men mest ydelse får man vel med den nye Geforce 800.