Indlæg af SoulExtreame

    Jamen jeg har også købt 2* 256 DDR Kingston 400 CL3 Men i Biosen er de sat til 2.5 men jeg havde Fx 5700 Ultra Kort i Før og der var ikke noget selv om de stod til 2.5 Rammene, men måske det kunne være mine ram efter jeg har 4 *256 Kington Value DDR 400 Ram De køre dual Channel. Men jeg får en Zalman køler da jeg troede det kunne være PGa Varme. Men det er ikke alle spil den gør det i, GTA Vice City kan jeg kører heletiden uden problemer! Giv mig lige nogle ting jeg kunne gøre eller prøve, hvad det måtte være :)
    Jeg har 3GHZ, rammene er sat til 333 for at hæve CPU'en til 3.6GHZ så de kører 400 alligevel ved 3.6GHZ

    jeg har lige købt mig et Albatron 6600GT men når jeg spiller så fryser skærmen lige pludselig. Er det ikke fordi kortet bliver for varmt. Hvis det er tilfældet, så skal man da have sit kort byttet.


    Eller er der andre der har samme problem?

    Hvad sker der for ham :) Selvfølgelig kan han da ikke sige det er af kvalitet da de fleste kort er af fin kvalitet. Det er mere om de har bundle eller Bedre Køling på deres udgaver af Grafikkort men Gainward er da ikke Ultra Kvalitet vil jeg så lige sige, og som de fleste herinde på Tweak ville sige er at selv en Noob burde vide at sådan et kort er virkelig hen i stenalderen må man sige da FX serien slet ikke kan følge med de nye Geforce 6 kort i nogen tests til dags dato. Har selv et Geforce FX 5700 Ultra snart skal af med, som jeg nok ikke regner med at få mere end 400 kr for, så måske ca 7-800 kr ville være ok for det 5900 XT fra Gainward!! Lige en ting mere, det er desuden også brugt!! Jeg ved ikke hvad du er ude på herinde men det der er vidst som tidligere sagt: HELT HEN I SKOVEN! :) Men du prøver da bare at sælge og ser om der er en der virkelig vil give den ultra høje pris for det kort når de kan få dobbelt ydelse med andre nye kort i samme prisklasse som du vil have for dit kort:) Det var lidt lamt, og selv en EDB Specialist ville vide det intet er værd til den pris :)

    Intel(R) Processor Identification Utility
    Version: 1.5.20050202
    Time Stamp: 2005/02/08 14:14:26
    Number of processors in system: 1
    Current processor: #1
    Processor Name: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00E GHz
    Type: 0
    Family: F
    Model: 3
    Stepping: 3
    Revision: B
    L1 Trace Cache: 12 Kµops
    L1 Data Cache: 16 KB
    L2 Cache: 1 MB
    Packaging: FC-PGA2
    Platform Compatibility Guide: 04A
    EIST: No
    MMX(TM): Yes
    SIMD: Yes
    SIMD2: Yes
    SIMD3: Yes
    Enhanced Halt State: No
    Execute Disable Bit: No
    Hyper-Threading Technology: Yes
    Intel(R) Extended Memory 64 Technology: No
    Expected Processor Frequency: 3.0 GHz
    Reported Processor Frequency: 3.60 GHz
    Expected System Bus Frequency: 800 MHz
    Reported System Bus Frequency: 960 MHz
    *************************************************************

    Jeg har en Intel Pentium 4 med En Prescott 3GHZ
    MSI 865PE Neo2-P
    Jeg har hævet FSB fra 200 til 240 uden at Ændre Vcoren, er det normalt cpuén kører ved 3.6 GHZ stabilt burde jeg ikke skulle hæve Vcoren ved 220 FSb
    Ikke at jeg klager men kan det være rigtigt!!! Jeg har en Temperatur på 35 med luftkøling Idle
    :)

    Jeg har Intel Pentium 4 3GHZ Prescott(478)
    Jeg kører med DDR 400 Fra KIngston
    MSI 865PE NEO2-P mainboard
    Aspire 500 W PSU
    Geforce FX5700 Ultra 128 MB


    Men mit spørgsmål er: Når man oc sin cpu skal man så have nogel hurtige ram for at kunne hæve fsb på cpu meget? Eller har ram ingen betydning for OC af Cpu?? Det kan i sikkert svarer på lige når i ser denne her Tread :) Køling er der intet med det ved jeg godt :)

    Det hele er låst op jeg kan indstille på det hele, AGP,DDR Timings alt er låst op :) Men selv med default settings kan jeg ikke kører en 3dmark test fra 2003 færdig da det hele crasher!!!! Det lyder som en fejl med mit bundkort!

    Hej Jeg har lige købt dette her Mainboard Fra MSI der skulle være designet til høj OC a Cpu. Jeg har en Prescott 3GHZ med 1 MB cahce og 800 FSB. Men jeg har et stort problem. Jeg har et smart program der Hedder Corecenter der er beregnet til at Oc min Processor AGP OSV! Men Hvis jeg hæver FSB fra 200-201 MHZ så gå systemet ned lige efter 2 sekunder!!!! Jeg har hentet den nyeste Bios 1.9 Men Det Hjælper ikke en skid!! VIlle bare lige spørge nogel kloge hoveder hvad det eventuelt kunne være eller hvis nogen skulle have samme problem eller haft med F-eks MSI PT880 Neo V2.0 FSR mainboard! Jeg håber der er nogle der kender til sådan noget som Mit problem :) Jeg har Endda AUto Update til bundkortet men det hjælper ikke med det nyeste af det nyeste!!!! Måske er det fordi at MSI ikke har en ordentlig version af en bios til mit bundkort!!!! Jeg har købt det hos http://www.Tjdata.dk til 600 Kroner!!! :)

    Ja jeg syntes også Rockstar Coporation skulle lave en nyere Engine end den samme og kedelige grafik. De laver jo ikke de store ændringer fra GTA 3 Til Vice City Eller Fra Vice City til San Andreas. Det er næsten bare små mods der bliver tilføjet. Men Mafia 2 Det kunne være fedt for Maria´s Engine er meget bedre end Vice City og San Andreas selv om det er et gammelt spil!!!!! :))

    Jeg har et lille problem, det er når jeg vil ind i spillet så bliver skærmen bare sort og der sker ingenting. Men hvis jeg lauchner spillet fra gamespy ONLINE så gider den godt gå ind is spillet. Så springer den introen væk tror jeg. Det er nok det der går galt. Men Hvad kan man dog gøre. Håber der er nogen der har haft samme problem. Jeg har Nvidia FX 5700 Ultra og 768 DDR Kingston Og Intel Prescott 3.3 GHZ CPU. på forhånd tak

    Jeg har et problem med ping nogen gange når jeg spiller sammen med nogen. Lige pludselig bliver alles ping bare ekstrem høj. Der er ikke for mange spillere. Hvad kan det være???? XP

    :boxed: Hej gutter. Jeg har to computere hvor Jeg har Ravenshield til begge pc'er. Men når jeg creater en server så kan den anden computer ikke connecte til min server online. Ved i hvorfor.